facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Utrechtseweg 108, 6862AP Oosterbeek
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 108
Postcode: 6862AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Etos, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat folder, Kruidvat actie, Kruidvat online, Kruidvat Rotterdam, Kruidvat inloggen, Trekpleister
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oosterbeekse Apotheek Oosterbeekse Apotheek 527 meter Huisarts heeft opdracht gegeven niet van merk te wisselen omdat ik hypofyse en bijnie...
Recensies
Wat een verrassend plezierige ervaring vandaag weer bij het Kruidvat in Oosterbeek! Dank u wel mijnheer filiaalmanager? franchisenemer?, u verplaatst zich in uw klanten en denkt mee in hun belang, echt bijzonder vind ik dat.
Het kruidvat heeft over het algemeen veel producten tegen een redelijke prijs. Zeker als er aanbiedingen zijn
Winkel was makkelijk te vinden via maps, zeer vriendelijke mensen
Super vriendelijk personeel, vooral meneer M, is altijd vrolijk, deze meneer helpt mij altijd, maakt echt tijd voor je vrij, hij vraagt hoe je dag was en hoe je week was en noem maar op. Echt een top gozer, zo mogen er veel meer zijn in de winkel. Verder de rest van het personeel is ook echt top, echt een top filiaal. Ik raad u het ook zeer zeker aan, als er iets niet is, vraag het gerust en ze bestellen het gewoon weer zodat het voor u weer beschikbaar is.
De schappen zijn goed gevuld.
Breed assortiment en vriendelijk personeel
Rommelige winkel met slechte service voor mensen met kinderen en zwangere vrouwen. Het toilet mag niet worden gebruikt door klanten. Gelukkig zijn er in Oosterbeek ook winkeliers die het wel snappen. Links en rechts van deze winkel, bijvoorbeeld bij de etos, mag het wel. Keuze genoeg om niet naar deze kruidvat te hoeven.
Vandaag was ik met mijn vader in het Kruidvat in Oosterbeek. Zelden heb ik zo'n liefdevol en geduldig personeelslid ontmoet als de man die mijn dementerende vader -die meestal niet meer op de juiste woorden kan komen en voor zijn omgeving vragen vaak tot een puzzel of lastig vraagstuk maakt- en mij soms wanhopig omdat ik hem echt niet meer kan volgen wilde begrijpen en helpen op zijn zoektocht naar scheerschuim en gezichtscrème. Geweldig. Wat een aandacht. Diep respect!
Deze Kruidvat is uitermate goed! Het personeel is aardig en erg klantvriendelijk.
Filialen telefonisch zeer slecht bereikbaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid