facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One2give

One2give

Info

ONE2GIVE is een platform waar jij donaties kunt ophalen om jouw wens in vervulling te laten gaan



"Goedkoopste donatieplatform Nederland. Start een inzamelingsactie voor jezelf, een ander of een goed doel. Maak een gratis account aan en laat jouw wens in vervulling gaan."
Adres:
Stad: Sittard


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cheapskeet Cheapskeet 508 meter Visit Cheapskeet.com to find everything you need and make your life easier with te la...
BeerGrande BeerGrande 1 km beerGrande heeft als doel het leveren van speciaal bieren met een bijzondere smaakerv...
Limburg Hoort Zo Limburg Hoort Zo 2 km De stichting heeft als doel om dove- en slechthorende mensen met elkaar in contact te...
Printsy Printsy 2 km Ik had een boek nodig voor een huwelijks cadeau vandaag op zaterdag! Netjes op donder...
Glazen-Cafe-Sittard Glazen-Cafe-Sittard 2 km Ik ben een aantal keren met een gezelschap gaan eten bij de buren. Het eten smaakte i...
Per-Loro Per-Loro 3 km Heel snel mijn bestelde producten mogen ontvangen. Daarbij een heel mooi persoonlijk ...
M2Trading.com M2Trading.com 6 km Ik had een Speed Pedelec helm besteld die stond voorradig. Een aantal dagen later nog...
Recensies
Goed platform. Voor zover ik kon vinden ook het platform dat de laagste handelingskosten rekent. Ik werd snel en goed geholpen met het opzetten van de actie.
Vanuit de school waar ik werk organiseerden we een sponsorloop, waarvoor we de betalingen via een crowdfunding platform wilden laten verlopen. We kwamen uit op One2give vanwege de persoonlijke manier van werken en omdat je een laag percentage van de opbrengst afdraagt in vergelijking met andere donatieplatformen. Voorafgaand en tijdens de actie heb ik goed contact met Richard gehad via mail en telefoon om alles goed voor te bereiden en te regelen. De actie was supergeslaagd, we hebben €30.000 opgehaald! Heel blij met de opbrengst en fijne samenwerking met Richard en Monique!
Richard en Monique doen hun werk voor ONE2GIVE met liefde en passie. Zij bieden een prachtige en betrouwbare manier aan om geld te kunnen inzamelen voor een goed doel. Zij zijn ook zeer betrokken en behulpzaam gedurende het gehele proces. Tevens zijn er geen verborgen kosten en dat maakt ONE2GIVE een absolute aanrader voor een ieder om hun eigen goede doel te kunnen verwezelijken.
Door een gebeurtenis met veel impact binnen de familie, ben ik een crowdfundingactie gestart via ONE2GIVE. Het is het goedkoopste donatieplatform van Nederland, gebruikersvriendelijk en 100% veilig. Daarbij verlenen ze een uitstekende service en ondersteuning bij het opstarten en uitrollen bij het inzamelen voor een goed doel. Vragen worden snel beantwoord en het resultaat mocht er zijn. We kunnen alleen maar onderstrepen dat dit donatieplatform de beste en vooral meest betrouwbare keuze is, die ik in Nederland heb gevonden. Dank daarvoor, ook voor de snelle afhandeling.
Heel makkelijk in gebruik! Transparant en helder, ook qua provisiekosten. Heel fijn dat die er in de profielweergave bij staan. Als tip zou ik meegeven dat het fijn kan zijn om in de tekst nog wat foto's te kunnen toevoegen bij updates.
Mede dankzij het platform van One2Give en de hulp van Richard & Monique is onze crowdfundingsactie een groot succes geworden. Het is heel gemakkelijk om een actie te starten bij One2Give en het platform is relatief goedkoop en gebruiksvriendelijk. Richard heeft veel kennis op het financiële en juridische vlak en Monique heeft ons geholpen bij het vormgeven van de posters en flyers. Beide zijn ze erg betrokken en bereid om mee te denken en persoonlijke wensen te realiseren. Als je nog niet zoveel ervaring hebt met crowdfunding, dan is One2Give een ideale plek om te starten, aangezien Richard en Monique je ten alle tijden met raad en daad terzijde staan.
Geweldig mooi geholpen met onze Inzamelingsactie Zoo Krefeld ! Heel persoonlijk betrokken en zelfs al ons promotie materiaal beschikbaar gesteld ! Durf met een gerust hart te zeggen : One2give is het beste donatieplatform van Nederland puur door de persoonlijke hulp en meedenken in alles wat wij gedaan hebben ! Ons totaal bedrag wij hadden geschat op 3000 euro komt dankzij de hulp boven de 4000 euro uit ! Dank je Monique en Richard voor deze geweldige ervaring !
Monique en Richard hebben met hun initiatief one2give het mogelijk gemaakt om een onverwacht grote hoeveelheid geld te genereren. Uiteraard was het goede doel voor de gulle gevers dé reden om te doneren. Maar de hulp die geboden werd door one2give heeft ervoor gezorgd dat er een veel groter publiek werd bereikt dan wij op eigen houtje konden bereiken. Ik hoop nooit meer in de omstandigheid te verkeren om gebruik te moeten maken van dit medium. Maar als het tóch gebeurd ga ik zeker weer naar one2give! Hartelijk dank! René Dongelmans
Ik stond voor een klein dilemma, maar met de hulp van one2give kon ik in enkele stappen een crowdfunding opstarten. Goede service, directe en goede hulp en niet onbelangrijk de commissie is laag waardoor ik het gedoneerde geld ook kan besteden voor het gestelde doel.
Ik wilde een crowdfunding starten voor een honden- en kattenshelter in Macedonië en ben op internet gaan kijken naarn een platform waarbij dat goed kon. Ik kwam uit bij ONE2GIVE vanwege de transparante en heldere manier van werken. Weliswaar heb je een minimumbedrag van 10 euro en kun je niet lager, maar het feit dat je maar een handlingsfee betaalt aan het eind vond ik het toch prettiger werken. Wat ik verder super fijn vond is dat de lijntjes kort zijn. Ze zijn gemakkelijk te bereiken. Reageren heel snel op vragen en helpen je met tips en adviezen om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Ik heb mijn streefbedrag ruimschoots gehaald. De uitbetaling verliep supersnel. De shelter blij, ik blij, iedereen blij. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid