facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opa Pietje

Opa Pietje

Info

Grand Café "Opa Pietje"
Lunchen, Avondeten, Borrelen, Stappen, Bieren, Feestjes

Geschiedenis

Grand Café "Opa Pietje"
Lunchen, Avondeten, Borrelen, Stappen, Bieren, Feestjes



"Sfeer, kwaliteit en intens genieten in het centrum van Kerkdriel.Voor iedereen zijn we toegankelijk en staat de deur open van Dinsdag t/m Zondag.Met onze laagdrempelige insteek, ons booming interieur binnen en buiten voel je je direct bij ons van harte welkom.Wij bieden dadelijks een heerlijke lunch en diner aan voor een perfecte prijs kwaliteit verhouding.Daarbij serveren we ruim 100 speciaalbieren, diverse mooie wijnen, hippe cocktails en hebben we een zeer uitgebreide koffiekaart.Ook voor een gezellige borrel in de avond ben je van harte welkom.Ook organiseren we diverse activiteiten en evenementen het gehele jaar door voor jong en oud. Graag tot ziens bij Opa Pietje in Kerkdriel."
Adres: Mgr.Zwijsenplein 13, 5331 BE Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418640262
Stad: Kerkdriel
Route: Mgr.Zwijsenplein 13
Postcode: 5331 BE



op zoek naar gerelateerd: Eten bestellen Kerkdriel, Opa pietje bier, Lunchen Kerkdriel, Café Kerkdriel, Gossimijne Kerkdriel, Sientje Kerkdriel, Spotje Kerkdriel, Flicka Kerkdriel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Ons Thuis Café Ons Thuis 21 meter Erg leuke bardame en ook zeer attent
Brood&Zo Brood&Zo 52 meter Heerlijke verse producten voor thuis of om direct te consumeren in de gezellige winke...
Café De Droom Café De Droom 75 meter
Cafe babbels Cafe babbels 101 meter Top avond erg gezellig.Service: 5/5
Cafetaria 't Poske Cafetaria 't Poske 130 meter Top tent, altijd goed.
Café Paradijs Café Paradijs 141 meter Vertaald door Google Ik beveel ten zeerste een leuke sfeer aan Origineel Polecam gor...
Cafetaria 't spotje Cafetaria 't spotje 342 meter Gezellig , Leuk Restaurant. Volgens mijn is aan een kant de Snackbar en aan de andere...
Flicka Flicka 2 km We kwamen hier via Heerlijkl dineren. Het was een warme, zonnige dag, dus alle tafels...
Recensies
Leuke gezellige ambiance, vriendelijk personeel, maar ga er NIET eten, want dat is werkelijk heel slecht. Gort droge saté, gort droge spareribs. De patat was niet om aan te zien, laat staan proeven. De patat leek wel 3x opnieuw gebakken en waren alleen maar kleine korstjes. De ossenhaaspuntjes miste elke smaak. De afgelopen 20 jaar niet meer zo slecht gegeten. Men wilde ook niks aan de rekening doen, kom er nooit meer terug. WAARDELOOS!!!!!!!!
Gezellige plek om te uiteten maar ook om savonds te borrelen. De cocktails zijn er heerlijk & de snacks zijn ook een aanrader! En niet te vergeten het zeer vriendelijke personeel!! :
Een gezellige sfeer, goede muziek! Zeer vriendelijk personeel, met kennis van eten,wijn en bier. Een fijne kaart, met voor ieder wat wil. Wij hebben genoten.
In een woord! Genoten. Geweldig eten en een uitgebreide en leuke/leerzame drank kaart. Super lief personeel en alles top verzorgd. 5 sterren meer dan waard.
Heel erg slecht gegeten. Vlees van twee van de drie hoofdgerechten was droog en smakeloos. Geen groente of salade bij de hoofdgerechten. Friet was helemaal uitgebakken. Nooit meer voor ons.. Parkeren: Goed
Erg donker binnen. Om de kaart te lezen heb je verlichting van je mobiel nodig. Vervolgens kun je ook je eten niet goed zien. Dit vind ik echt een minpunt aan de beleving van het genieten van eten. Vooraf broodje met ailoli, prima. Paddestoelen als voorgerecht voldoende, maar niet echt veel smaak, wel veel sla als topping. Dit zou beter kunnen door bijvoorbeeld meer knoflook en kruiden; prijs / kwaliteit Mwah Hoofdgerecht ossenhaaspuntjes, vlees was mals, maar geen lekker vlees, zat geen goede smaak aan. En terriyaki was ook heel laf van smaak. Wél heel veel taugé en hier en daar een champignon. Snitzel was wel oké, maar ook veel gedoe maar resultaat geen tóp smaak. Er werd gevraagd of meneer er een saus bij wilde.. dus ja, doe maar champignonsaus... kwam er € 2,50 bij op de rekening. Toetje > nougatine, was erg lekker. 3 wijn, 1 bier, en een cola en rekening : € 89,50 Nee, dit was het niet waard. Wat jammer is, op de kaart staat 3- gangen menu voor 24,50, en dat was wat we wilden. Maar die hadden ze vandaag niet meer. Raar, zet het dan niet op de kaart. Want 24,50.. tja, dan had je mij niet horen klagen.
Heel lekker gegeten ook zeer vriendelijk personeel. De bierkaart/boek is ook heel leuk. Het dessert mocht iets meer zijn qua presentatie.
Op een wandeling ga ik graag koffie drinken met iets lekkers er bij, bij Opa Pietje in Kerkdriel. Zo jammer dat ze vandaag dicht zijn ivm. een verbouwing. Had dat graag op de website gelezen, maar niks daarover gevonden. Het is het gezelligste eetcafé net vriendelijk personeel.
Hadden nog een tafeltje zonder afspraak, lekker gegeten alles was heel goed eten drinken personeel vriendelijkEten: 5/5
Heel gaat vrij eigennamen en personeel en heel goed zeer goed eten en gezelligheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid