facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One Body and Mind

One Body and Mind

Info

One Body and Mind biedt verschillende vormen van Yoga en Meditatie waaronder Flow Yoga, Power Yoga, Yin Yoga en Mindfulness cursussen in Geleen.

Adres: Geenstraat 32A, 6162 XZ Geleen
Stad: Geleen
Route: Geenstraat 32A
Postcode: 6162 XZ



op zoek naar gerelateerd: Zwangerschapsyoga Geleen, Yoga studio Limburg, The Yoga Hub
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Yoga Rebelation The Yoga Rebelation 571 meter The Yoga Rebelation werkt met vrouwelijke business pro's die de power van de yoga pra...
Yoga & Meditatie Mieke van Wersch Yoga & Meditatie Mieke van Wersch 2 km www.yogageleen.nl
Recensies
Ik heb een hele fijne en leerzame mindfulness cursus gevolgd bij One Body and Mind. Ik heb me welkom en op mijn gemak gevoeld in de yogastudio en bij onze lerares Jola. Er hing altijd een hele fijne en rustige energie tijdens onze lessen die me hebben geholpen om rust in mijn eigen lichaam te vinden. Zeker weten een aanrader voor mensen die hiervoor open staan!
Zodra je de yoga studio instapt kom je in een andere beleving. Het voelt steeds als een warme deken, de sfeer, de geur, de lessen, de prettige stem van Jola en het lekkere kopje thee maakt het tot een fijne beleving!!! Ik kijk er iedere week weer naar uit! Lichaam en geest hebben er baat bij
Jola heeft mij op een hele fijne, rustige wijze begeleid tijdens de mindfulness training. Ik ga ook nog steeds graag naar de yoga lessen.
Jola heeft mij geleerd stil te staan en tot rust te komen. Zo waardevol in de huidige maatschappij. En wat is het een lief en prettig mens. Ik kan iedereen aanraden te kijken wat One body and mind te bieden heeft. Er is altijd iets wat bij je past.
Jola is heel kundig en prettig in haar begeleiding. De yoga studio is ook heel mooi. Het voelt echt als een warme deken!
Ben al heel wat jaartjes lid. En volg deze lessen, power yoga en easy yoga, met heel veel plezier. Heerlijke in spanning, zeker de power yoga, en dan de heerlijke ontspanning.
Een mooie yogastudio met een gemoedelijke sfeer, waar een fijne energie hangt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid