facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omroep Tilburg

Omroep Tilburg

Info

Omroep Tilburg is in de gemeente en omliggende gebieden te ontvangen op radio en tv. Kijk op omroeptilburg.nl/contact voor de actuele frequentieinformatie.

Geschiedenis

Omroep Tilburg is de lokale omroep van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. We doen verslag van activiteiten en actualiteiten in de stad en brengen daarnaast nog programma's over onderwerpen die in onze stad spelen.

Je vindt ons analoog op kanaal 22+ (480 Mhz) en digitaal: Kanaal 40 (Ziggo) of 325 (KPN, Telfort en XS4ALL). Luisteren doe je op 107.6 FM of 87.5 (Ziggo) of 785 (KPN, Telfort en XS4ALL) op de kabel.

Contact, Volg, Like en Bekijk ons op:

Tel: 013 544 5371
Email: [email protected]
Website: http://www.omroeptilburg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/omroeptilburg
Twitter: http://www.twitter.com/omroeptilburg
YouTube: http://www.youtube.com/user/omroeptilburg
Instagram: http://www.instagram.com/omroeptilburg

Onze taak

De merknaam van De Lokale Omroep Tilburg is Omroep Tilburg. Deze merknaam wordt naar buiten toe gebruikt voor radio, TV en online. Het is in gemeente Tilburg en omgeving intussen een bekend merk en dat doet recht aan de zender. Omroep Tilburg biedt de gemeente en omliggende gemeentes een lokale omroep met een totaalpakket van televisie, radio en online media, terwijl nog veel lokale omroepen zich enkel op radio en internet richten.

Het zijn de vrijwilligers van Omroep Tilburg, die hun werkzaamheden verrichten en voor de inwoners van de gemeente Tilburg en omliggende gemeentes uitzendingen verzorgen voor radio, televisie en internet. Omroep Tilburg wil op een eigentijdse manier aansluiting blijven zoeken bij de kijker/luisteraar door steeds het aanbod van informatie aan te passen aan het actuele tijdsbeeld. Social media wordt daarbij zeer actief ingezet.

Omroep Tilburg wil de meest vanzelfsprekende partner zijn voor informatievoorziening van, voor en door de inwoners van de gemeente Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, omliggende gemeentes en haar gasten. Omroep Tilburg werkt er hard aan een bron van kennis en informatie, podium voor meningsvorming en debat en drager van cultuur te zijn. Het programma aanbod geeft voldoende spreiding over de gehele gemeente Tilburg en omgeving en streeft bij iedere programmering naar de ICE normering van de Mediawet.



"Omroep Tilburg is de lokale omroep van Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. We doen verslag van activiteiten en actualiteiten in de stad en brengen daarnaast nog programma's over onderwerpen die in onze stad spelen.Je vindt ons analoog op kanaal 22+ 480 Mhz en digitaal: Kanaal 40 Ziggo of 325 KPN, Telfort en XS4ALL. Luisteren doe je op 107.6 FM of 87.5 Ziggo of 785 KPN, Telfort en XS4ALL op de kabel.Natuurlijk zijn we ook vindbaar op omroeptilburg.nl, YouTube, Instagram, Facebook en Twitter."
Adres: Sint Ceciliastraat 1, 5038 HA Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31135445371
ln.grublitpeormo@eitcader
Stad: Tilburg
Route: Sint Ceciliastraat 1
Postcode: 5038 HA



op zoek naar gerelateerd: omroep tilburg radio, youtube omroep tilburg, omroep tilburg programma, omroep tilburg frequentie, omroep tilburg live, omroep tilburg adres, omroep tilburg gemist, omroep tilburg ziggo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Real Hardstyle Real Hardstyle 688 meter Radiostation
Kermis FM Kermis FM 1 km Kermis FM is een multimediaal station dat je niet kunt missen als je alles over de Ti...
Nadomedia Nadomedia 2 km Welkom! Op zoek naar een enthousiaste filmmaker en docent? Mijn naam is Jedrek Nadobn...
KruikenTv KruikenTv 2 km KruikenTv is hét kanaal van Kruikenstad! Wij brengen nieuws en reportages van verenig...
PLUGr.tv PLUGr.tv 4 km Creatieve geesten, professionele aanpak en zeer mooie studio met greenroom
SWP Productions SWP Productions 5 km SWP Productions, sterk in storytelling. Want een goedgekozen film en verhaal raken va...
Recensies
Altijd leuke uitzendingen leuk personeel een van dames ontmoet ik weleens bij kaldi koffie toppi
We hadden er een ruimte gehuurd. Het was er erg koud
Ik wou dat Tilburg meer verantwoordelijkheid nam voor haar INTERNATIONALE identiteit. Kriteria Brabant is passé!
Maakt een goed geheel met het Spoor Park.
Hier werken professionele, creatieve en vooral gepassioneerde mensen!
Waakhonden van de journalistiek
Vertaald door Google Haha Origineel Jajaj
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid