facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ossenkamp Vakantiehuis

Ossenkamp Vakantiehuis

Info

Dicht bij het dorp Hellendoorn ligt De Ossenkamp. Ons vakantieboerderij is een mooie locatie voor een verblijf van groepen tot maximaal 30 personen.

Geschiedenis

Kom genieten van sfeer en ruimte!
De Ossenkamp is een ideale locatie voor groepen tot 30 personen, lommerrijk gelegen tussen de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Families, vriendengroepen met kinderen en scholen voelen zich er direct thuis.

In de verbouwde boerderij vindt u alles wat u nodig hebt. Ons huis heeft 7 Slaapkamers met comfortabele bedden, een compleet uitgeruste riante keuken en ruim voldoende goede sanitaire voorzieningen waaronder een kinderdouche. Voor mensen die niet kunnen traplopen hebben wij een slaapkamer beneden. Deze slaapkamer beneden is geschikt voor mindervaliden en heeft een eigen douche en toilet.

Het grote sport- en speelveld biedt u alle ruimte voor activiteiten. En de omgeving? Die is absoluut onovertroffen. Wandelen, fietsen, mountainbiken over de Hellendoornse Berg, een huifkartocht door het bos, varen op de Regge; het kan allemaal. Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug , het schitterende Reggedal, natuurgebied de Lemelerberg; ze liggen om de hoek.

In de sfeervolle recreatieruimte of op het ruime overdekte terras praat u heerlijk bij, geniet van een goede maaltijd of een uitgebreide barbecue.

Ongedwongen, gastvrij, comfortabel; bij de Ossenkamp is dat vanzelfsprekend. Kom gerust een keer vrijblijvend kijken. Verser koffie zetten we direct.

Adres: Klumperweg 3, 7447RT Hellendoorn
Telefoonnummer: 0548 681 382
Stad: Hellendoorn
Route: Klumperweg 3
Postcode: 7447RT



op zoek naar gerelateerd: Groepsaccommodatie Overijssel, Kampeerboerderij Overijssel, Groepsaccommodatie Ommen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantiepark Hellendoorn Vakantiepark Hellendoorn 2 km Prima kleinschalig vakantiepark, goede gratis WiFi in het huisje, waardoor ik tussen ...
Vakantiepark Hellendoorn Vakantiepark Hellendoorn 2 km Prima kleinschalig vakantiepark, goede gratis WiFi in het huisje, waardoor ik tussen ...
Hof van Salland Hellendoorn ***** Hof van Salland Hellendoorn ***** 2 km In een Wellness Lodge een week geweest. Heerlijk goed onderhouden villa. Fijne indeli...
Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve 8 km Leuke accomodatie. Leuk park. Groepsverblijven kunnen wel luidruchtig zijn.
Recreatiepark De Tolplas Twentse bungalow nr.112 Recreatiepark De Tolplas Twentse bungalow nr... 8 km Luxe Twentse wellness bungalow met sauna, stoomdouche en hoogtezon.Tuin op het zuiden...
Recreatiepark de Tolplas Recreatiepark de Tolplas 8 km Afgelopen zomer geweest met gezin. Prachtig, vooral rustig park. Lodge Schipbeek zeer...
Recensies
Prachtige lokatie. Zijn hier geweest met kinderen en kleinkinderen. Goede bedden en uitgebreid ontbijt en bbq en warm en koud buffet. Dit is optioneel bij te boeken in overleg met Irma. Mogelijkheid om te volleyballen, voetballen etc. Dit alles met een zeer goede en klantvriendelijke gastvrouwIrma heeft gezorgd voor een super weekend op de Ossenkamp. Vic en Nel Bakker
Na twee jaar uitstel door Corona ging het dan eindelijk door. We hadden een geweldig familieweekend in de Ossenkamp. We hadden het weekend arrangement geboekt wat inhield dat er 2x een warme maaltijd en 2x een ontbijt bij in zat. Dit was echt enorm goed verzorgd met goede producten in overvloed ! Dat is zeker een aanrader! De lokatie is goed verzorgd en schoon en met de eigenaresse kun je alles goed overleggen.
Mooie groepsaccomodatie. Lekker groot veld erbij om leuke dingen te doen en speelgelegenheid voor de kinderen. Grootte smarttv met meerdere streaming diensten beschikbaar.Kamers: 5/5
We hebben een heerlijk familieweekend gehad in de Ossenkamp. De kleinkinderen hebben zich heerlijk vermaakt, met voetbal/volleybal, trampoline. En de ouders dus intussen ook. De beheerders hebben een leuke set voor een meerkamp, waarmee wij een spannende battle hebben uitgevochten. Heel praktisch en lekker was ook het overdekte terras. En binnen was alles meer dan compleet, goed sanitair en ook de bedden zijn prima! En ook al waren we met 29 mensen, er was meer dan genoeg ruimte. Kortom, een aanrader!
Super verblijf voor groepen met kinderen. Comfortabel meubilair, heerlijke douches, lekkere bedden, grote keuken met alles wat je nodig hebt. We zijn hier al 2x geweest om oud en nieuw te vieren. De eigenaren blijven de accommodatie en buitenruimte uitbreiden en verbeteren, alles is schoon. Zeer gastvrij en behulpzaam. Aanrader!
Fijn, groot en schoon! Wij verbleven er met 13 man 8 volwassenen en 5 kleine kinderen. Dat was een fijne groepsgrootte. Het huis is geschikt voor 30 man, dan wordt het wel krap denk ik. Erg fijne gastheer en -vrouw!
Geweldig weekend en een geweldig huis. Netjes, hygienisch en ook prima voor de baby's en peuters die er bij waren. Hier zouden we zo weer naar teruggaan.
Mooi groot groepsverblijf van alle gemakken voorzien. Een mooie keuken, lekkere banken, genoeg stoelen, prachtige douches, een groot speelveld, trampoline, volleybalbaan, enz.
We hebben hier nu voor de 4e keer ons familieweekend met 3 generaties gevierd. Een geweldige plek met genoeg ruimte en voor elk wat wils!
We hebben daar ons jaarlijkse familieweekend gehouden en het was super. Hele gezellige boerderij met goede bedden en prachtige sanitaire voorzieningen. We hebben het erg leuk gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid