facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noorderkroon - BrabantZorg

Noorderkroon - BrabantZorg

Info

WoonZorgCentrum Noorderkroon richt zich op ouderen met een (intensieve) zorgvraag. Noorderkroon maakt onderdeel uit van BrabantZorg.

Geschiedenis

WoonZorgCentrum Noorderkroon is een nieuw gebouw, prachtig gelegen in het centrale hart van de wijk Haren, Donk en Reit in ’s-Hertogenbosch Noord. Het ligt in een bestaande wijk met veel winkels en andere voorzieningen. Maar ook natuurgebied De Heinis en de Maas liggen in de naaste omgeving.

WoonZorgCentrum Noorderkroon richt zich vooral op ouderen met een (intensieve) zorgvraag. Ouderen die op zoek zijn naar een beschermende woonomgeving ‘met zorg bij de hand’ of voor verblijf met zorg én behandeling kunnen bij ons terecht.

Adres: Manis Krijgsmanhof 71, 5233 BR 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 073-6407000
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Manis Krijgsmanhof 71
Postcode: 5233 BR



op zoek naar gerelateerd: Noorderkroon Roden, BrabantZorg Den Bosch vacatures, BrabantZorg verpleeghuis, Vacatures Noorderkroon, BrabantZorg locaties, BrabantZorg Uden, BrabantZorg wonen, BrabantZorg Boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Breeakkerhuis ‘s-Hertogenbosch Het Breeakkerhuis ‘s-Hertogenbosch 2 km Een gezellige, warme locatie met alle benodigde faciliteiten voor adequate zorg.
Van Neynsel Van Neynsel 3 km Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie waar Goed Leven centraal staat. Wij bieden ...
Nieuwehagen - BrabantZorg Nieuwehagen - BrabantZorg 3 km je verdient het
Op visite bij Antoniegaarde Op visite bij Antoniegaarde 3 km Ik woon er pas ruim 2 maanden. Het is hier erg goed, mooie aanleunwoningen die groot ...
Sint Jozefoord Sint Jozefoord 7 km Is een leuke organisatie
Recensies
Buiten amper parkeren mogelijk, entree donker, bewegwijzering niet duidelijk,geen welkomstwoord of blik. Wellicht net op het verkeerde moment bezocht...
Vriendelijke en betrokken medewerkers/sters, denken mee met cliënten én familie.
Verschrikkelijk, peperdure prijzen in het restaurant. Dan zullen we het maar niet over Brabant Zorg hebben........ die kunnen het beste koffie drinken.
Schandalig hoe ze hier met het personeel om gaan
De parkeerdruk overdag op het plein wordt hoofdzakelijk door het personeel veroorzaakt. Terwijl er onder het gebouw een half lege parkeerkelder is waar zij kunnen parkeren. Bovendien is er achter de flat nog ruimte momenteel een grasveld om parkeerplaatsen voor het personeel te maken.
Aan BrabantZorg vertrouw ik liever niemand toe: ze misbruiken mensen voor hun eigen gewin en hebben de zaakjes rondom hun seniorenwoningen niet onder controle . . . Ze bestelen hun personeel en weten iemand niet correct aan te schrijven !
Mooi gebouw. Open en licht. Kamers zijn ruim en van deze tijd. En vanuit de flat een mooi uitzicht op den bosch en omgeving.
Liefdevolle verzorging, zeer betrokken en vriendelijk personeel! Meer dan prima!
Kok beneden mishandeld personeel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid