facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixers

Fixers
"Laat je telefoon, iPhone, MacBook, computer, console of laptop repareren bij Fixers Nieuw-Vennep. Wij voeren reparaties snel en kundig uit voor zowel consumenten als zakelijke klanten en repareren alle merken Apple, Samsung, HP, etc. Fixers is ook Apple Independant Repair Provider. Wij bieden de volgende reparaties: scherm reparatie, scherm vervangen, accu vervangen en reparatie van o.a. de camera, oplaadpoort en speaker.Grootste van Nederland met 10 vestigingenAantrekkelijke prijzen keuze tussen origineel en niet-origineelSnelle reparatietijden vaak binnen 30 minutenLevenslange garantie op Fixers Basic en Fixers PremiumJe data en gegevens zijn veilig met professionele diagnostische tools en meer dan 32 gecertificeerde engineers"
Adres: Haverstraat 39, Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: +31850193807
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 39


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optie1 Nieuw-Vennep Optie1 Nieuw-Vennep 907 meter Ik ben nu een paar jaar klant van Optie 1. En zeker niet met de makkelijkste reparati...
C.V. Meer Computers C.V. Meer Computers 965 meter ICT hulp voor particulier en ondernemer.
SoSkild SoSkild 2 km SoSkild provides ultimate protection for smartphones by combining the right materials...
BeHello BeHello 2 km BeHello wil dat je optimaal kan genieten van je smartphone, altijd en overal. Kijk op...
BIT Force - Computer Solutions BIT Force - Computer Solutions 3 km BIT Force - Computer Solutions: oplossingen voor al uw computer problemen!
Thx2Hns ICT Support Thx2Hns ICT Support 4 km Hans is een betrouwbare en kundige reparateur. Je merkt dat hij er veel verstand van ...
Recensies
Ik kreeg mijn oplaad stekker niet meer in mijn telefoon,vuil rotzooi, Jen Kent het wel. ik vroeg voor een nieuwe conector, maar hij ging eerst kijken of hij het schoon kon maken. Komt na 5 minuten weer naar buiten, schoongemaakt en mocht zonder te betalen weer met een werkende telefoon naar buiten. Super goed geholpen
Geweldige service! Fixers heeft de accu van mijn MacBook uit 2018 goed en snel vervangen, en passant nog de mac van binnen schoongemaakt en heeft nog extra waardevol advies gegeven over het garantieprogramma van Apple voor het toetsenbord. Mijn Mac draait weer als een zonnetje en kan er weer jaren tegen! Dik tevreden en blij met de goede en klantgerichte service van Fixers in het algemeen en Nick in het bijzonder.
Met een redelijk acuut probleem telefoon met waterschade en behoorlijk onbruikbaar me gemeld bij deze service. Via de website een afspraak ingeschoten en op het afgesproken tijdstip gemeld. Verteld wat en hoe eea ontstaan was. Er werd een analyse gedaan dmv een test en de conclusie wat te vervangen was snel gemaakt. Overigens goede koffie tijdens het wachten ! Men bood me diverse opties dit in kostenverhouding tot de leeftijd van het toestel. De reparatie kon binnen 90 min. worden uitgevoerd waar ik blij van werd. Bij het opnieuw opstarten werkte het niet zoals ik verwachtte ook nieuwe schermen hebben last van een blauwe maandag de medewerker heeft het probleem opgelost tot ver na sluitingstijd. Wat mij betreft een aanrader voor eerlijke informatie en service.
Super snelle en goede service. Het geluid van mijn telefoon was heel slecht. Schoon laten maken bij fixers en mijn geluid is weer perfect. Kosten helemaal niks… Super blij mee. Bedankt nog voor deze top service!
Ik heb mijn macbook op gestuurd een maand geleden. ze hebbe ze hem gemaakt oké top klaar voor verzending en in eens zijn ze dicht. terwijl ik mijn macbook weer nodig heb hoor ik helemaal niks meer van ze kan niemand bereiken ik zou hier niet weer iets heen brengen
Hakan heeft alles van mijn oude tablet op de nieuwe overgezet. Super en binnen 2 uur was het geregeld. Omdat ik verschillende wachtwoorden heb maar die van de google account niet meer wist heeft Hakan alle moeite gedaan om het toch op te lossen door alle wachtwoorden te proberen tot eindelijk het juiste wachtwoord was "gevonden". Dank Hakan voor je hulp en vriendelijkheid. Inez Deelder.
Kundige en vriendelijke medewerkers. Meteen het goede onderdeel nieuw laptop toetsenbord besteld, en na aankomst binnen een dag geplaatst. Dus ik hoefde mijn werkpaard laptop slechts enkele uren te missen. Hartelijk dank.
Ik kwam hier voor een nieuwe iPhone batterij. Werd keurig geholpen. Meteen na het vervangen van de batterij bleek dat de camera van m’n telefoon het begeven had tijdens de reparatie. Zonder gedoe hebben ze direct een nieuwe camera geregeld zonder extra kosten. Top service! Ik raad Fixers zeker aan.
Wat fijn dat we de laptop met een paar dagen terug hadden. Dit vooral, denk ik, dankzij het begrip voor de situatie! Hartelijk dank daarvoor. En ook de prijs viel mee!
Super blij met Raymon! Mijn externe hardeschijf was overleden, en gezien ik school fotograaf ben en al mijn bewerkte fotobestanden van een huidige opdracht er op stond en dacht het kwijt te zijn heeft Raymon al mijn stress gedeletet! Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid