facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 123schoon.nl

123schoon.nl

Info

Schoonmaakartikelen, stofzuigerzakken en meer

Adres: Nieuw Walden 56, 1394PC Nederhorst den Berg
Telefoonnummer: 0294-787125
Stad: Nederhorst den Berg
Route: Nieuw Walden 56
Postcode: 1394PC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123accu.nl 123accu.nl 0 meter 123accu.nl - De goedkoopste accu's en batterijen voor elk apparaat! Laagste Prijs G...
123-3D.nl 123-3D.nl 3 meter Ik bestel vaak kantoorspullen bij 123Inkt. Groot voordeel is dat ik zakelijk op factu...
Orchidz.nl Orchidz.nl 780 meter Vreselijk klantenservice, reageren niet in weken, gewoon onbereikbaar. Een van de 4 j...
Daendels Daendels 3 km Buying and selling papermoney, specialised in Netherlands Indies and Indonesia
Recensies
123inkt cartridges hebben onze HP-printer kapot gemaakt. Op 8-1-2023 kochten we vier 123inkt huismerk toners voor onze 3,5 jaar oude laser HP-kleurenprinter. Al meteen werkten deze niet goed prints werden vaag. Ze werden vervangen door 123inkt. Probleem bleef. We vervingen ze door peperdure zgn originele HP-cartridges van 123inkt. Printer bleef vaag printen. Softwareman laten kijken, HP support ingeschakeld. Maanden ermee bezig. Niets hielp. Op 26-5-2023 kregen we een mailtje van 123inkt dat de zgn originele HP-toners vervalst waren. Die werden vervangen. Afdrukkwaliteit werd ietsjes beter maar nog steeds bedroevend. 123inkt stelde voor om de printer door hun technische dienst te laten analyseren. Wij blij! Wat ze er niet bij vertelden, is dat hun technische dienst de printer niet open zouden doen, enkel van de buitenkant kijken, waarna ze concludeerden: aanslag door rook sic. Advies: laten reinigen door monteur monteur van HP vraagt > €400,- om te komen kijken. Printer terug naar ons, bedrijf 123inkt verschoond van schuld. Die hele actie van de printer te laten nakijken door de technische dienst was om zich juridisch in te dekken tegen schadeclaims. We hadden de printer nooit door hen laten ophalen als we wisten dat ze hem niet open zouden doen. Want dat kost ons weer tijd en moeite, nu we al 6 maanden met die kapotte printer bezig zijn. 1-7-2023: we zitten al 6 maanden zonder werkende printer en hebben vreselijke kopzorgen aan deze kwestie gehad. Deze laatste actie van 123inkt doet de deur dicht. We blijven achter met een nog steeds kapotte printer, 2 miniflesjes wijn en 2 pennen met het 123inkt-logo. Bedankt 123inkt! UPDATE na reactie webcare 123inkt: We moeten contact opnemen met de afdeling webcare? Maar dat doen we al 6 maanden met klantenservice. Dus de afdeling webcare gaat oplossen waar de afdeling klantenservice ons al 6 maanden aan het lijntje houdt? We zijn benieuwd. Mocht de afdeling webcare dit oplossen zullen we dat hier posten. Zo niet dan weet de lezer dat de afdeling webcare heel goed is in voor de bühne recht praten wat heel erg krom is aan 123inkt.
Jaren terug een keer cartridges van 123inkt huismerk geprobeerd en toen problemen gehad. Mijn Canon printer kon er niet mee overweg en gaf aan dat gloednieuwe cartridges halfvol waren. Een tijdje terug toch weer huismerk cartridges gekocht, omdat die van Canon niet te leveren waren. Zojuist de originele cartridge vervangen voor 123inkt huismerk en weer hetzelfde probleem. Kleuren worden niet juist geprint. Testblad komt er niet mooi uit. Ik heb mijn lesje weer geleerd. Ik koop alleen nog maar originele cartridges van Canon, wel bij 123inkt, want de service is verder prima.
Tja nu mijn 2e kleuren laserprinter als die extreem slecht print want heb strepen en hele fletse kleuren. Wat ik ook doe qua reinigen van mijn HP het blijft extreem slecht en dat al na korte tijd. De 123 cartidges zijn echt slecht en kan gewoon weer een nieuwe printer aanschaffen. Ik adviseer om gewoon origineel aan te schaffen.
Zeer onvriendelijk bedrijf, bestel hier nooit meer. Beetje dezelfde ervaring als MC van der Sluis. Verkeerde toner besteld, retour gestuurd, maar omdat 123Inkt de retour nog niet gelijk heeft ontvangen, gaan ze gelijk aanmaningen versturen. Binnen twee weken had ik alles geretourneerd. Het lijkt er op dat het in rekening brengen van extra adminstratiekosten een strategie is om meer omzet te genereren. Laatste keer dat ik hier mijn toners heb besteld.
Tijdig bestelling geplaatst.. net als in het verleden. Volgende dag geleverd.. examens starten.. mijn kinderen moesten zeer dringend grote hoeveelheden printen. Dat het 2 dagen kan duren, kan ik begrijpen maar nu reeds al 4 dagen en de bezorgtermijn werd al 3x aangepast door PostNl. NIEMAND te bereiken. Ik heb dus extra kosten betaald voor een levering die ik nog steeds niet ontving. Gelieve een andere bezorger in te schakelen voor leveringen i.p.v. mensen onnodige kosten te laten maken. Had het beter door een slak laten bezorgen.. en zelfs GRATIS
Op de site kan je geen review achterlaten. Veeg teken... Het eigen winkel merk Dymo label 18445 knapt bij de eerste test print. Met Dymo zelf nooit problemen... Goed koop is bijna altijd duur koop. En weer een paar dagen wachten.
Onlangs had ik een minder positieve ervaring met 123 Inkt. Ik plaatste een bestelling voor HP cartridges en werd nadien telefonisch benaderd met de vraag of ik interesse had in het aanschaffen van hun huismerk cartridges, aangezien deze voordeliger zouden zijn. Ik gaf aan dat ik mijn oorspronkelijke bestelling wenste te behouden, maar de medewerker bleef aandringen op de overstap naar het huismerk, vanwege de vermeende hoge kosten van de HP cartridges. Na herhaaldelijk aangegeven te hebben dat ik bij mijn initiële bestelling wilde blijven, werd het gesprek beëindigd met de opmerking: "Succes met je veel te dure cartridges." Ik heb mijn telefoonnummer niet ingevuld om dit soort telefoontjes te krijgen.
Hier ook inkt besteld voor een hp printer en later terug gebeld dat ik beter hun huismerk kon nemen was voordeliger en zat meer in, het resultaat was dat er minder in zat, ze waren zo leeg bij weinig printen, dus goekoopis is duurkoop, trap hier niet meer in.
Wederom een positieve review voor 123inkt! Wij bestellen hier al jaren en hadden hun huismerk cartridge besteld, helaas bleek de gele defect. Na een mailtje een dag later al een nieuwe in huis, als garantie meteen verzonden. Helaas al 2e keer dat een cartridge het niet deed maar wederom TOP opgelost! Bedankt! Een tevreden klant
Niet te geloven, de snelheid en service van dit bedrijf. Ben al jaren een tevreden klant, maar de laatste levering overtreft alles. Gisteravond rond 11 uur was ineens mijn inkt op. Gauwe nieuwe besteld en vanmorgen om 9 uur lag het pakje voor de deur. Prima bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid