facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Osteo Center Osteopathie Amsterdam

Osteo Center Osteopathie Amsterdam is een praktijk gespecialiseerd in het behandelen van complexe en terugkerende klachten. We onderzoeken het gehele lichaam op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Veel voorkomende klachten die we zien zijn rugklachten, nekklachten, bekken klachten, schouderklachten, knieklachten, heupklachten, enkelklachten, hoofdpijn, etc.

We zijn nu ook te vinden in Haarlem: https://www.osteo-center.nl/osteopathie-haarlem

"Uw osteopaat in Amsterdam west gespecialiseerd in het behandelen van complexe en terugkerende blessures en klachten. De osteopaat gaat op zoek naar de onderliggende oorzaak van uw klacht.Het lichaam functioneert door een nauwe samenwerking tussen spieren, pezen, botten, gewrichten en banden. Deze structuren ontvangen informatie vanuit het zenuwstelsel en zijn voor een goede stofwisseling afhankelijk van de bloedvaten. Verstoring in deze samenwerking kan leiden tot het ontwikkelen van allerlei klachten.Door de oorzaak van de verstoring aan te pakken zijn we in staat om mensen met moeilijk oplosbare klachten te helpen.- Osteopathie in Amsterdam west- Behandeling lichamelijke klachten"
Adres: Jan Evertsenstraat 8 H, 1056 EC, Amsterdam
Telefoonnummer: 0031 6 14 89 36 04
ln.retnec-oetso@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Jan Evertsenstraat 8 H
Postcode: 1056 EC

Openingstijden

Maandag: 08:00-17:00
Dinsdag: 08:00-17:00
Woensdag: 08:00-17:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopathie Lindeman Osteopathie Lindeman 5 km Ik kon gelukkig nog heel last minuten een afspraak tussendoor krijgen bij Zoë voor mi...
Recensies
Sabine Buurman als osteopaat zou ik iedereen aanraden. Ze is zeer deskundig, vriendelijk, voelt je goed aan, doet ook qua manuele behandeling wat je van iemand met jarenlange ervaring ook hetzelfde zou kunnen verwachten. Na jaren bezoeken te hebben gebracht ben turnster en doe ook aan allerlei fitnesstrainingen aan fysio’s e.d. ben ik eindelijk structureel geholpen aan mijn sportblessures en maag/darm/rug/schouderklachten!
Eind vorig jaar kreeg ik te horen dat ik een hernia heb. In het begin was het niet duidelijk wat het was en ik ben hiervoor naar verschillende professionals geweest. Uiteindelijk een MRI scan gehad en geholpen door de pijnpoli met een prik in mijn rug. Toen begon het herstel en kon ik zonder medicijnen verder. Op een gegeven moment kwam ik niet verder met mijn herstel bij mij behulpzame fysiotherapeut. Ik kwam via een vriendin terecht bij Jorrit en vanaf dag één merkte ik verschil. Alsof hij een knop had gevonden. Ik ben nu verder met mijn herstel, maar ik ben er nog niet. Maar ik geloof dat ik op de juiste weg zit.
Sabine is een osteopaat met kennis. Het fijne is dat ze je daarmee niet overspoelt. Ze luistert oprecht naar jou verhaal, naar je klachten, naar waar je mee zit. Vanuit daar weet ze ook de geode vragen te stellen en toont ze ook de juiste intresse in jou als persoon om je nog beter te kunnen helpen. Ik voel me er onwijs thuis en op mijn gemak. Alles mag er zijn! En de behandelingen zijn daarbij ook nog eens kundig. Een combinatie die ik onwijs fijn en behulpzaam vond
Ik kwam bij Jorrit met heel veel opgebouwde spanning in mijn lijf. Vooral alle verbindingen aan mijn middenrif zaten vast en dat heeft direct invloed op het functioneren van je stem. Als zangeres is dat op z'n zachtst gezegd, erg vervelend. Dankzij Jorrit is de ontspanning in mijn lichaam terug en daar ben ik hem super dankbaar voor. Tip voor alle zangers en zangeressen of mensen waarbij spanning zich uit in de stem! Helemaal interessant omdat Jorrit een verdiepingscursus gaat doen die alles te maken heeft met het stemgebied.
Ben erg fijn geholpen door Maarten Emmaneel! Je kunt merken dat hij erg de aandacht heeft voor wat het probleem is. Hij heeft mij heel prettig geholpen, en duidelijk uitgelegd wat er mankeerde. Hij heeft de pijn in mijn nek helemaal opgelost. Ik ben erg tevreden, en zou hem zeker aanbevelen!
Ik ben behandeld door osteopaat Sabine. Zeer tevreden over behandelingen. Ik heb Sabine ervaren als een kundige en vriendelijk osteopaat. Iemand waarbij je je op je gemak voelt en die betrokkenheid uitstraalt!
Ik kwam vanwege buikpijnklachten bij Lotti Arts. Lotti is zeer deskundig, betrokken en vriendelijk. Daarnaast neemt Lotti goed de tijd voor de behandeling en legt ze duidelijk uit wat ze aan het doen is en waarom. Ik zou Lotti zeker aanraden!
Zeer nauwkeurige en deskundige aanpak, en niet te vergeten zeer vriendelijk! Na een ski ongeluk meerdere keren bij Lotti langs geweest om de mobiliteit terug te krijgen in mijn schouder en rug. Na een aantal bezoeken kan ik zeggen dat dit dé plek in Amsterdam is waar ik graag naar toe terug kom! Top!
ongelofelijk goed moet ik zeggen! mijn leven compleet veranderen na meer dan een jaar met alleen maar pijn op mijn onderrug en meerdere behandelingen bij fysiotherapeut, manuele therapie, quiropractor... ik kwam bij deze praktijk begin van dit jaar en na de eerste behandeling voelde ik al een enorm verbetering. ik kon alweer gewoon bewegen en heeft het gevoel van meer controle over mijn lichaam. Verder is Jorrit zeer professioneel, aardig, heel warme mens, iemand die goed naar je luistert en mee denkt. ik rader Osteo Center zeker aan!
Ik kwam met onverklaarbare hoofdpijn klachten bij Bram. Waar in het verleden de huisarts en fysiotherapeut vooral keken naar de symptomen en met standaard oplossingen kwamen ander kussen, beter slapen, nek kraken etc., richtte Bram zich echt op de kern van het probleem en wist het op deze manier volledig op te lossen. Zo'n vernieuwende manier van kijken naar een fysiek probleem, echt aan te raden!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Osteo Center Osteopathie Amsterdam met het openbaar vervoer


Amsterdam, Jan Voermanstraat 100 meter
13
Amsterdam, Jan Voermanstraat 150 meter
13
Amsterdam, Jan Tooropstraat 210 meter
13
N82
Amsterdam, Jan Tooropstraat 240 meter
13
Amsterdam, Jan v.Galenstraat 310 meter
50
51

Voeg deze kaart toe aan uw website;


We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid