facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oh Lobo

Oh Lobo

Info

Shared food tastes better!

Adres: Groest 55, 1211 EA Hilversum
Telefoonnummer: 0356219459
Stad: Hilversum
Route: Groest 55
Postcode: 1211 EA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zusje 't Zusje 104 meter Erg leuk concept voor een all you can eat restaurant met allerlei cuisines door elkaa...
VIDA Hilversum VIDA Hilversum 261 meter Zaten 10-06-23 bij de wijnbar in de kuil buiten met 9.. Was super, lekker eten en dri...
Las Tapas Las Tapas 736 meter Super lekker eten in een sfeervol restaurant. Zeer vriendelijke bediening die met je ...
Recensies
Leuk restaurant in het Centrum van Hilversum., voor 28.50 per persoon kan je onbeperkt eten. Het concept, je kan verschillende soorten "plankjes" bestellen met verschillende thema's..bijvoorbeeld vis, vegetarisch etc. Kwaliteit is redelijk, warme gerechten zijn niet echt warm dit door de manier van presenteren. Personeel vriendelijk maar je moet wel de hele tijd aandacht vragen om weer wat te bestellen.. Entourage is redelijk...
Uitstekend gegeten, heerlijke kleine gerechtjes gehad van de 'planken'. Zeer aan te bevelen. Niet goedkoop, ook niet verschrikkelijk duur.
Prima plek om lekker gevarieerd te eten. Fijne bediening, goede gerechten, leuke sfeer. Netjes en schoon.
Mooi restaurant, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Lekker zitten en heerlijk eten!
Super lekker gegeten weer! De kwaliteit blijft ons verrassen als je bedenkt dat je op een avond relatief weinig geld kwijt bent. We zijn nu een aantal keer geweest, maar door de vaak wisselende kaart gaat het ons nooit vervelen. Het personeel is super vriendelijk en enthousiast en het restaurant heeft een hele relaxte sfeer! De ober maakte het af door het dessert met vuurwerk te serveren voor onze jarige, heel leuk! zeker een aanrader, ook als je met een grotere groep gaat eten!
Eten op zich prima, niet heel bijzonder op zich leuk concept. Onze kelner onervaren, en niet heel professioneel, voorbeeldje vroeg ons om alle borden even op te stapelen toen hij onze vergeten drankjes ging halen. Waarbij we tevens het verwijt kregen dat we onze drankjes al op hadden, dubieus. Een al in concept is prima, maar wanneer er herhaaldelijk bestellingen worden vergeten, tussen 1e en 2e gang ruim 60 min. Daarna tot 2 maal drankjes die worden vergeten waardoor er over de all in tijd wordt gegaan door een onervaren kelner. Waardoor er extra drankjes in rekening worden gebracht door flinke fouten van bedienend personeel. Jammer wees dan zo coulante. Eten oke niet heel bijzonder dus, bediening oke behalve onze rugby kelner. Conclusie voor mij persoonlijk eerste en laatste keer geweest leuk concept zeer matige uitvoering..
Prima gelegenheid met ruimte om de tafel,wat uitgenodigd om binnen een gezelschap af en toe van plek te veranderen. WC is twee treden op. Zowel op de website als de menukaart staat. "Heeft u een allergie? Meld het ons." Dat heb ik gedaan. Ik kreeg een menukaart waarin weggestreept was wat ik niet mocht hebben of met wat voor het opdienen niet toegevoegd mocht worden. Een super service waar maar weinig restaurants echt goed mee kunnen omgaan. Een aanrader en een compliment voor het uitzoekwerk.
Het personeel is super vriendelijk en heeft echt hun best gedaan om ons een goede avond te bezorgen. Het eten daarentegen was teleurstellend. Voor ons werkte een plate niet aangezien je de helft erop niet lekker vindt. Dan heb je bijvoorbeeld champignons in een lekkere saus alleen dan is geen variatie dus zijn de champignons te zwaar. De spareribs en cheeseburgers waren echt heerlijk. Helaas de rest van het plankje viel niet in smaak. Kipplateau is veel te veel kip zonder afwisseling. Vis plateau waren de gambas en pasta lekker maar ook dat waren de enige 2. We kregen een koude wortel paprika soep die heel lekker had kunnen zijn alleen hij was te waterachtig : we hadden onze drank bestelling opgenomen alleen er ging iets mis met de bon waardoor we ze 40 minuten later pas kregen nadat het eten bijna op was. De wijn wordt in een waterglas geschonken. Voor een wijnliefhebber is dat echt not done plus de wijn was erg bitter en niet koud genoeg. Het kipplateau zat echt alleen kipstukken bij en was wederom geen variatie op. Ze gaven kip op een bruschetta alleen dat was net alsof het al voorgekauwd was. Kaasplateau was niet gevarieerd genoeg. Geen vijgenbrood of noten dus het was echt te zwaar en te eentonig. We hadden gereserveerd voor 5 personen maar toch was er maar voor 4 personen ingedekt. 160 euro hebben we betaald voor 5 personen, alleen we kennen velen restaurants die dit bedrag ook echt waargemaakt hadden. Voor ons is dit geen plek om naar terug te komen. We twijfelden vanavond tussen Finn Almere of deze en deze won het omdat we Finn al kennen en daarvoor 30 minuten moesten rijden. Bij Finn zouden we waarschijnlijk wel meer kwijt zijn geweest alleen dat was het geld dubbel en dwars waard geweest. Dit niet. Dit was raar aangezien hij goed aangeschreven stond online alleen van de 5 hoofdgerechten plankjes vonden wij er maar 3 lekker. En van die 3 vonden wij de helft maar lekker op het plankje. Normaal gesproken ben ik gek op sla maar deze sla was echt karig Voor de bediening heb ik extra fooi gegeven. Het eten zouden ze juist goedkoper moeten maken!
Eten, bediening en sfeer prima. Al meerdere keren geweest, nu voor het eerst met 2 pers. Nooit meer met 2 pers. want tweepersoons tafeltjes veels te klein, kan amper normaal eten. Ander minpunt de houten harde stoelen! Misschien of kussentjes of stoelen met zachte zittingen!!
Let op wanneer u gaat reserveren erbij te zeggen niet bij de deur te willen zitten. Helaas al twee keur gebeurd en helaas met geen mogelijkheid ergens anders geplaats kunnen worden ookal ben je als eerste aanwezig in het restaurant. Het is enorm koud! Als dit niet het geval is, dan is het een gezellig restaurant met een leuke sfeer. Het eten bestaat uit allemaal kleine hapjes die zeer divers zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid