facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jeugdwerk Hervormd Putten

Jeugdwerk Hervormd Putten
Adres: Fontanusplein 2, 3881 BZ Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-351102
Stad: Putten
Route: Fontanusplein 2
Postcode: 3881 BZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Herikon - BCM Holland De Herikon - BCM Holland 573 meter Een hele leuke plaats voor kamp! Ze hebben een jeugd-weekenden enz.
Opwekking Opwekking 2 km Geweldig, elke keer weer. En wat een voorbeeld is opwekking voor de wereld. Het enige...
Hersteld Hervormd Putten Hersteld Hervormd Putten 2 km Als je zoekende bent naar een kerk, en denk hem gevonden te hebben. Krijg je te horen...
GloryMinistries GloryMinistries 7 km Gloryministries wil mensen bemoedigen, toerusten en ondersteunen, vanuit de boodschap...
Recensies
Mooi en keurig kerkgebouw, midden in het centrum van Putten , op woensdag is er rondom de kerk markt heel gezellig. Zeer vriendelijke mensen .
Prachtige kerk! Zeker de moeite waard de diensten op zondag bij te wonen! Daar word ons de weg gewezen naar het mooiste dat ons beloofd is!
In die kerk ben ik gedoopt en ga ik nog steeds op zondag naar de erediensten. Het is ook de plaats waar 660 mannen in de nacht van 1 op 2 oktober 1944 vastzaten om vervolgens via kamp Amersfoort gedeporteerd te worden naar KZ Neuengamme bij Hamburg. Slechts 48 van de weggevoerde mannen keerden terug.
De kerk was open voor bezichtiging, vriendelijke gastvrouwen en - heren. Interieur zeer sober met nieuwige, glimmende kerkbanken die mij niet zo konden bekoren.
Klokken maken elke zondagochtend te veel geluid, kan iemand ze uit zetten? Edit: Doordeweeks helaas ook.
Dit is onze kerkelijke gemeente, waar we actieve leden van zijn. Vooral in deze corona tijd zijn we er voor elkaar!
Heel fijne dienst gehad ivm overlijden kennis
Was een mooie Paasviering georganiseerd door De Schuilplaats.
Prachtig orgel concert woensdag de laatste keer.
wil altijd ff het goede gevoel voelen om even binnen te stappen...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid