facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oosterbeekse Apotheek

Oosterbeekse Apotheek

Info

Oosterbeekse Service Apotheek is de betrouwbare plek voor het verkrijgen van geneesmiddelen, hulpmiddelen, gezondheidsproducten en informatie hierover



"De Oosterbeekse Apotheek is een apotheek met oog voor de patient. Wij denken met u mee en komen zo tot een prettige samenwerking."
Adres: Gen. Urquhartlaan 18a, 6861gg Oosterbeek
Telefoonnummer: 0263332770
Stad: Oosterbeek
Route: Gen. Urquhartlaan 18a
Postcode: 6861gg


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Oosterbeekse Apotheek, Huisarts Oosterbeek, Apotheek Renkum, Bloedprikken Oosterbeek openingstijden, Dennenkamp West, Huisarts Schoenmaeckers Oosterbeek, Herhaalrecept Dennenkamp Oost, Eac de Koning
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kruidvat NL Kruidvat NL 527 meter Wat een verrassend plezierige ervaring vandaag weer bij het Kruidvat in Oosterbeek! D...
Recensies
Huisarts heeft opdracht gegeven niet van merk te wisselen omdat ik hypofyse en bijnier problemen heb. Maar helaas, zonder enig overleg wéér met regelmaat een ander merk voor verschillende medicijnen, waardoor mijn lijf elke keer van slag raakt. Laatst weer onbegrijpbare hoge bloeddruk, Atorvastatine niet van Sandoz maar onbekend merk gekregen. Net wéér ander merk, Xiromed... Clopidogrel Sandoz loop ik goed op, nu Zentiva... Ben boos!!! Straks weer beroerd en moet dan weer naar huisarts, kost natuurlijk niks???@***!#¿¡?? Elk merk gebruikt andere draagstoffen waardoor werking werkzame stof toch anders is. In verleden zelf in het lab gewerkt TNO, Organon, LUW en vele medicijnen getest en weet dus waar ik over praat. Nee, men moet de goedkoopste medicijnen geven.... dit kost uiteindelijk alleen maar meer.... zo niet tof. Dank voor de reactie, maar jammer dat jullie hierover niet communiceren met mij, wetende welke achterliggende gezondheidsdingetjes er spelen. Helaas kan ik niet ruiken wanneer er medicijnen uit de handel zijn genomen. Ook weten jullie dat ik gewoonweg betaal voor wat ik nodig heb, al zegt de verzekering anders. Ik wil graag niet elke drie if vier maanden weer n terugval krijgen, zou u toch ook niet fijn vinden als u dat zou gebeuren? En erbij neerleggen doe ik niet,ik heb mijn leven nog veel te lief.
Dit is de slechtste apotheek die ik ooit heb meegemaakt. Qua snelheid gaat het prima. Daar heb ik geen commentaar op. Maar zo gauw er enige inhoudelijkheid wordt gevraagd wordt het bijzonder onprofessioneel. De manier van communiceren, ‘goedbedoelde’ adviezen die worden gegeven, zijn stuitend te noemen. Na uitvoerig overleg met mijn medisch specialist in Rijnstate voor een bepaald medicijn gekozen die samen kon met een kinderwens. Nog overleg gehad met poli-apotheek Rijnstate en een goed gefundeerd besluit genomen. Word ik opgebeld door Apotheker dat dit medicijn niet aan mij kan worden verstrekt omdat ik dan misvormde kinderen zou krijgen met aan elkaar gegroeide vingers en tenen. En dat hij daar als apotheker niet voor verantwoordelijk wilde zijn. Of ik een briefje wilde inleveren waarin ik dat bevestigde. En dit is slechts een van de vele voorbeelden. Ik zou deze apotheker en zijn team aanraden om ander werk te gaan zoeken.
Aan de balie is men vriendelijk en legt eventueel iets uit. Het ophalen van medicijnen buiten openingtijden, via de buitenautomaat, is goed geregeld.
Zeer slechte apotheek, proberen continue slechte goedkope medicijnen te geven ondanks herhaaldelijk advies van huisarts dat we alleen het A merk accepteren! Ik hoop van harte dat deze apotheek in de toekomst een pijnlijk faillissement toe komt! We hebben hier in Nederland de hoogste ziekenfonds premies van de EU dus de dure A merken kunnen makkelijk geleverd worden!
Wat een ongelofelijke ambtenaren werken hier. Ik heb een dubbele hernia, ik verrek van de pijn en dus neem je pijnmedicatie in wanneer je pijn hebt. Bij de Oosterbeekse apotheek houden ze bij wanneer je pijnmedicatie op zou moeten zijn volgens recept en niet hoeveel pijn jij hebt. Ik ligt nu op de bank, aan de drugs en aan de whiskey om maar volledig knock-out te zijn. Echt een grof schandaal. Zoek vooral een anderen apotheek en zeg dat je niet wilt dat je medische verleden met andere hulpverleners wordt gedeeld.
Erg slechte klantenservice. De reactie aan de balie was erg negatief en duidelijk dat ze eigenlijk niet wilde helpen of meedenken omdat ze het product niet kende. Als betalende klant verwacht je een professionele hulp en niet een zucht.
Vriendelijk personeel en goede service. Dat heb ik al eens anders meegemaakt.
Heel prettige mensen en een prima zorg voor de patiënten. P.G. Dekker Oosterbeek, 15 juli 2015
Niet heel makkelijk medicijnen verkrijgbaar op recept van arts uit andere woonplaats
Vreselijke organisatie. Schandalig hoe ze met patiënten omgaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid