facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Medische Vakhandel

Medische Vakhandel

Info

Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten, we leveren online medische producten, verbruiksartikelen aan huisartsen, gezondheidscentra etc

Geschiedenis

Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten sinds 2001 in samenwerking met HuisartsVandaag. We leveren online medische producten en verbruiksartikelen aan huisartsen, gezondheidscentra, facilitaire bedrijven. Ons assortiment is ook beschikbaar voor andere beroepsgroepen zoals verloskundigen, dierenartsen en voor particulieren.

Medische Vakhandel wordt steeds uitgebreid met nieuwe artikelen. Mist u als klant een bepaald artikel dan gaan wij op zoek gaan naar hetzelfde of een vergelijkend product. We kunnen snel inspelen op uw wensen door intensief contact te onderhouden met onze leveranciers in binnen- en buitenland.

Het grote voordeel van Medische Vakhandel is het lage prijsniveau en de veelzijdigheid en de mogelijkheid om flexibel in te spelen op wat de klanten van ons vragen. We hebben klantgerichtheid hoog in ons vaandel.



"Medische Vakhandel is een groothandel in medische producten"
Adres: Lloydsweg 11, 9351 VJ Veendam
Telefoonnummer: 0881900099
Stad: Veendam
Route: Lloydsweg 11
Postcode: 9351 VJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Medische Vakhandel FFP2, Medische verbandmiddelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ortho Veendam Ortho Veendam 509 meter Enige tijd geleden bij Ortho Noord een invisalign beugel genomen. Erg tevreden met de...
De Mondkliniek De Mondkliniek 14 km Enige tijd geleden bij Ortho Noord een invisalign beugel genomen. Erg tevreden met de...
Recensies
Een hele fijne klantenservice! Ben super goed geholpen en ben zeker tevreden. Product netjes aangekomen, beter kan niet
Produkt besteld dat snel en goed bezorgd werd. Produkt voldeed niet aan eisen; meting werd soms niet verricht waarna display uitging opnieuw aan doen had niet altijd resultaat. Ivm dit slechte functioneren produkt terug gestuurd. Retour betaling snel gekregen met uitzondering van de 7,25 euro voor de retour zending. Vreemd dat deze kosten niet worden vergoed door dit bedrijf.
Ben zeer tevreden over Medische Vakhandel en de geweldige service. Via "Ticket" heb ik in de avond een fout in mijn bestelling kunnen corrigeren en kreeg om 00:21 een keurig bericht terug dat mijn bestelling is aangepast tot het correcte model. Een 100% tevreden klant!
Fijne klantenservice, werd goed geholpen. Pakket is op tijd aangekomen.
Woensdag een bestelling geplaatst bij de Medische vakhandel. Ik ben op een zeer vriendelijke en professionele manier te woord gestaan door een medewerken naar aanleiding van een aantal vragen die ik had. Gisteren de bestelling binnengekregen. Top bedrijf. Ik bestel hier zeker vaker!!!
Ik ben een zeer ontevreden klant. Werd niets met mijn klacht gedaan. En werd daarna niet meer gereageerd op mijn mail. Ga hier zeker nooit meer wat bestellen.
Goede service en snel geleverd
Erg vriendelijk en goede service
Waardeloos het telefoonr. Is onjuist.
Zeer ontevreden helaas. We hadden 4 onderzoeksbanken besteld en kregen en maar 3 geleverd. De laatste werd een paar weken later nageleverd die waren ze vergeten. Vervolgens bleek bij deze onderzoeksbank de centrale remstang re missen. Ze hebben contact opgenomen met de leverancier ren die wil de remstang niet kostenloos monteren en beweren dat de bank met stang geleverd is. Alsof we een remstang van 1,5 meter 'kwijt' zijn geraakt. Medische vakhandel wijst naar de leverancier om het op te lossen, week later nog niets van de leverancier gehoord. Er slechte service. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid