facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Las Tapas

Las Tapas

Info

Onze gasten komen voor de gemakkelijke sfeer, de altijd verse en populairste Tapas van 't Gooi en natuurlijk de gezellige drukte van Las Tapas.

Geschiedenis

Vrijdag 17 december 1999 gingen de deuren van Las Tapas in Hilversum open. Het pand aan de Havenstraat was vroeger een wasserette maar is inmiddels een begrip geworden in 't Gooi zodat iedereen "de Tapas bar" wel weet te vinden.

Las Tapas werd bedacht als afhaalservice. Maar onze gasten kwamen binnen en vroegen of ze ook niet even aan een tafeltje mochten blijven eten. Wij zijn 7 dagen per week open en vanwege de regelmatige drukte is reserveren mogelijk voor acht personen en meer. Mocht er bij binnenkomst niet direct een tafel vrij zijn kun je aan onze gezellige bar plaatsnemen.

De comfortabele en gezellige sfeer en de gasten hebben Las Tapas gemaakt tot wat het vandaag de dag is. De toegankelijkheid biedt mogelijkheid voor een snelle Spaanse hap of een complete avond vol tapas en gezelligheid.

In het menu bieden wij gerechten voor jong en oud, vegetarische, vlees en vis tapas. Wij hebben dus voor alle gasten iets lekkers. Het leuke van dit alles dat je samen eet en elkaars tapas deelt. Op die manier kan iedereen de bestelde gerechten proberen.

Wil je ook eens thuis of op kantoor genieten van Tapas? WIj cateren, jij kunt afhalen en zelfs een complete Tapasbarbecue komen halen. Al jaren verzorgen wij op locatie voor zowel kleine als grote groepen. Het maakt ons niet uit, als het maar geslaagd is!

Kom ook naar Las Tapas of neem contact op en beleef het zelf!



"VerledenHet is 1999 als Las Tapas in Hilversum haar deuren opent. De oude wasserette werd omgetoverd tot een restaurant in Spaanse sferen. Voor veel gasten uit Hilversum en ver daar buiten is Las Tapas een begrip in de Mediastad.HedenInmiddels zijn we bijna twintig jaar verder 2018 en is het stokje overgegeven aan de nieuwe uitbaters van Las Tapas: Renate en Marco. Beiden geen onbekende gezichten. Zij waren al werkzaam in het restaurant tussen 2006 en 2015. In de hete zomer van 2018 hebben zij het restaurant overgenomen en zijn er met een frisse blik naar gaan kijken. Wat is goed en wat kan beter! Voor beiden was al snel duidelijk dat Las Tapas moet blijven wat het is; een plek waar je ontspannen kan genieten van heerlijke tapas."
Adres: Havenstraat 18b, 1211KL Hilversum
Telefoonnummer: 0356220848
Stad: Hilversum
Route: Havenstraat 18b
Postcode: 1211KL



op zoek naar gerelateerd: Tapas Hilversum Groest, Tapas Loosdrecht, Tapas Naarden, Tapas Laren, Restaurant Hilversum, Las tapas Antwerpen, Tapas restaurant Bussum, Onbeperkt eten Hilversum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Zusje 't Zusje 636 meter Erg leuk concept voor een all you can eat restaurant met allerlei cuisines door elkaa...
Oh Lobo Oh Lobo 736 meter Leuk restaurant in het Centrum van Hilversum., voor 28.50 per persoon kan je onbeperk...
VIDA Hilversum VIDA Hilversum 848 meter Zaten 10-06-23 bij de wijnbar in de kuil buiten met 9.. Was super, lekker eten en dri...
Recensies
Super lekker eten in een sfeervol restaurant. Zeer vriendelijke bediening die met je meedenkt. Tapas zoals het zou moeten, allemaal proeven van verschillende gerechten. De nachos vonden wij uitmuntend. De rest was allemaal zeer goed. Zeer aan te bevelen.Eten: 5/5
Toppie de poppie! Snelle service door vriendelijk lachende dames. Alles was warm en smaakte lekker. Misschien als enige kritiek dat de vega opties wat inspiratieloos leken? Ach wat maakte het uit, prima avond gehad! Dank jullie welEten: 5/5
De bediening is op zich wel aardig. Het was best druk, dus moest ik hen wel een paar keer wenken al ik iets wilde drinken. De sfeer is gemiddeld, niet bijzonder goed, niet bijzonder slecht. Dan de tapas: slecht. Veel te zout nacho's, ossenhaaspuntjes, eigenlijk bijna alles, te gaar garnalen, te vet chorizo, te droog kippepootjes en wat als panna cotta werd gepresenteerd was dit absoluut niet, eerder een harde pudding? Toen we de rekening kregen schrok ik best wel, de prijs kwaliteit verhouding is duidelijk uit balans. Voor ons is dit niet voor herhaling vatbaar.
Echt súper lekker gegeten, heerlijke wijn aangeraden gekregen en de homemade friandises bij de koffie waren echt heel goed!Hele prettige en aardige professionele bediening, super sfeer. Echt een beleving. Aanrader voor foodies!!
Lekker eten, leuke sfeer en vriendelijke bediening. De muziek mag iets zachter
Met z'n drieën heerlijk gegeten op zaterdag avond. Sangria...top En wat een gastvrije bediening. Zeker weer tot gauw.
Altijd top om hier te eten. Favoriete restaurant van mijn dochter.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten, goede bediening.Eten: 5/5
Arrangement voor 17 personen tegen vastgestelde prijs. Vervolgens de goedkoopste gerechten gekregen waar een Spanjaard geen stukje Spanje in zou herkennen. 1 vriendelijke serveerster voor de hele tafel. Intens medelijden met de voor ons onbekende mensen die tegen de toiletdeur geplaatst waren; het was druk en de deur bleef daar open en dicht gaan. Heel slecht en een gemiste kans want dit had klanten voor de toekomst kunnen opleveren.
We hebben vanavond weer heerlijk gegeten en genoten bij Las Tapas! Echt alle gerechten waren vers, heerlijk van smaak en met liefde gemaakt! De service is altijd goed en we voelen ons altijd erg welkom. Er is voor ons maar een plek voor tapas in Hilversum! Bedankt voor een fijne avond!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid