facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ortho Veendam

Ortho Veendam

Info

De orthodontie van nu

Geschiedenis

Nieuw in Veendam!



"Orthodontiepraktijk"
Adres: Parallelweg 27, 9641KG Veendam
Telefoonnummer: 0598-820395
Stad: Veendam
Route: Parallelweg 27
Postcode: 9641KG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medische Vakhandel Medische Vakhandel 509 meter Een hele fijne klantenservice! Ben super goed geholpen en ben zeker tevreden. Product...
De Mondkliniek De Mondkliniek 13 km Enige tijd geleden bij Ortho Noord een invisalign beugel genomen. Erg tevreden met de...
Recensies
Enige tijd geleden bij Ortho Noord een invisalign beugel genomen. Erg tevreden met de behandeling, service en het eindresultaat. Ook werden er geen onnodige kosten in rekening gebracht. Kortom; erg tevreden.
Ik ben zeer ontevreden over deze praktijk. Iedere keer is er een andere orthodontist die de behandeling doet en ze lijken van elkaar niet te weten wat ze aan het doen zijn. Ook wordt de duur van de behandeling onnodig opgerekt, waardoor alles veel langer duurt dan afgesproken en dus ook veel meer geld kost. Er is weinig tot geen communicatie over de voortgang van de behandeling en moet je overal zelf achteraan gaan. Als ik jou was zou ik een andere orthodontist kiezen.
Geen aanbeveling! Kostenbegroting klopte van geen kant, zo bleek halverwege de beugel behandeling, waarbij er nog eens hoge facturen voorbij kwamen. Bereikbaarheid is echt waardeloos! Het constante wisselen van de behandelaars is ook triest, zeker voor een kind, waarbij de behandelaar gebrekkig Nederlands praat. Geen aanrader.
Ontevreden, personeel komt vaak boos over en klagen vaak. Ook plannen ze onnodige afspraken.
Op mijn 60e geconstateerd dat mijn gebit er wel erg rommelig uitzag, tanden scheef en de kiezen gingen steeds meer naar binnen staan. Ik was bang dat een beugel op mijn leeftijd niet meer zou kunnen. Mondzorg Veendam heeft de uitdaging aangenomen en ik kijk nu twee jaar later met veel genoegen in de spiegel. Mijn gebit is nog nooit zo regelmatig geweest. Ik kan weer voluit lachen. Daarvoor heb ik wel 9 maanden met een metalen beugel gelopen en daarna nog een poosje met een plastic beugel die anderen niet opviel. Nu heb ik al langere tijd alleen nog 's nachts die plastic beugel in. Het resultaat is beter dan verwacht. Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen. Echt een aanrader.
Vandaag voor het eerst geweest, ze weten niet wat ze doen, 2x foto gemaakt ivm kiespijn, zenuwpijn, je zag duidelijk een gaatje in de kies, zeggen ze ja we moeten overleggen, wat u heeft is bijzonder, uhhhhh sorrie?? Komt u 9 juni maar weer. Laat mij meteen weer uitschrijven.
Niets bestellen! Als je iets besteld en 2 dagen later is het product 130 euro goedkoper kun je schudden naar je geld. Asociaal en arrogant aan de telefoon. Enige oplossing...10 procent korting op je volgende bestelling...... Ik bestel hier nooit weer.
We moesten 30 minuten wachten op onze afspraak en vragen ook nog eens de hoofdprijs. Ik beveel deze tandartspraktijk niet aan
Orthodontist: als je nog geen patiënt bent laten ze je geloven, dat je bij problemen met de beugel altijd terecht kunt. Er is namelijk altijd wel een tandarts die het probleem even op kan lossen. De werkelijkheid is anders. Een week met een draad in je wang lopen is voor deze orthodontist niet een beetje gek, maar heel normaal. Ben je geen bikkel. Advies neem deze orthodontist niet.
Op foto's durfde ik nooit te lachen met mijn tanden, mijn tanden hadden geen ruimte en mijn voortanden stonden te ver naar voren. Medewerkers zijn vriendelijk en ik ben zeer dankbaar na mijn behandeling. ik durf nu weer écht breeduit te lachen – met trots!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid