facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bright Online Company

Info

Simpel en effectief online met Wordpress.

Geschiedenis

Wij bouwen voor jou of voor je bedrijf je responsive WordPress website.

We maken een geheel nieuwe huisstijl of werken verder met je bestaande.

Wil je het schrijven van je pakkende webteksten uit handen geven? Dat kan wij schrijven graag.

Zo verzorgen we ook graag van A tot Z je nieuwsbrief. Of geven wij invulling aan jouw sociale media accounts zoals Facebook, Twitter, Linkedin.

Als laatste hosten wij ook je WordPress website of blog. We doen dit op snelle eco servers met uitstekende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan een goede email filters om spam en dergelijke te voorkomen.



"Wil je een WordPress Divi website? Wil je zo'n website maken of laten maken. We helpen je graag!Leer eenvoudig werken met WordPress DIVI, op het niveau van een eindgebruiker of op het niveau van een webbouwer of iets er tussenin. Wij geven DIVI trainingen.Bouw mooie, snelle, veilige en goed vindbare website's met WordPress DIVI.Ontwerpen en content toevoegen aan de voorzijde van de website. Intuïtief werken met de DIVI builder.Maatwerk in WordPress!Wij verzorgen de Webhosting van WordPress Divi websites.We gebruiken moderne webservers speciaal ingericht voor WordPress Divi, Email ook Office 365, SSL certificaten, goede beveiliging, hoge snelheid, goede backup's, IP4 en IP6, prettige en persoonlijke ondersteuning ook op afstand."
Adres: Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: +31355240240
Stad: Laren


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onelife Film Onelife Film 1 km OneLife FILM legt onvergetelijke gebeurtenissen van het leven vast in een sfeervolle ...
Fransastic Fransastic 18 km Fransastic is publisher of the Calender, the ArtBox, the annual Art Guide ( Amsterdam...
Recensies
Matthijs verzorgt al jaren keurig mijn website en helpt me met het onderhouden hiervan. Hij doet dit met veel geduld en met een gedegen kennis van zaken. Met Matthijs kun je veel overleggen. Hij heeft meerdere keren goede tips gegeven om de vindbaarheid te verhogen en de resultaten waren direct merkbaar. Ik kan iedereen Bright online company aanraden en hoop nog jaren met Matthijs te kunnen werken.
Ik heb goede ervaringen met Matthijs van Bright Online Company. Toen mijn website bij een andere hostingprovider gehackt was, heeft hij dit probleem direct voor me opgelost en heb ik mijn website inclusief hosting bij hem ondergebracht. Ik heb daarna nooit meer problemen gehad! Matthijs is vriendelijk, sociaal en denkt graag met je mee. Zo heeft hij mij geleerd hoe je de foto's op je website kleiner kunt maken en heeft dat ervoor gezorgd dat mijn site nu stukken sneller is. Als je een webbouwer zoekt voor een gebruiksvriendelijke WordPress website, heb je aan Matthijs een hele goede!
De samenwerking met Bright Online Company heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd echt geluisterd naar mijn website wensen en duidelijk verteld welke websiteopties hier het beste bij aansloten. Prettige en open communicatie. Ik had de regie over de bouw en invulling mijn website. Een betrouwbare partij met humor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid