facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hof van Salland Hellendoorn *****

Hof van Salland Hellendoorn *****

Info

Recreëren op Top Niveau!

Geschiedenis

Hof van Salland ligt in een uniek vakantiegebied. Tussen rivier de IJssel en het Nationaal Park de Sallandse heuvelrug: Salland!
Salland is een streek met gezellige dorpen en de oude Hanzestad Deventer, met monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. In Salland is veel afwisselende natuur; weidse uiterwaarden, een prachtig coulisselandschap en een bosrijke heuvelrug, mooie natuurreservaten en bloeiende heidevelden.
Naast luxe recreatiewoningen en een tennisbaan wordt er tevens hard gewerkt aan een binnenbad en een centrumgebouw met Day Spa. Heerlijk eten kan in ons Grand Café Herberg de Hazelaer, welke net geopend is.
Benieuwd? Vraag onze brochure aan (http://hofvansalland.com/index.php?p=brochure&hoofdmenu_idnr=5) of maak een afspraak om het park te bezoeken ( [email protected] )!



"Hof van Salland is een luxe 5-sterren villapark in Hellendoorn. Dol op de sauna? Boek dan een wellness villa uitgerust met een sauna en sunshower. De villa's zijn geschikt voor 2 - 14 personen. Naast luxe villa's is het mogelijk te overnachten in de 2-persoons hotelkamers in het hotel op het vakantiepark. Het park is ruim opgezet, de villa's zijn modern en volledig ingericht en beschikken over een ruime tuin met terras.Hof van Salland beschikt over een aantal parkfaciliteiten; het buitenzwembad met peuterbad, de tennisbaan, de speeltuin en Restaurant De Hazelaer zijn toegankelijk voor gasten van het park en hotel."
Adres: Knollenhaarweg 7,, 7447 PP Hellendoorn
Telefoonnummer: 0572331377
moc.dnallasnavfoh@ofni
Stad: Hellendoorn
Route: Knollenhaarweg 7,
Postcode: 7447 PP



op zoek naar gerelateerd: hof van salland plattegrond, hof van salland aanbieding, hof van salland zoover, hof van salland omgeving, hof van salland restaurant, hof van salland wilgenhaege, hof van salland te koop, hof van salland wellness lodge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Reggestee De Reggestee 2 km Op 13 juni 2023 hebben wij onze bruiloft mogen vieren op De Reggestee. Herman en Bern...
Tonia's Hoeve Tonia's Hoeve 2 km Tijdens onze Pieterpad wandeling hebben wij een nachtje gelogeerd op Tonia's Hoeve. W...
Ossenkamp Vakantiehuis Ossenkamp Vakantiehuis 2 km Prachtige lokatie. Zijn hier geweest met kinderen en kleinkinderen. Goede bedden en u...
Vakantiepark Hellendoorn Vakantiepark Hellendoorn 3 km Prima kleinschalig vakantiepark, goede gratis WiFi in het huisje, waardoor ik tussen ...
Vakantiepark Hellendoorn Vakantiepark Hellendoorn 3 km Prima kleinschalig vakantiepark, goede gratis WiFi in het huisje, waardoor ik tussen ...
Huisje tien Huisje tien 3 km Er even helemaal tussen uit zijn en je toch thuis voelen? Dan is Huisje tien gelegen ...
Landgoed de Uitkijk Landgoed de Uitkijk 6 km Lunchen - Dineren - Logeren - Vergaderen - High-tea - Trouwen - Feesten
Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve Groepsaccommodatie de Twentse Hoeve 10 km Leuke accomodatie. Leuk park. Groepsverblijven kunnen wel luidruchtig zijn.
Recreatiepark De Tolplas Twentse bungalow nr.112 Recreatiepark De Tolplas Twentse bungalow nr... 10 km Luxe Twentse wellness bungalow met sauna, stoomdouche en hoogtezon.Tuin op het zuiden...
Recreatiepark de Tolplas Recreatiepark de Tolplas 10 km Afgelopen zomer geweest met gezin. Prachtig, vooral rustig park. Lodge Schipbeek zeer...
Luxe Twentse bungalow - nummer 111 - met sauna op De Tolplas in Hoge Hexel Luxe Twentse bungalow - nummer 111 - met sau... 10 km Onthaast in deze 6-persoons Twentse bungalow met o.a. sauna, stoomcabine, gratis wifi...
Recensies
In een Wellness Lodge een week geweest. Heerlijk goed onderhouden villa. Fijne indeling 6 persoons voor zn tweeën en alle ruimte. Sauna en whirpool aanwezig, ook de gas openhaard was in deze koude week heel fijn om te hebben. Heel fijne bedden ! Park was bijna leeg, voor ons ideaal. Winterse week gehad, schilderachtig mooi park dan. Personeel zeer vriendelijk en betrokken, allemaal niets op aan te merken. Kleine opmerking: er is gekozen om alle huisjes te voorzien van Illy koffieapparaten. Cupjes hiervoor zijn nergens te koop, alleen bij de receptie met een prijs die wij echt wel te hoog vonden. Niet fraai.
Wat een heerlijke plek! Ik was er met mijn brussen, dit doen wij 1 keer in het jaar. Mijn oudste zus is minder valide en de slaapkamer met aangrenzende badkamer beneden was fantastisch! En mijn broer heeft genoten van de sauna. Hij wil volgend jaar weer, maar dan wel hetzelfde huisje. We gaan het proberen… We waren ook erg blij met alle service, over fietsverhuur, het bezorgen van eten en dergelijke. Trouwens, over eten gesproken, het restaurant is ook erg goed op het park. Voor herhaling vatbaar!!
Wij zijn al meerdere keren naar Hof van Salland geweest en elke keer voelt het als thuiskomen. De huisjes zijn praktisch en gezellig ingericht, het park is mooi en buiten het hoogseizoen een oase van rust. We zijn altijd vriendelijk ontvangen en overal goed bij geholpen. We hebben er zelfs een traditie van gemaakt om elk jaar met kerst een paar dagen te boeken. Met de open haard in huis krijgen we een ultiem kerstgevoel. Je kunt er ook heerlijk wandelen in en rondom het park of een stukje rijden naar Lemelerberg en daar genieten van het mooiste stukje natuur in NL. Ik was nooit zo'n fan van vakantieparken maar daar heeft HvS verandering in gebracht!
Wij hebben echt een heerlijk weekend weg gehad. Toplocatie, mooie omgeving! Het huisje was echt heel mooi, netjes en schoon. Heerlijk in de sauna of in bad en niet te vergeten de geweldige douche. Één en al ontspanning. Ruime keuken met genoeg kookgerei dus je kan ook lekker zelf wat maken ipv elke keer uiteten gaan.Kamers: 5/5
Een heerlijke week gehad bij Hof van Salland. De accommodatie ziet er heel netjes en gezellig uit. Ontvangst op het park was vriendelijk en gemoedelijk. Het park is heel mooi groen aangelegd en het is er rustig. Om het huisje een grote tuin met mooi houten tuinmeubelen. Ook in het huisje ontbreekt het je aan niets. Een sfeerhaard maakt de gezelligheid compleet. In de omgeving kan je mooie wandelingen maken . Ook fietsroutes zijn er genoeg. Dit park beveel ik iedereen aan. Ik kom er graag nog eens terug.
Bij aankomst werden wij vanwege de feestdagen feestelijk ontvangen met een tasjes met heerlijke champagne. Dit was al een verassing op zich. Het huis was in 1 woord geweldig. De prachtige haard die het huis heerlijk verwarmde. De heerlijke bank en de mooie tv. Een keuken met alles wat je nodig hebt. De douche met zonnedouche was ook een aangename ervaring. De bedden lagen heerlijk. Wij hebben een heerlijke week gehad en gaan hier zeker nog een keer naar toe . In de omgeving voldoende de ondernemen, wij konden met onze 2 honden heerlijk wandelen in de buurt.
Het Hof van Salland is een prettig overzichtelijk park waar de privacy groot is. De ontvangst is enorm vriendelijk en warm en men is goed op de hoogte wie je bent en waar je zit. Heel professioneel en fijn. De huizen zijn goed uitgerust met alles wat je nodig hebt om er een zalig verblijf te hebben. Welke plek je ook hebt, nergens heb je last van andere mensen, je kan goed genieten van de rust. Wij komen niet graag vaker op een zelfde vakantie plek, maar hier komen we graag terug om lekker bij te tanken.
Heel leuk en luxe huisje. Het was schoon, er was een handdoek pakketje dat we niet hadden verwacht, vaatwastabletten voor 3 dagen. Het park zag er ook goed verzorgd uit. Je hebt wel een auto nodig om ergens te komen. Er is geen winkeltje op het park, ook geen snackbar mocht je dat belangrijk vinden. Het 2 persoons wellnes huisje is ook niet geschikt voor minder validen. Het bed lag overigens prima.
Wij als gezin van 6 wilde graag op vakantie met zijn allen, maar intussen was er een nieuwe pup bij mij in het gezin. Wij gingen dus opzoek naar een vakantie park, diervriendelijk en kind vriendelijk. De villa was mooier dan verwacht, keuken, sauna, etc. en er was genoeg groen en speelomgeving op het park, beide voor kind en hond. Winkel gelegenheid was in de buurt en een hondvriendelijk attractiepark, zo hebben wij dus last minute een geweldige plek gevonden om te verblijven, tegen een super prijs en Wij komen hier graag terug!
Heerlijk genoten op Hof van Salland. Prachtig park, mooie villa's, zeer goede en ruime faciliteiten. Heerlijk gegeten in restaurant, zeer vriendelijke service. Kinderen hebben volop genoten. Voor kinderen is er in de directe omgeving volop leuke activiteiten zoals Avonturenpark Hellendoorn. En prachtige natuur zoals Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Ook leuk is een bezoekje aan de Hanze steden Deventer of Zwolle. Verder prachtige fietstocht gemaakt langs monumentale boerderijen, kastelen en molens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid