facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oniro

Oniro
"Nr. 1 restaurant in Vleuten waar uit eten echt een avondje uit is. Proef de verrassende gerechten en warme sfeer. Bij Oniro gaat het om de beleving. Wij creëren voor u een unieke avond met kwalitatief eten, een ontspannen entourage, sfeervolle en moderne inrichting, fijne wijnen, meer-gangen menu, luxe hapjes en uiteraard veel Griekse gastvrijheid. Allemaal ingrediënten voor een avond lang tafelen. Gezellig met vrienden en familie of reserveert u liever een tafel voor twee in onze romantische hoek setting achterin, want bij Oniro voelen we ons allemaal thuis."
Adres: Zuiderburcht 6 , Vleuten 3452 MR, NL
Telefoonnummer: 030 658 5005
Stad: Vleuten
Route: Zuiderburcht 6
Postcode: 3452 MR



op zoek naar gerelateerd: oniro reserveren, oniro stoffen, oniro menukaart, oniro made, oniro vleuten menu, oniro fabrixx, oniro betekenis, iens oniro
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olive Olive 78 meter Het eten was mega lekker, sfeer is super gezellig en de service was hartstikke snel!E...
Recensies
Was weer een top avond! Heerlijk met team Blokker gegeten. Het eten was heerlijk vooral de verschillende hapjes als voorgerecht. De borden worden ook rijkelijk gevuld. En de service was ook Top!
Heerlijk Grieks gegeten, veel keuze. Vriendelijke en gezellige bediening.Eten: 5/5
Dit Griekse restaurant is ons nieuwe favorietenro restaurant in Utrecht. Het eten is heerlijk klaargemaakt en de bediening is super. Niet opdringerig maar juist op het goede moment staan ze aan je tafel. De tijd tussen bestellen en serveren is echt heel kort. We hebben nog even kort gepraat met de zoon van de eigenaar en je merk de passie voor het bedrijf. Zeker een aanrader om naar toe te gaan.
Eten was prima maar alles is duur. Groente apart bijbestellen 10 euro en klein bakje extra rijst voor 5 euro. Fles kraanwater 5,5 euro. Wat is hier gebeurd? We werden aangesproken door een ober van amper 19 die alleen Engels sprak.... dat weiger ik dus.
Altijd erg goed eten, kwaliteit is consistent. Als je alleen hoofdgerecht kiest, is het er ook erg snel dus dat is mooi.Eten: 5/5
Op 19 mei mijn vaders pensioensfeest gevierd bij Oniro, een geweldige avond gehad! Qua eten gekozen voor een 3 gangen verassingsmenu. Kregen prachtige platen vol met eten met voor ieders wat wils! Personeel is enorm vriendelijk en bereid om mee te denken met hun gasten. Er is zelfs nog een rondje gedanst, een avond om nooit te vergeten!
Afgelopen zaterdag hier gegeten. Restaurant praktisch vol. Ondanks deze grote drukte, zeer vriendelijk personeel, snel je drankje op tafel en ook de gerechten kwamen in een fijn tempo op tafel. Wat erg attent was, dat ons werd aangeboden aan een andere tafel plaats te nemen omdat we relatief dicht bij de uitgang van de keuken zaten waar we overigens totaal geen hinder van ondervonden. Prijs/kwaliteitsverhouding is dik in orde, echt lekker gegeten. Parkeren: Grote parkeergelegenheid vlak bij het restaurant.
Bij veel Griekse restaurants gegeten in regio Utrecht. Deze is zozeer ik bij de eerste bezoek kan beoordelen één van de betere. Personeel kwam met goed advies qua voorgerecht en was over het algemeen zeer klantvriendelijk. Kan een ieder die van de Griekse keuken houdt het van harte aanbevelen..Eten: 5/5
Jongens en meisjes, ga gewoon proeven. Ik kan het niet beschrijven, maar het is er heerlijk toeven. Het is zalig en opwindend, terwijl ik kwijlend en verslindend, als een grizzlybeer zo sterk, de hele kaart naar binnen werk.
Leuk en mooi Grieks restaurant met een vriendelijke bediening. Lekker eten en mooi gepresenteerd. Vooral de vanille ijs was echt fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid