facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Jacques

Optiek Jacques

Info

Welkom bij Optiek Jacques de opticien en optometrist uit Schijndel.

Geschiedenis

Welkom bij Optiek Jacques.

De opticiën in Schijndel die toonaangevend is in de wereld van brilmode en design, oogmeting en contactlenzen. Al sinds 1991 het adres voor vertrouwde service en kwaliteit. Een enthousiast en vakkundig team met één HBO-optometrist, 2 opticiën/contactlens-specialisten en brilmode-adviseur waarborgen een perfect advies.

Optiek Jacques beschikt over zeer moderne apparatuur voor zowel oogmetingen, optometrische onderzoeken en contactlens-aanpassingen. Ook beschikken wij over de modernste digitale inslijp-apparatuur voor nauwkeurige montage van uw brillenglazen.
Optiek Jacques, ultieme oogzorg, deskundige oogmeting en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van contactlenzen en brillenglazen.

Adres: Hoofdstraat 149, 5481 AE Schijndel
Telefoonnummer: 0735479574
Stad: Schijndel
Route: Hoofdstraat 149
Postcode: 5481 AE


Recensies
Klantvriendelijk! Klant is koning en wordt geholpen door vakkundige en zeer betrokken medewerkers! Breed en kwalitatief assortiment!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Optiek Jacques.

Schijndel optiek

openingstijden, locatie, vervoer. Hoofdstraat 149 schijndel opticien kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Optiek Jacques adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Optiek Jacques. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Optiek Jacques delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bril en Zo Bril en Zo 222 meter Super zaak met 'n hele goede service. Ze helpen mee om 'n goede keus te maken. Hier k...
Tausch Optiek & Juwelier Tausch Optiek & Juwelier 370 meter klantvriendelijkheid is wat mij betreft, gebaseerd op 1 ervaring, waardeloos. Steeds ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid