facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Olive

Olive
Adres: Burchtplein 19 , Vleuten 3452 MJ, NL
Telefoonnummer: 030 662 2044
Stad: Vleuten
Route: Burchtplein 19
Postcode: 3452 MJ


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: olive clothes, olive merksem, olive stoffen, olive clothing antwerpen, olive clothing belgium, olive clothing verkooppunten, olive clothing london, studio olive
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oniro Oniro 78 meter Was weer een top avond! Heerlijk met team Blokker gegeten. Het eten was heerlijk voor...
Recensies
Het eten was mega lekker, sfeer is super gezellig en de service was hartstikke snel!Eten: 5/5
Werden vriendelijk ontvangen door jongeman. Ik had garnalen besteld die op de kaart als warm staan de garnalen waren koud hadden een vreemde structuur. Mijn zus had een spinazie taartje warm dat smaakte goed. Als hoofdgerecht had mijn zus varkenshaas medaillons besteld en ik ligging met kip en olijven. Tot onze verbazing kwamen ze met 2 x varkenshaas puntjes deze hadden we niet besteld dus die werden met commentaar van de serveerster terug naar de keuken gebracht nog een keer op gegeven wat we wilde en verassing kwamen ze met 2x varkenshaas medaillons. Aangegeven dat er maar 1x varkenshaas was besteld serveerster ging hierover met ons in discussie en behandelde ons of dat we 2 domme dames waren. Medaillons waren ook geen medaillons maar leken meer op varkenslapjes die ook nog droog waren. Al met al een teleurstellende ervaring. We hebben dat afgerekend wat we gegeten hadden en zijn vertrokken naar ander restaurant en hebben alsnog heerlijk gegeten.
Heerlijk gegeten lekker vlees van de gril en de gyros is voortreffelijk goede tzatzikisaus . Lekkere tapas vooraf zoals octopus, spies met vlees aanrader trouwens , calamari , bruschetta met zalm heerlijk, goede bediening en aardige mensen is een beetje aan de prijs maar prima in orde. Enigste min puntje een pilsje bavaria brrr is persoonlijk natuurlijk . Het enigste alternatief was een witbiertje die was lekker met stukje citroen erin . Lekker terras in het zonnetje is een aanrader gaan zeker terug .
Mooi restaurant, modern ingericht en het eten is heerlijk met goede kwaliteit/ prijs verhouding. Parkeren: 100m vanaf restaurant is een grote, ruime parkeergarage waar je de eerste twee uur gratis staat
Goed eten, erg lekker, veel keuze, warm terras, Coronaproef, prettige bediening, familiesfeer. Wij komen nog eens terug.
Onvriendelijke bediening, het eten werd heel snel achter elkaar uitgeserveerd. Had echt het idee weg gekeken te worden. En de cheesecake bodem was zo dik dat het een droge hap werd tijdens het eten. Tevens is er alleen een toilet op de boven verdieping allen bereikbaar via de trap waardoor de minder valide persoon van het gezeldschap niet naar het toilet kon. Rolstoeltoegankelijkheid: Wanneer je hier naar het toilet moet zul je een trap op moeten. Volgens de bediening was er geen andere optie dan dit!
Nette kamer voor een prima prijs metheerlij grieks eten hmmm
Het eten op zich was wel oké. De bediening vriendelijk, als er tijd voor was ... het personeelstekort in de horeca speelde hier vast een rol. Hoop ik. Lang moeten wachten op het eten, hetgeen vooral voor de kinderen lastig was zij kregen als laatste. Gerechten werden vergeten. Bij betaling noemde ik m'n klachten. Het vergeten gerecht werd direct in mindering gebracht op de rekening, maar uiteindelijk gaat het me daar niet om. Er werd ons lief een likeurtje aangeboden opgedrongen als goedmakertje, maar daar had niemand behoefte aan. O ja, het was koud, zo vlak naast de ramen van de "serre". Flinke kier tussend e ramen, waardoor de wind naar binnen blies .... Ik wil hier niet meer heen.
Prima eten, fijn personeel maar erg warm met de heater aan
Klein hapje in de middag eten bij Olive, nog nooit geweest. We verwachte een zuid Europese kaart. Terras wat onverzorgd met peuken op de grond en nepplantjes op tafel.. maar uiteindelijk ligt het aan de keuken of het toch een fijn moment zou worden! Helaas, slappe en bruine randjes sla en de bruschetta was een beetje karig omdat het gemaakt was met bruin voordelig stokbrood en dit was echt veel te dun gesneden en niet goed met olijfolie krokant getoost. Voor ons geen smaakvolle aanbeveling maar smaken verschillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid