facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optie1 Nieuw-Vennep

Optie1 Nieuw-Vennep

Info

Telefonie (abonnementen nieuw of verlenging met een smartphone of sim only) - Internet - Televisie - Reparatie - Accessoires - Smartphone verzekeringen.

Geschiedenis

Bij Optie1 vind je alles wat je zoekt op het gebied van mobiele telefonie. Van de modernste smartphones tot de beste abonnementen. Nieuw of verlenging. Je mag daarbij altijd rekenen op onafhankelijk advies, want we zijn onafhankelijk van welke provider dan ook. Jouw wensen komen op de eerste plaats.

Dat geldt ook voor vragen over vaste telefonie en Alles-in-1. Bovendien helpen we je om het maximale uit je smartphone en tablet te halen met onze Gratis Workshops. Voor beginners en gevorderden. En omdat we weten dat je geen dag zonder je telefoon kan, bieden wij het Optie1 Service Plan. Bij schade of diefstal zorgen we dat je direct weer bereikbaar bent!

Wij zijn Optie1

Optie1 werkt vanuit een heel duidelijke visie. Onafhankelijke service en persoonlijk advies staan hierin voorop. Daarbij is Optie1 de lokale specialist. Je vindt ons voornamelijk in wat kleinere gemeenten, omdat we graag dicht bij onze klanten staan. Lokaal ondernemerschap, met oog voor onze omgeving, dat is waar Optie1 voor staat.

Niet voor niets hebben de meeste Optie1 ondernemers al vele jaren ervaring. De vertrouwensband met klanten speelt daarbij een heel grote rol. Zonder te twijfelen moeten onze klanten weten dat ze bij ons altijd aan het juiste adres zijn op het gebied van telecom. En daar werken we elke dag met heel veel plezier aan!

Adres: De Symfonie 5, 2151 MC Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252863758
Stad: Nieuw-Vennep
Route: De Symfonie 5
Postcode: 2151 MC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Telefoon reparatie Nieuw-Vennep, iPhone reparatie Nieuw-Vennep, Apple Reparatie Nieuw-Vennep, Optie 1
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fixers Fixers 907 meter Ik kreeg mijn oplaad stekker niet meer in mijn telefoon,vuil rotzooi, Jen Kent het we...
Hyper Europe Hyper Europe 949 meter Vervoeren je klassieker of sportwagen over de hele wereld.
SoSkild SoSkild 1 km SoSkild provides ultimate protection for smartphones by combining the right materials...
BeHello BeHello 1 km BeHello wil dat je optimaal kan genieten van je smartphone, altijd en overal. Kijk op...
AutoHouse AutoHouse 1 km AutoHouse verkoop verschillende producten voor je auto. Om de inrichting van de auto ...
By Bazz By Bazz 1 km Zeer tevreden! Keurige service. Goede levering en zelfs bereid te leveren op een dag ...
Recensies
Ik ben nu een paar jaar klant van Optie 1. En zeker niet met de makkelijkste reparaties. Altijd krijg ik van eigenaar Aleks een eerlijk advies. En veruit de meeste keren lukt het hem om de reparatie uit te voeren. En No Cure No Pay. Ook al wil ik dat niet. Gisteren een tablet gebracht en de volgende dag al klaar. Ook de IPhone van mijn vrouw waarvan de camera en belfunctie kapot was gerepareerd. En voor hele eerlijke tarieven. Aleks en je lieve assistente, jullie zijn DE beste OPTIE 1 voor je tablet of smartphone! Of voor de aanschaf ervan. Hoop nog lang heel lang van jullie diensten gebruik te mogen maken. Groeten uit Hoofddorp
Super goed geholpen Hele goede service We komen zeker terug
Onbeschofte behandeling. Gisteren daar een iPad gekocht. Een erg vriendelijke Turkse man en vrouw hielpen mij. Daarna ging ik met hen in gesprek over een iPhone XS. Toch een heel bedrag. Maar vanmorgen wilde ik deze iPhone toch gaan kopen. Zoals vaker was de winkel niet om10.00 uur geopend. Om 10.15 uur kwam er een meneer wiens gezicht al op onweer stond. Hij opende de deur en het rolluik en verdween achterin de zaak. Na 3 minuten kwam hij weer terug. Ik liep de winkel binnen. Meneer vond het nodig om mij snauwend te zeggen dat hij de zaak nog aan het openen was. Ik vond dat echt geen probleem. Ik zei alleen wel dat hij al te laat was. Zijn reactie was ‘meneer, dat is mijn probleem’. Met deze meneer ga ik geen discussie aan. Ik vind het zo jammer dat, wat zijn collega’s qua relatie in een hele middag hebben opgebouwd, door deze meneer binnen 5 minuten vakkundig om zeep wordt geholpen. En dan vindt hij het waarschijnlijk ook nog raar dat mensen deze winkel voorbijlopen. Bij AMAC verkopen ze mij die iPhone ook erg graag. Zelfs bij Mediamarkt en Coolblue word je als klant nog beter behandeld. Bij optie 1 koop ik zelfs geen telefoonhoesje meer. H.M. Dalmolen Nieuw Vennep
Wat begon als een 5 sterren review. Is veranderd naar 3 sterren, toen 2 sterren en nu 1 ster. Telefoon laten repareren. Scherm kapot. Krijg mijn telefoon terug, front camera defect, en nog meer kwalen. Toen heel NL in lock down zat, werd mij kwalijk genomen waarom ik niet eerder langs gekomen ben 1 week. Ze zouden mij bellen voor de camera, zodat ze daar naar kunnen kijken. Ik wacht nog steeds. Geld is binnen, werk wordt half afgeleverd. Beloftes worden niet na gekomen. Nooit meer voor mij, en hoop dta de rest ook even goed nadenkt! Update 09juni20 / geen enkele reactie meer mogen ontvangen. Niet eens de moeite om je reviews/feedback in behandeling te nemen. Door jullie is mijn camera defect, vrienden.
De batterij van mijn Sony Xperia X performance laten vervangen. Ik wilde eerst alleen de originele batterij bestellen en het zelf vervangen maar de meneer had het voor €5,- extra voor mij gedaan. Heb het direct aanbetaald. Vandaag het onderdeel besteld, morgen binnen en vervangen. Nou was ik vergeten dat de achterklep van mijn telefoon zo'n een vastgeplakte is zoals de meeste telefoons tegenwoordig. Als je het eraf haalt dan moet je gelijk een nieuwe plakrand erbij bestellen om de achterkant terug te zetten. De meneer denkt gelukkig met de klant mee. Deze had hij al gelijk voor me bijbesteld en zelfs niets voor gerekend. Service was top en scherp geprijst!
Veel te duur, en humeurige medewerkers.
Dit is nou nog eens een goeie zaak Luistert , lost op en/of komt met advies. Mijn mobiel werkt nog steeds uituitmuntend Niks traag en geen problemen.
Top service , snel gemaakt
Vertaald door Google Te Origineel Too
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid