facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Limburg Hoort Zo

Limburg Hoort Zo

Info

De stichting heeft als doel om dove- en slechthorende mensen met elkaar in contact te brengen, door activiteiten te organiseren in Limburg.

Geschiedenis

Stichting Limburg Hoort Zo!

Steeds meer dove/slechthorende kinderen gaan naar het regulier onderwijs. Hierdoor komen ze minder snel in contact met andere dove/slechthorende kinderen. Dat is jammer, want zo is de kans groter dat ze zich alleen of onbegrepen voelen. Daarnaast komen ze ook niet snel in aanraking met rolmodellen. Veel mensen vinden het fijn om af en toe contact te hebben met mensen die in dezelfde situatie zitten als zij.

Ook ouders lopen tegen zaken aan die ze graag eens zouden bespreken met andere ouders van dove/slechthorende kinderen. Ook zij komen moeilijk met elkaar in contact, want ja, hoe vind je elkaar?

Er wordt uiteraard wel van alles georganiseerd voor dergelijke doelgroepen, maar het is vaak ver weg voor mensen uit Limburg.

Door af en toe een leuke activiteit te organiseren, hopen wij deze contacten binnen Limburg mogelijk te maken.

Adres: Sittard
Stad: Sittard


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glazen-Cafe-Sittard Glazen-Cafe-Sittard 910 meter Ik ben een aantal keren met een gezelschap gaan eten bij de buren. Het eten smaakte i...
One2give One2give 2 km Goed platform. Voor zover ik kon vinden ook het platform dat de laagste handelingskos...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid