facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bril en Zo

Bril en Zo

Info

Een kleinschalige opticien met een veelzijdige collectie in de gastvrije, huiselijke sfeer van ons monumentale pand aan de Hoofdstraat in Schijndel.

Geschiedenis

Bril en zo: zie het verschil

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede bril voor een aantrekkelijke prijs? Een deskundig advies over contact-lenzen? Een opticien waar u niet alleen hippe monturen, maar ook een uitgebreide service kunt vinden? Bril en zo is een kleinschalige opticien met een veelzijdige collectie. In de gastvrije, huiselijke sfeer van ons monumentale pand aan de Hoofdstraat in Schijndel ontvangen wij u graag.

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen en nieuws, snel en eenvoudig afspraken maken? Informeer naar onze app.



""Bril en zo: we love to see you"Kleinschalig en betrokken, vriendelijk en gastvrij. Maar ook deskundig, kwalitatief hoogwaardig, up-to-date en servicegericht. Dat is Bril en zo.In ons gezellige, monumentale pand in hartje Schijndel is iedereen van harte welkom voor een goed advies, een hip montuur, de juiste contactlenzen en de beste oogzorg van onze optometrist. Maak een afspraak of loop binnen, we love to see you!Binnen de geldende richtlijnen ontvangen wij u graag volgens onze normale openingstijden.Voor een oogmeting of contactlenscontrole vragen wij u een afspraak te maken via onze online agenda of telefonisch 073-5474475."
Adres: Hoofdstraat 148, 5481 AJ Schijndel
Telefoonnummer: 073-5474475
Stad: Schijndel
Route: Hoofdstraat 148
Postcode: 5481 AJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tausch Optiek & Juwelier Tausch Optiek & Juwelier 150 meter klantvriendelijkheid is wat mij betreft, gebaseerd op 1 ervaring, waardeloos. Steeds ...
Optiek Jacques Optiek Jacques 222 meter Klantvriendelijk! Klant is koning en wordt geholpen door vakkundige en zeer betrokken...
Recensies
Super zaak met 'n hele goede service. Ze helpen mee om 'n goede keus te maken. Hier kom je ook weer 'n volgende keer. Fijne mensen. Top!
Wat een service, echt goed. Vriendelijk personeel, echt een aanrader
Bijzonder fijne opticien waar ze de tijd voor je nemen. Leuk team, waar de baas zelf ook gewoon op de werkvloer staat. Buitengewone service wordt hier verleend. Doen er echt alles aan om de klant tevreden te stellen. Absolute aanrader !!
Wat een super service hebben ze daar. Ons zoontje van 4 jaar moest een bril en we mochten 2 montuurtjes mee naar huis nemen om na te denken welke het zou worden!!
Ruim assortiment. De eigenaar nam uitgebreid de tijd voor de oogmeting en het uitzoeken van een bril. Super.
Prettig personeel, ook mooie zonnebrillen. Altijd nemen ze de tijd
Geweldige salon. Bril in een oogwenk gerepareerd. Ik raad aan!
Geweldige service en expertise. Nemen de tijd zodat je goed geholpen word.
Fijne opticien die tijd voor je heeft en ook neemt. Heeft mij geholpen aan een fijne leesbril!
Bril en zo leuk brillenshop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid