facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opwekking

Opwekking

Info

Officiële facebookpagina van Stichting Opwekking. We posten nieuws & updates rondom onze activiteiten*.

Geschiedenis

In haar bijna zestig jarige bestaan heeft Opwekking zich ontwikkeld tot een interkerkelijke stichting die zich actief bezighoudt met het verkondigen van het evangelie en het toerusten van christenen.

Door middel van het uitgeven van lectuur, liederen en het organiseren van conferenties wordt aan deze doelstelling handen en voeten gegeven.

Wie kent niet de jaarlijkse pinksterconferentie die door zo'n 60.000 mensen bezocht wordt? Of de Opwekkingsliederen die in de meest uiteenlopende kerkelijke kringen geliefd zijn? Daarnaast denkt en werkt Opwekking actief mee binnen samenwerkingsverbanden met andere organisaties.

*Opwekking zal niet inhoudelijk reageren op reacties. Via onze website kunt u contact met ons opnemen.

Onze taak

Met dat éne doel: Samen Nederland bereiken met het evangelie van Jezus Christus!

Producten

Uitgeven van lectuur, liederen, het organiseren van conferenties en actief meewerken binnen samenwerkingsverbanden met andere organisaties.

Adres: Ruitenbeek 16, 3881 LW Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 088-35 26 700
ln.gnikkewpo@ofni
Stad: Putten
Route: Ruitenbeek 16
Postcode: 3881 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: opwekking conferentie, opwekking 2018 liederen, opwekking nummers, opwekking live, opwekking youtube, opwekking 2018 kosten, opwekking 2018 live, opwekking 2018 programma
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Herikon - BCM Holland De Herikon - BCM Holland 1 km Een hele leuke plaats voor kamp! Ze hebben een jeugd-weekenden enz.
Jeugdwerk Hervormd Putten Jeugdwerk Hervormd Putten 2 km Mooi en keurig kerkgebouw, midden in het centrum van Putten , op woensdag is er rondo...
Hersteld Hervormd Putten Hersteld Hervormd Putten 2 km Als je zoekende bent naar een kerk, en denk hem gevonden te hebben. Krijg je te horen...
GloryMinistries GloryMinistries 8 km Gloryministries wil mensen bemoedigen, toerusten en ondersteunen, vanuit de boodschap...
Recensies
Geweldig, elke keer weer. En wat een voorbeeld is opwekking voor de wereld. Het enige festival dat draait op donaties en vanaf het opbouwen tot het afbreken en alles er tussen in afhankelijk is van vrijwilligers die zich elke keer inzetten voor dit prachtige feest. Dit is het lichaam van Christus en hoe het behoort te functioneren. Ook ben ik enorm trots dat opwekking niet buigt voor de huidige druk die uitgeoefend wordt door de media omtrent de LHBTI gekte, waar zelfs mensen die zich christen noemen dat gebruiken om opwekking in een kwaad daglicht te zetten, wat een gruwel, wat een beproeving. Opwekking, laat niet los! Sta niet toe dat de satan dit van ons afrooft!
Wat een geweldige organisatie en wat is het mooi dat er zoveel mensen zijn die hier vrijwilliger zijn om zo met tienduizenden mensen God te eren!
Cursus gehad om straks op de pinksterconferentie de meldkamer te bemannen.
Over Beschrijving Stichting Opwekking is een christelijke en interkerkelijke Nederlandse stichting binnen de pinksterbeweging. Ze is vooral bekend van haar liederenbundel en de jaarlijkse pinksterconferentie die door zo'n 70.000 mensen bezocht wordt en die op het Walibi-Holland-terrein in Biddinghuizen wordt gehouden. Behalve dit jaar vanwege Corona.
Een goede stichting die mooi werk verricht voor christelijk Nederland.
Ik vind het fijn om hier vanaf hemelvaart tot en met Pinksteren dienst naar te kunnen zijn
Mooiste organisatie van Nederland.
Wat een gave en betrokken mensen medewerkers en vrijwilligers.
Omdat we elk jaar er naar toe ga
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid