facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Orchidz.nl

Orchidz.nl

Info

Ben je op zoek naar bijzondere orchideeën dan ben je bij orchidz.nl bij het juiste adres.

Adres: Middenweg 54b, 1394AL Nederhorst den Berg
Stad: Nederhorst den Berg
Route: Middenweg 54b
Postcode: 1394AL



op zoek naar gerelateerd: Jewel Orchid, Claessen Orchids, Jewel Orchid Intratuin, Middenweg 54b Nederhorst den Berg, Orchid deluxe, Orchid meaning, Orchid dome, Jewel Orchid kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123accu.nl 123accu.nl 780 meter 123accu.nl - De goedkoopste accu's en batterijen voor elk apparaat! Laagste Prijs G...
123schoon.nl 123schoon.nl 780 meter 123inkt cartridges hebben onze HP-printer kapot gemaakt. Op 8-1-2023 kochten we vier ...
123-3D.nl 123-3D.nl 783 meter Ik bestel vaak kantoorspullen bij 123Inkt. Groot voordeel is dat ik zakelijk op factu...
Daendels Daendels 2 km Buying and selling papermoney, specialised in Netherlands Indies and Indonesia
Recensies
Vreselijk klantenservice, reageren niet in weken, gewoon onbereikbaar. Een van de 4 juweelorchideen die ik had besteld direct op dag 2 gaan sterven terwijl ik haar op dezelfde manier als de andere verzorg en die het prima doen, maar ik gok dat ik niet veel hoef te verwachten qua vergoeding. Niet aan te raden als je een prettige koopervaring óf plezier van je aankoop wil.
Meeting geweest voor exotische planten en stekken, Er was geen rekening gehouden met invalide parkeerplaatsen, auto langs de weg, heel veel lopen. Planten en stek aanbod was netjes, wel prijzig.
Ontzettend slechte klantenservice. Na een vraag over mijn product kreeg ik een antwoord wat niet eens een reactie was op mijn vraag, maar vervolgens wel compleet de blaam bij mij legde. Ik ga hier nooit meer iets vandaan halen, en ik zou iedereen hetzelfde adviseren. Verschrikkelijk bedrijf.
Orchidz.nl heeft mij een orchidee met slakken verkocht. Er zitten gaten in de bulbs en zwarte vlekken op de bladeren. Ik krijg geen reactie op emails en op insta reageren ze ook niet. Bestel hier niet!
Ik heb via de webshop, orchidz.nl bestelt, alles was in zeer goede staat en één van de orchideeën had zelfs tegen verwachting in al een beginnende bloemtak.
Prima producten maar slechte klantenservice. Als het misgaat met je pakket ben je aan de goden overgeleverd. Ze reageren nergens op.
Heel leuk om een keer te kijken! En kopen natuurlijk!
Mooie bijzondere orchideeën, goede kwaliteit en gezellige sfeer met veel kenners van orchideeën.
Super fijne mensen en mooie orchideeën!
Snelle levering prima verpakt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid