facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onze Teakhoek Utrecht

Onze Teakhoek Utrecht

Info

Onze Teakhoek in Utrecht biedt een ruim assortiment aan landelijke, moderne en unieke (teak) meubels tegen betaalbare prijzen.

Geschiedenis

Teak meubelen

Onze Teakhoek biedt een ruim assortiment aan teakmeubelen, banken, stoelen en woonaccessoires. Al onze teakmeubelen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, Waardoor u de meubels niet snel hoeft te vervangen.

Onze teakmeubelen worden met de hand gemaakt dat zorgt ervoor dat ieder teak meubel uniek is. Wij kopen onze teak meubelen groot in waardoor ze altijd scherp geprijsd zijn.

Teakhout is warm en strak tegelijk en past in elk interieur.

Banken

Wij zijn een van de weinige XXL dealers van Urbansofa. Een XXL dealer houdt in dat wij alle modellen van Urbansofa in de winkel hebben staan.

UrbanSofa heeft een unieke meubelformule: fabrieksverkoop van zitmeubelen op zijn best. Urban Sofa verkoopt prachtige kwaliteits banken en stoelen, rechtstreeks van de fabrikant naar de consument. Een importeur en groothandel zijn niet langer nodig. Uw nieuwe bankstel wordt speciaal voor u geproduceerd in het Europese topfabriek van Urbansofa.

Jouwmeubel

Wij zijn een van de exclusieve dealers van Jouwmeubel.

De meubelcollecties van JouwMeubel worden ontworpen door Nederlandse designers. Door goed naar de wensen van klanten te luisteren, zijn de meubels zo ontworpen dat ze aan jouw eisen op het gebied van design, comfort en gebruik voldoen.

JouwMeubel levert bestelde meubelen snel en uit voorraad. daardoor hoef je niet langer drie maanden op je eettafel of dressoir te wachten. De meest voorkomende levertijd is 2 tot 4 weken.

Woonaccessoires

Bijna al onze woonaccessoires komen uit Indonesië van de eilanden Java en Jakarta. Daar worden de woonaccessoires met de hand gemaakt van natuurproducten zoals: schelpen metaal en teakhout.

Onze Teakhoek bestaat inmiddels al meer dan 7.5 jaar. Kom gerust kijken in onze vestiging in Utrecht.

Adres: Zeelantlaan 25, 3526 AK Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2805035
Stad: Utrecht
Route: Zeelantlaan 25
Postcode: 3526 AK


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: oud en teak utrecht, meubelzaak utrecht, openingstijden teakhoek utrecht, haco utrecht, urban sofa utrecht, teak meubelen, woonboulevard utrecht, teak meubels op maat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
eLiving eLiving 44 meter wat een fijne winkel, na heel veel, en dan bedoel ik echt veel banken te hebben uitge...
Pronto Wonen Utrecht Pronto Wonen Utrecht 67 meter Leuke pronto. Hebben toch meer dan gemiddelde andere pronto winkels. En elke hoek is ...
Woonboulevard Utrecht Woonboulevard Utrecht 93 meter Aan de rand van Roermond, makkelijk parkeren. In het weekend op duitse feestdagen wel...
Sleep4Less XL Sleep4Less XL 98 meter Sleepforless verdient geen een ster. Slechte kwaliteit en service. Alles wat in winke...
Bankensale Bankensale 138 meter Top service heb er maatwerk bank besteld we hebben hem eigenlijk naar onze eigen smaa...
IKEA IKEA 163 meter Wat een slechte winkel weer. Eerst een half uur staan wachten om iets terug te brenge...
Bellona Wonen & Slapen Bellona Wonen & Slapen 317 meter Goede kwaliteit met zeer klantvriendelijke personeel die alles aanbieden voor de wens...
MS Bedden MS Bedden 2 km Na het bezoeken van vele boxspring zaken via een kennis terecht gekomen bij MS. In de...
DroomHout DroomHout 3 km Voor onze geheel gerenoveerde badkamer waren we op zoek naar een doorlopende op maat ...
Woonliving Woonliving 3 km Aangegeven levertijd van 4-8 werkdagen wordt 4 weken. Een vrij groot verschil. Hier w...
YC Meubelen YC Meubelen 7 km Kwaliteit van de banken: magere 4 Service: absoluut een 1 Prijs kwaliteitsverhouding:...
De gebruikte goederen winkel De gebruikte goederen winkel 7 km Zoals anderen al aangeven zijn de prijzen soms bizar te noemen. Waar wawollie 3.50 vr...
ellenmarie ellenmarie 8 km Ellenmarie maakt van je dromen werkelijkheid. Wat een vakvrouw. Heb elke dag plezier ...
Recensies
Mooie overzichtelijke winkel! Ik heb een eetkamerset gekocht, daarbij werd ik goed geadviseerd over de verschillende stoelen en tafels, hoe ze bij elkaar passen, en ook welke stoffen mooi zijn. Levering was netjes volgens afspraak. Toen nadien bleek dat de verkeerde schroeven bij de tafelpoten zaten, werd dit keurig opgelost: dezelfde dag nog kwam iemand langs met de goede schroeven, en hielp hij meteen de tafelpoten te monteren!! Heel tevreden over de service dus!
Eigenlijk was het een erg leuke winkel, maar zoals in andere reacties ook word aangegeven is de service/afters sales een min punt. Personeel is vriendelijk bij het winkel bezoek. Service en contact achteraf is niet geheel wat je dan verwacht. Je betaalt voor vervoer en verzekering van je product maar als er dan toch dingen mis gaan doen ze erg moeilijk. Al van het begin begon het, er word contact opgenomen binnen een paar werk dagen, week later nog niets. Bel je met de winkel krijg je een nummer om zelf te bellen naar de vervoerder. Beetje jammer. Bij het leveren hadden de medewerkers gaven ze zelf aan niet de juiste solide apparatuur om het meubel te verplaatsen. Word dan ook nog een op de zijkant geplaatst en dan kan ik zelf nog net voorkomen dat ze het meubel op z'n kop plaatsen. Hmmm
Nette service, levering, montage en kwaliteit. Vriendelijk en meedenkend personeel. Ruime overzichtelijke winkel. Levertijd van de meubels is in overeenstemming met afgesproken termijn. Dag voor de levering gebeld met tijdsindicatie van twee a drie uur. Op de leveringsdag, op verzoek, een half uur voor aankomst keurig gebeld door de bezorgdienst. Verpakkingsmateriaal wordt meegenomen. 1 artikel beschadigd aangekomen. Gebeld en foto's gemaild. Dezelfde dag nog teruggebeld door Teakhoek met de mededeling dat er morgen of volgende week woensdag op de vaste bezorgdag een nieuwe salontafel bezorgd wordt. Topservice! Tevreden klant!
nooit meer koop ik hier iets! zit al bijna 7 maanden te wachten op 4 eetkamerstoelen, het is iedere keer weer het antwoord, ja volgende week zijn ze binnen en bellen wij u voor een afspraak, ze moeten nog bellen!
De eettafel en stoelen die we hebben besteld zijn prachtig en helemaal naar wens en wat dat betreft zijn die 5 sterren waard. Het duurde wel lang voordat we ze daadwerkelijk kregen en ze laten niet weten hoe laat ze komen dus je moet geluk hebben dat ze komen als je thuis bent. Daarna was er een klacht van ons over 1 van de stoelen en daar moet je constant zelf achteraan zitten want vanuit hun was geen initiatief. Uiteindelijk wel goed opgelost, maar dit had ook binnen 1 dag verholpen kunnen worden. Meubels zijn top: 5 sterren. Bezorgservice en klachtenafhandeling/klantenservice: 2 sterren.
Ontzettend blij met onze nieuwe tafel. Exact binnen 2 weken geleverd, volgens afspraak. Erg prettig contact gehad met verkoper bij aankoop. Ik kan iedereen aanraden hier een mooie tafel te kopen.
Heel vriendelijk geholpen met een eettafel waar we naar zochten. Wat er ogenschijnlijk niet bleek te zijn, kon toch worden geleverd. Mochten een bijpassende salontafel meenemen en kon geruild worden tegen een andere als het niet stond. Wij komen hier terug.
Woonwinkel met meubelen voor de woon- en de eetkamer. Rolstoelvriendelijke ingang. Gratis parkeren op de Woonboulevard.
Goedkope mooie meubels maar de kwaliteit is niet heel erg goed. 3 maanden oude stoelen zijn helemaal verkleurd! Verkleuring hoort erbij maar na zo'n korte tijd..
Levering te laat en als je erover belt dan verwijzen ze naar de transporteur, een collega die zijn werk niet heeft gedaan en naar een gratis bezorging waar ik niet eens om had gevraagd. Kortom, aardige mensen en ze willen wel maar het lijkt alsof ze zichzelf der mate voor de voeten lopen dat ze niet kunnen leveren wat ze beloven. Er zijn meer leveranciers van Urban Sofa, misschien proefzitten in Utrecht en dan bestellen via een andere leverancier.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Onze Teakhoek Utrecht met het openbaar vervoer


Utrecht, Hollantlaan 110 meter
7
Utrecht, Aziëlaan 170 meter
7
Utrecht, Aziëlaan 280 meter
7
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron B) 330 meter
20
21
Utrecht, Kanaleneiland-Zuid (Perron E) 340 meter
34
65
74
77
85

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid