facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Os en Peper

Os en Peper
Adres: Ossenmarkt 7-8, 8011 MR Zwolle
Telefoonnummer: +31 (0)38 421 19 48
Stad: Zwolle
Route: Ossenmarkt 7-8
Postcode: 8011 MR



op zoek naar gerelateerd: Restaurant bethlehemkerkplein Zwolle, Menukaart Zwolle, Restaurant Luttekestraat Zwolle, Restaurant Zwolle maandag open, Bistro Zwolle, Brasserie Zwolle centrum, Bij Broeders Zwolle, Restaurant Ossenmarkt Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maxim’s Zwolle Maxim’s Zwolle 139 meter Heerlijk in de zon op dit terras midden in het centrum van Zwolle met uitzicht op de ...
Gerecht & Land Gerecht & Land 3 km Heerlijk gegeten vanavond in het restaurant. Top gedaan studenten
De Lichtmis De Lichtmis 11 km Gezellig wegrestaurant aan de A-28 tussen Zwolle en Meppel afrit 22
Recensies
Wat een fijne avond hebben we gehad! Chef/eigenaar Ard maakt er een feestje van. Fijn die persoonlijke touch! Invallende gastvrouw Puck brengt ook veel sfeer. Kleinschalig restaurant dat een 4-gangen verrassingsmenu serveert. Overheerlijke gerechten gecombineerd met dito wijnen. Mag ik nog een bord?
We hebben enorm genoten van het eten en de sfeer. De bijpassende wijnen waren perfect en Ard en de anderen maken echt een beleving van de avond.Eten: 5/5
Dit was een super ervaring! Wat een heerlijke en originele gerechten. Ik heb lang niet zo lekker gegeten. Echt top! Bijpassende wijnen waren ook erg lekker en goed gekozen. Hele vriendelijke gastheren die voor iedereen tijd maken, ondanks hun drukke werkzaamheden. Echt een aanrader.
Fantastisch gegeten op een mooie plek! Leuk concept, waarbij je niet a la carte bestelt maar een 4-gangendiner met amuses krijgt voorgeschoteld. Het aantal gasten is beperkt ongeveer 10 tafels/20-30 gasten. Het menu wisselt elke twee maanden.
Fantastische avond gehad in restaurant Os en Peper by ard in Zwolle. Ard is een geweldige chef en weet er voor de gasten een mooie avond van te maken, mede door zijn enthousiaste "presentatie" voorafgaand aan iedere gang en de praatjes aan de tafels. Dit geldt evenzo voor sommelier Lisette, die bij het 5 gangen menu een uitstekend wij arrangement had geselecteerd. Een absolute aanrader voor een onvergetelijke avond.
Sinds precies 1 jaar heeft dit 18 jaar oude restaurant een nieuwe kok die ook de eigenaar is. Je eet een 5- of 6-gangen menu dat de kok vooraf heeft samengesteld. Elke 2 maanden wordt het menu veranderd. Met een wijnarrangement krijg je bij elke gang een glas speciale wijn die erbij past. Je krijgt uitleg over het eten en de wijn bij elke gang. Je beleeft een wereldreis van smaken. Je gaat van de ene verassing naar de andere. Dit is verreweg het lekkerste dat ik ooit in mijn leven gegeten heb. De bediening is persoonlijk en vriendelijk. Ook de kok loopt af en toe mee te bedienen. Het is niet goedkoop, maar het geld meer dan waard!
Os en Peper heeft gastheerschap begrepen, top gerechten en gezellig boven gezeten. Chef Ard kookt voortreffelijk en gastheer Maarten kiest fijne wijn uit bij in ons geval elk gerecht. Hun slogan: ‘Geen moeilijk gedoe, gewoon lekker eten en drinken!’ klopt! Nadeel? Ja ze zitten snel vol in het weekend! : Ga hier een keer naartoe.
Een fantastische avond gehad bij OS & Peper! Het eten is héérlijk en wordt met zorg en aandacht bereid en geserveerd en met verrassende smaakcombinaties. Alles klopte! En de sfeer is heel goed. Deze mannen hebben een goed concept! Je wordt echt in de watten gelegd ook door de lekkere amuses en lekkers bij de koffie. Één klein minpuntje: moeten betalen voor een fles kraan water. Dacht dat dat verleden tijd was. Verder alles top. Gaan zeker terugkomen hier.
Heerlijke avond uit eten geweest, zowel Ard als de jongen in de bediening waren zeer vriendelijk en zorgden voor een fijne sfeer. Daarnaast was het eten ook zeer smakelijk, het was top dat er ook een vegetarische variant van alle gerechten mogelijk was. Kortom, wij hebben genoten en zouden deze plek iedereen aanraden!
Wij kwamen na een bijzonder late reservering binnen bij Ard. Super gastvrij ontvangen. Een geweldige avond gehad. Dit maakt dat we het nog eens over gaan doen.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid