facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Op visite bij Antoniegaarde

Op visite bij Antoniegaarde

Info

Van Neynsel Antoniegaarde, een woonzorgcentrum in het centrum van 's-Hertogenbosch, waar wonen, zorg, ontmoeten en leuke activiteiten samenkomen.

Adres: Zuidwillemsvaart 509, 5211SJ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0738228000
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Zuidwillemsvaart 509
Postcode: 5211SJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwehagen - BrabantZorg Nieuwehagen - BrabantZorg 713 meter je verdient het
Van Neynsel Van Neynsel 2 km Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie waar Goed Leven centraal staat. Wij bieden ...
Noorderkroon - BrabantZorg Noorderkroon - BrabantZorg 3 km Buiten amper parkeren mogelijk, entree donker, bewegwijzering niet duidelijk,geen wel...
Het Breeakkerhuis ‘s-Hertogenbosch Het Breeakkerhuis ‘s-Hertogenbosch 5 km Een gezellige, warme locatie met alle benodigde faciliteiten voor adequate zorg.
Sint Jozefoord Sint Jozefoord 9 km Is een leuke organisatie
Recensies
Ik woon er pas ruim 2 maanden. Het is hier erg goed, mooie aanleunwoningen die groot genoeg zijn. Heerlijk eten in het restaurant. Vriendelijke bewoners en personeel. Het geouw is goed van opzet, een mooie binnentuin enz. In een woord: het is af.
Oma zit hier nu 2 jaar en we hadden geen betere verzorging voor haar kunnen wensen! Van de verpleegkundige tot de hulp in de huishouding allemaal even lieve en zorgzame mensen. Ook zijn ze zeer alert en begaan met alle bewoners, als oma niet bij het avondeten aanschuift gaan ze meteen bij haar kijken. Ook als ze wat benauwd is gaan ze vanzelf wat vaker bij haar langs. Ook tijdens deze corona periode doen ze alles om hun bewoners te beschermen. Een dik compliment voor iedereen!
Een heel fijn, gezellig zorgcentrum met vriendelijk, behulpzaam personeel!
Alle tijd voor alle mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid