facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omaggio House of Tailors

Omaggio House of Tailors

Info

Bij het betreden van onze showroom, stapt u in de wereld van Personal Tailoring. U kunt inspiratie opdoen voor uniek maatwerk dat bij u past.



"Bij het betreden van onze showroom stap je in de wereld van Personal Tailoring. Je kunt bij ons inspiratie opdoen voor maatwerk dat bij jouw persoonlijke stijl past. Wij bieden meer dan alleen maatpakken, wij leveren maatjasjes, trouwpakken, maatshirts, overcoats, jeans, chino's en nog veel meer. Wij vinden kwaliteit, service en gastvrijheid erg belangrijk, het zal je dan ook aan niks ontbreken bij een bezoek aan O'MAGGIO. Wij werken uitsluitend op afspraak om alle tijd voor jou te kunnen reserveren. Avond afspraken zijn ook mogelijk. O’ and boys, remember: “The O’ is for O’MAGGIO”"
Adres: Grote Molenstraat 171, 6661 NH Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0853033928
Stad: Elst
Route: Grote Molenstraat 171
Postcode: 6661 NH



op zoek naar gerelateerd: O maggio, Trouwpak aan huis, Alternatief trouwpak, Maatpak Apeldoorn, Kostuum Apeldoorn, Trouwkostuum heren, Trouwpak doneren, Trouwpakken Apeldoorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mannen en Vrouwen Vannu Mannen en Vrouwen Vannu 3 km Super mooie collectie en erg prettig geholpen ondanks dat het bijna sluitingstijd was...
About Men Elst About Men Elst 3 km Super blij met mijn nieuwe outfit. Duidelijk en met verstand van zaken, heel goed gea...
Shoeby Elst Shoeby Elst 3 km Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze week in de winkel geweest om een pakke...
Recensies
Frank en Mirjam maken met hun collega's echt een beleving van het uitzoeken van maatkleding. Haast te veel keus en geen detail wordt overgeslagen. Voor elk budget, man en vrouw is wel iets moois uit te zoeken. Bedenk wel dat alles handgemaakt is. Alleen te bezoeken op afspraak en dat beveel ik van harte aan!
Voor mijn trouwpak ben ik bij Frank in de winkel geweest. Wat was dit een fantastische ervaring. Je waant je in Italië met lekkere hapjes en een hele ontspannen maar professionele sfeer. Dat werkt heel prettig. Frank kijkt goed naar wat past bij jou als persoon i.c.m. je uiterlijke kenmerken. Hij zegt het ook eerlijk als hij vindt dat iets anders beter bij jou past. Toen ik de keuze had gemaakt voor de stoffen van het pak werd het speciaal voor mij in Italië gemaakt. Bij de eerste doorpas werd ik opnieuw goed geholpen met een professionele blik. Er wordt meegedacht over elk detail: van de schoenen tot de sokken in de schoenen en welk bloemetje het mooiste bij het pak past. Ook Jade heeft hier ontzettend prettig bij geholpen. Beiden waren altijd te bereiken voor vragen en hebben daarin veel voor mij betekend. Op de dag zelf hielp Jade met aantrekken van het pak. Dit was gezellig en prettig want je weet zeker dat het pak wordt aangetrokken zoals het hoort. Wat een top service!
Een ervaring dat alleen al! Geweldig hoe ze vol passie over een pak praten! Een aanrader voor iedereen! Je hebt een uniek pak zoals je zelf wilt. Maar tot dat je een prachtig besluit hebt genomen wordt je geweldig geholpen denk aan de uitstraling van je bruiloft, welke sfeer en niet geheel onbelangrijk, je aanstaande! Ze denken aan het geheel en ik kan je alleen maar garanderen dat dit meer dan lukt! Echt prachtig! Het past niet alleen om je lichaam maar ook in het geheel, niet normaal! Meer dan alles waard om voor O'MAGGIO te kiezen!
Wat een mooie, warm zaak. Echt een ervaring. Top winkel voor je trouwerij
Geweldige service en had door de juiste professionele hulp met mooiste trouwpak op maat! Ook echt een aanrader om je vrienden mee te nemen met aanmeten en uitzoeken.
Ze hebben voor mij zoon een prachtig Italiaans maat pak gemaakt. Foto bijvoegen kan niet omdat het zijn trouwpak is en nog geheim moet blijven.
Heel prettig geholpen, persoonlijke benadering, helemaal top!
Begin dit jaar ben ik bij Frank en Jade geweest voor het laten aanmeten van mijn trouwpak. Dankzij goede referenties uit mijn omgeving ben ik bij O’maggio terechtgekomen voor mijn speciale wens. Ik wilde een trouwpak in Siciliaanse stijl en ik wist dat ik bij O’maggio aan het goede adres zou zijn. Er werd tijdens onze prettige en informele kennismakingsgesprekken goed geluisterd naar mijn wensen en tegelijk is er ook goed bijgestuurd op mijn keuzes. De mogelijkheden en variaties zijn eindeloos maar de ervaring en oprechte interesse van O’maggio hebben er voor gezorgd dat we het pak van mijn dromen hebben samengesteld. Ik heb veel geleerd over de fijne details van het kleermaken en durf te zeggen dat de ervaring bij O’maggio mijn gehele kledingstijl heeft beïnvloed. Frank is mij op mijn trouwdag komen aankleden met de grootste zorg, alsof hij zijn zoon of beste vriend kwam aankleden. De intieme en persoonlijke sfeer van de momenten met hem die dag zijn onbetaalbaar. Met het maatpak wat O’maggio voor mij heeft gemaakt ben ik vol zelfvertrouwen aan mijn huwelijk begonnen. Team O’maggio bedankt en tot snel!
Het uitzoeken van je trouwpak is al een hele opgave! Vanaf het moment dat ik bij O'maggio binnen stapte tot nu word ik zo vreselijk goed geholpen. De keuze is enorm, dus je denkt; hier kom ik nooit uit. Jade stelde mij bepaalde vragen en daar kwam langzaam mijn trouwpak tevoorschijn. Voor nu alvast bedankt! You guys are awesome!
O'Maggio is een aanrader! Frank heeft mij samen met zijn collega's van een fantastisch trouwpak voorzien. Op een onvergetelijke manier. Bijzonder gastvrij ontvangst. De ontspannen en feestelijke benadering maakt het samenstellen van het pak tot een geweldig leuke ervaring. Persoonlijk en deskundig advies. Passend bij bruidegom en bruid. Prettige service tot en met het aankleden op de dag zelf. Resultaat van dit alles is een hoop plezier en fantastisch pak waar je je zeker goed in voelt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid