facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maxim’s Zwolle

"De gehele dag serveren wij bij Maxim’s ambachtelijke bereide patisserie, lunch & diner. Ook voor een goed glas wijn en fingerfood bent u van harte welkom!"
Adres: Grote markt 6, 8011 LV Zwolle
Telefoonnummer: +31384216835
Stad: Zwolle
Route: Grote markt 6
Postcode: 8011 LV



op zoek naar gerelateerd: maxim’s, grote markt 6, 8011 lv zwolle, Maxim's menukaart, Menukaart Zwolle, Maxim's Best, Vito's Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Os en Peper Os en Peper 139 meter Wat een fijne avond hebben we gehad! Chef/eigenaar Ard maakt er een feestje van. Fijn...
Gerecht & Land Gerecht & Land 2 km Heerlijk gegeten vanavond in het restaurant. Top gedaan studenten
De Lichtmis De Lichtmis 10 km Gezellig wegrestaurant aan de A-28 tussen Zwolle en Meppel afrit 22
Recensies
Heerlijk in de zon op dit terras midden in het centrum van Zwolle met uitzicht op de Peperbus. Even heerlijk relaxen met een lekkere limoncello spritz, een biertje en een borrelhapje.
Ik kwam hier om een broodje van Vitos af te halen. Zeer onvriendelijk meisje die ons hielp. Armen over elkaar heen, erg kortaf en arrogant tegen ons. Ook ander personeel scheld tegen elkaar. Voor 9.25 voor een afhaalbroodje verwacht je toch echt meer. Ook is ze aan het drinken terwijl ze praat met nieuwe gasten. Niet oke en geen gastvrije tent.
Personeel is asociaal en staan alleen maar aan de bar met elkaar te kletsen. Lang wachten om te kunnen bestellen. Tafels zijn smerig zie foto. Personeel veegt met de menu kaart etensresten van tafel op grond. Bestelling word onvriendelijk afgeleverd bij de tafel. Om 23.00 word laatste ronde aangeboden en tafels leeg geruimd terwijl openingstijd tot 00.00 is.
Perfecte bediening. Personeel denkt mee. Verjaardag van onze dochter daar gevierd. Geweldig. Dankjewel! Zeker een aanrader!
Orsolino's voor 1e kerstdag besteld en een bevestiging hiervan per mail ontvangen, helaas niet gekregen bij het afhalen. Slap excuus dat alles 's ochtends klaar stond maar niet werd opgehaald. Als alternatief niet-verse appeltaart en cheesecake meegekregen waar ik ook het volle pond voor heb betaald. Over klantvriendelijkheid gesproken... Dit is ver te zoeken. Voor mij geen Maxim's meer.
Wat een ontzettend fijn plekje! Op een vrijdagavond {24 juni 22} hebben wij ons bij dit restaurant zeer goed vertoefd! Het personeel is wellicht jong, maar wel erg vriendelijk, netjes en behulpzaam! Een leuk en enthousiast team vonden wij!! Absoluut anders dan wat de hieronder geschreven reviews in eerste instantie doen geloven... Wij hebben het absoluut anders mogen ervaren! Het eten is buitengewoon goed en erg smaakvol/verrassend. De aankleding is netjes en erg schoon. Wij komen hier absoluut weer! Dank voor de fijne avond en in het bijzonder dank aan de eigenaresse. Wederom complimenten!! Vandaag 21 augustus 2022 weer heerlijk genoten van de uitmuntende service!!! Iedereen kan ik van harte aanbevelen om hier te gaan zitten!
Een lekker broodje en geen boterham zoals je nu veel ziet, dat is positief, maar de sfeer kan echt beter. Zelf enorm gestoord aan de harde, te trendy muziek van het zomer ook, toen konden we elkaar buiten niet eens goed volgen
Opelkaar gepropte tafels op het terras, bediening evenals gasten konden moeilijk plaats nemen. Geweest op zaterdag, terras niet vol, bediening heeft geen overzicht. Chaos binnen achter de toonbank/bar/werkvloer.Eten: 3/5
Heerlijk eten, prettige bediening. En leuke eigenaren ,in voor een leuk gesprekEten: 5/5
Vanmiddag even langs geweest na de verbouwing. Even boven gezeten met leuk uitzicht op het plein met de markt. Zag er netjes uit en personeel was vriendelijk. Mooie keuken boven waar tot in de avond gerechten worden gemaakt. Gezellige zitjes, maar wel krap. Vroeger lag de nadruk op gebakjes, nu meer op lunch en diner. Wifi was aanwezig. Toilet was helemaal beneden en zag er schoon uit. Een leuk rustpunt tussen het winkelen in.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid