facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood&Zo

Brood&Zo

Info

Brood&Zo is een moderne, ambachtelijke bakkerij met smaak! Smaak voor de juiste ingredienten, de juiste bereidingswijzen & oog voor detail.

Geschiedenis

Brood&Zo is een moderne, ambachtelijke bakkerij met smaak! Smaak voor de juiste ingredienten, de juiste bereidingswijzen & oog voor detail. Bij ons krijg je meer dan alleen maar Brood&Zo. Alles krijgt zijn verdiende aandacht. Extra aandacht waardoor dat bakje koffie nóg beter smaakt, je appelflap nóg sneller van je bord verdwenen is, en je elke dag met liefde wat eerder opstaat voor een goed ontbijt.
Heel graag tot ziens bij Brood&Zo!

Adres: Mgr. Zwijsenplein 12, 5331BG Kerkdriel
Telefoonnummer: 0418726961
Stad: Kerkdriel
Route: Mgr. Zwijsenplein 12
Postcode: 5331BG


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 20:00
Vrijdag: 07:30 - 20:00
Zaterdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Gremmee Kerkdriel, Broodenzo Rietmolen, High tea brood en zo, Van Leeuwen Kerkdriel, Ontbijt bezorgen Kerkdriel, Brood en Zo Facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Opa Pietje Opa Pietje 52 meter Leuke gezellige ambiance, vriendelijk personeel, maar ga er NIET eten, want dat is we...
Cafetaria 't Poske Cafetaria 't Poske 164 meter Top tent, altijd goed.
Cafetaria 't spotje Cafetaria 't spotje 299 meter Gezellig , Leuk Restaurant. Volgens mijn is aan een kant de Snackbar en aan de andere...
Bakkerij Van Leeuwen Bakkerij Van Leeuwen 436 meter Super lekker gebak Erik , kom uit Hengelo Ov voor het overheerlijke gebak.
Broodbezorger Arnold Stoof Broodbezorger Arnold Stoof 1 km Informatie over Broodbezorger Arnold Stoof. Like ons voor verschillende leuke acties ...
Flicka Flicka 2 km We kwamen hier via Heerlijkl dineren. Het was een warme, zonnige dag, dus alle tafels...
Recensies
Heerlijke verse producten voor thuis of om direct te consumeren in de gezellige winkel. Groot assortiment. Vlot en vriendelijk personeel. Ze bieden ook wandelarrangementen aan met vooraf een lekkere verse koek en drinken en achteraf een smaakvol belegd broodje naar keuze. Echt top!
Leuke bakkerij met prima gebak en ze schenken er een heerlijke koffie, we gaan er zeker terug komen.
Wat een geweldige zaak! Heerlijke producten, en vriendelijk personeel. Voor de eerste keer lunch samengesteld, als verassing om te bezorgen. Tot ziens!
Vriendelijke ontvangst en personeel. Heerlijke koffie met lekkere gevulde koek. Mooie wandeling met verrassend trekpontje. Prima lunch bij terugkomst en heerlijke verrassing. Voor herhaling vatbaar!!
Groot assortiment, prima kway, vriend personeel, leuke wandelingen.
Vriendelijke bediening, lekker broodjes en koffie.
Lekker brood, altijd vers
Heerlijk brood en gebak.
Geweldige bakker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid