facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onelife Film

Onelife Film

Info

OneLife FILM legt onvergetelijke gebeurtenissen van het leven vast in een sfeervolle filmclip. Begeleid door jouw favoriete muziek worden de highlights van je bruiloft vereeuwigd.

Geschiedenis

One Life legt onvergetelijke gebeurtenissen van het leven vast in een sfeervolle filmclip. Begeleid door jouw favoriete muziek worden de highlights van je bruiloft, je verjaardag, een herinnering aan een dierbare of de doop van je kind vereeuwigd.

Een professioneel cameraman beleeft de hele trouwdag discreet met jullie mee. De gehele trouwdag tot en met de openingsdans zal hij heel ongedwongen de mooiste momenten van jullie trouwdag vastleggen.

Wilt u meer informatie over het laten maken van een film van een speciale gebeurtenis? Of wilt u meer informatie over OneLife Film dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected]. Maar als u ons belt dan kunnen wij u nog sneller van dienst zijn (+31 6 10 55 15 88)

Adres: Laren, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Laren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bright Online Company Bright Online Company 1 km Matthijs verzorgt al jaren keurig mijn website en helpt me met het onderhouden hierva...
Fransastic Fransastic 18 km Fransastic is publisher of the Calender, the ArtBox, the annual Art Guide ( Amsterdam...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid