facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor About Men Elst

About Men Elst

Info

In een prettige sfeer met ervaren adviseurs en een lekker kopje koffie vervullen wij al uw kledingwensen snel en doeltreffend.

Adres: Kleine Molenstraat 2, 6661ED Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0481-351446
Stad: Elst
Route: Kleine Molenstraat 2
Postcode: 6661ED


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkel Elst, About Men Facebook, Mannen van nu Elst openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mannen en Vrouwen Vannu Mannen en Vrouwen Vannu 121 meter Super mooie collectie en erg prettig geholpen ondanks dat het bijna sluitingstijd was...
Shoeby Elst Shoeby Elst 301 meter Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Deze week in de winkel geweest om een pakke...
Omaggio House of Tailors Omaggio House of Tailors 3 km Frank en Mirjam maken met hun collega's echt een beleving van het uitzoeken van maatk...
Recensies
Super blij met mijn nieuwe outfit. Duidelijk en met verstand van zaken, heel goed geadviseerd. Een aanrader om spontaan binnen te stappen.
Overhemd gekocht en was erg blij met de hulp die ik hierbij kreeg! Erg prettig!! Ik ga voortaan hier eerst kijken voor mijn kleding!!
Behulpzaam en kundig, ik als man die veel zweet had helaas geen passhirt meegenomenveel overhemden e.d en zij hadden er geen beschikbaar. Eigen schuld? Ja, maar toch even benoemen. Voor de rest goede kwaliteit prijs verhouding.
Vandaag per toeval bij About Men binnengelopen. Wat een fijne winkel, en wat ben ik goed geholpen! Zeker de moeite waard!
Top winkel! Personeel werkt en zoekt graag mee naar het perfecte pak voor de grote dag. Echt een top dag gehad daar. Het complete pak zag er top uit op onze grote dag. Top service! Echte aanrader.
Leuke kleuren herenbroeken van goede kwaliteit. Aardige medewerkers om te helpen.
Echt fantastisch geholpen en er werd de tijd voor genomen. Complimenten!
Fijne winkel, leuke kleding en fijne medewerkers. Wij gaan hier graag naartoe
Altijd vriendelijk en goed geholpen..... super Ik zou ze een 10 geven ...
Super mooie zaak.....vriendelijk ontvangen....goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid