facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Off The Grid

Off The Grid

Info

Off the Grid is een gespecialiseerd bureau dat zich volledig richt op het realiseren van duurzame aanpassingen aan bedrijfspanden en woningen.

Geschiedenis

Off the Grid is een gespecialiseerd bureau dat zich volledig richt op het realiseren van duurzame aanpassingen aan bedrijfspanden en woningen.



"Off The Grid Installatiebedrijf is een familiebedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van zonnestroominstallaties. Wij voorzien onze klanten graag van een volledig advies. Tijdens een persoonlijke kennismaking geven wij uitleg over de verschillende producten en mogelijkheden passend bij uw situatie. Tevens voeren wij een korte inventarisatie uit, waarna wij vrijblijvend een offerte voor u kunnen opstellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom."
Adres: Einsteinstraat 122, 6533NR Nijmegen
Telefoonnummer: 06 57 71 51 48
Stad: Nijmegen
Route: Einsteinstraat 122
Postcode: 6533NR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00

Recensies
Na een fijn en verhelderend adviesgesprek hebben we in snel tempo 28 panelen kunnen laten plaatsen. In één ochtend geplaatst door gezellige vakmensen. Terugvragen van de btw is ook door Offthegrid afgehandeld, zodat ik hier geen omkijken naar heb gehad. Mooi resultaat met een gigantische opbrengst aan kwh na deze zomer en kan dan ook niets anders zeggen dat bij dit bedrijf afspraak ook écht afspraak is. Toppers!!!!
Off the grid heeft snel tijd voor een offertegesprek. Na goedkeuring is er binnen een paar weken een schouw gepland en ook een dag gepland voor plaatsing. Enige punt van aandacht zijn de werkmensen tijdens de plaatsing. Heel netjes zijn ze niet. Laten veel rommel achter, zowel binnen als buiten restjes van afgezaagde rails op de oprit, steengruis onder de geboorde gaten. Als het team 10 minuten de tijd hiervoor neemt, zou het zoveel klantgerichter zijn. Ze hadden wat schade bij de stuc veroorzaakt. dit wordt ook prima opgepakt. BTW teruggave is nog bezig.
Goede communicatie over alle mogelijkheden en scherp geprijsd. Tevens snelle service, de meterkast meegepakt en BTW aangifte geregeld. Ligt superstrak en alles werkt ook nog top! Kortom, dikke aanrader!
Na één telefoontje was er snel een afspraak gemaakt voor een oriënterend gesprek. Ik had daar een goed gevoel bij. Deze mensen werken met passie aan kwaliteit. Er werd een gedegen advies gegeven voor plaatsing van zonnepanelen niet zoveel als ik zelf dacht en na bevestiging van de order was er snel een afspraak gemaakt voor de levering. Op de afgesproken dag was het installatieteam op tijd aanwezig en hebben ze keihard gewerkt om de 16 panelen te installeren. Het geheel ziet er keurig uit. Netjes afgewerkt en vrijwel onzichtbaar. De app die meegeleverd wordt geeft een goede indruk van de behaalde resultaten per dag, per maand en per jaar. Deze app is zeer gebruiksvriendelijk. Het bedrijf is heel benaderbaar en reageert snel, professioneel en adequaat. Ik ben zeer tevreden over "off the grid" en kan iedereen dit bedrijf met gepassioneerde en vriendelijke medewerkers van harte aanbevelen.
Complimenten voor het nette werk! Een echt installatiebedrijf. Zonnepanelen aangeschaft via Zonneplan , vooraf ook gedacht dat zij ze kwamen plaatsen. Nu doet Zonneplan enkel de verkoop en komen andere bedrijven de zonnepanelen daadwerkelijk plaatsen. Off The Grid was netjes op tijd, 07:50 stonden ze op de stoep. Samen met de elektricien gekeken waar de omvormer kwam en hoe het kabeltraject ging. Ik had vooraf zelf al wat bedacht maar met de kennis van de elektricien werd het veel mooier dan ik op voorhand had durven denken. De dakmonteur was alleen. Maar dat maakte voor hem niks uit. Binnen enkele uren lagen mijn 12 panelen op het dak, kabels netjes met TyRaps vast gemaakt, connectoren aangedraaid en alle rails netjes geaard. Hoe snel en netjes deze 2 gasten werkten , echt chapeau! Ik zal iedereen dit installatiebedrijf aanraden, alles is binnen 3/4 uur af en zo strak dat je er achteraf niks van zult merken. Bedankt!
10 zonnepanelen door hun laten installeren. Ze kwamen eerst voor een schouw en we kregen uitleg over de verschillende panelen en omvormers. Enkele weken later werd alles snel en netjes geïnstalleerd.
Kundig en duidelijk advies bij aanvraag voor zonnepanelen. Het plaatsen en installeren van de zonnepanelen, omvormer en kabels wordt netjes uitgevoerd en de werkplekken worden netjes achtergelaten. Goede hulp en uitleg bij opstarten van de zonnepanelen/omvormer. Heel erg tevreden met Off The Grid in ons zonnepanelen project.
Het contact begon heel hoopvol want na mijn aanmelding werd ik snel gebeld voor een oriënterend gesprek aan huis. Deze vond een week later plaats en wij waren enthousiast, we hadden de indruk dat deze man Oliver wist waarover hij sprak en een offerte zou volgen. Deze ontvingen we vier dagen later van Marijn en wij hebben direct de dag erna gereageerd met wat vragen per mail en weer een week later hadden we respons. Tussendoor nog even geïnformeerd of mijn mail wel goed was aangekomen maar ze moesten overleggen etc dus reactie duurde even. Eerlijk gezegd, was mijn vraag niet heel ingewikkeld naar mijn mening. Uiteindelijk een week of vier na het eerste contact was de offerte rond, had wat ons betreft wat vlotter gekund. Helaas bleken inmiddels de panelen zoals benoemd in het eerste contact niet meer leverbaar, waardoor onze oude panelen van afmeting verschillen met de nieuwe panelen. Jammer, echter wel een hogere opbrengst hierdoor dus toch maar akkoord gegaan. Oliver eigenaar kwam aan huis voor de voorschouw zodat op de dag van plaatsing alles vlot zou verlopen en er werd goed met ons meegedacht hoe alles ook optisch het beste geïnstalleerd kon worden, hierbij werd aangegeven dat plaatsing vlot zou kunnen gebeuren, met een week of 1-2 en dat ik diezelfde middag nog gebeld zou worden. Dit gebeurde echter niet en ik erachter aan de volgende middag en uiteindelijk enkele belletjes en dagen later stond de plaatsingsafspraak ingepland. Het bedrijf erkende ook dat hetgeen mij beloofd was en wat ze waar konden maken qua planning, niet helemaal goed afgestemd was. Dag van plaatsing kwamen er twee ervaren monteurs, echter moest ik ze gaan vertellen wat de bedoeling was, werkinstructies hadden ze niet duidelijk ontvangen? Heel bijzonder, waarom was dat die voorschouw 2-3 weken ervoor? Eind v.d. dag zaten de zonnepanelen erop, jee! Echter kon de app om het gebruik bij te houden nog niet geïnstalleerd worden, hiervoor moesten wij eerst sterkere wifi realiseren. Dit hebben wij geregeld en vorige week maandagochtend vroeg gebeld naar het bedrijf om dit door te geven en een service-afspraak in te plannen. Ik zou diezelfde dag hierover terug gebeld worden. Ik word eind vd middag gebeld door Maaike, dat ze een terugbelverzoek had. Ik wederom uitgelegd was de bedoeling was, bleek dat zij dit niet kon doen, moest overleggen met de technische dienst etc en ik zou teruggebeld worden. Gister week later nog niet gehoord, weer eens gebeld.. ' oja, ze hadden het net besproken, iemand ziek bla bla.. ik zou vandaag nog gebeld worden'. Inmiddels is het dinsdag, eind vd dag.. en je raad het al; ik ben niet gebeld! Kortom, er werken zeker ervaren mensen maar de communicatie kan zeer zeker verbeterd worden. Ik ben inmiddels een beetje moe van overal achteraan bellen en mailen!
Kwam destijds thuis uitleg geven en uiteindelijk zonnepanelen erop laten zetten. Dit is alweer een paar jaar terug geweest maar als er iets is dan word er gewoon service verleend. Rendement blijkt ook prima zoals verwacht te zijn.
Douwe en Kevin 12 panelen geplaatst en Olivier de electra aangesloten. Communicatie via Macy en Floor in de back office uitstekend. Wij bevelen Off The Grid aan!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Off The Grid.

Nijmegen bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Einsteinstraat 122 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Off The Grid adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Off The Grid. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Off The Grid delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We Lift We Lift 228 meter We Lift is an organization that provides education in the sport of Olympic Weightlift...
Global Sports Communication Global Sports Communication 619 meter Wij begeleiden vanuit Sportaccountant een sporter welke is aangesloten bij GSC. Commu...
Dizz Factory Dizz Factory 1 km casual kleding | ontwerp | drukwerk
Verkroost Scooters Nijmegen Verkroost Scooters Nijmegen 1 km Laatst een aprilia sxr 50 gekocht. Scooter netjes thuis afgeleverd en erg fijn gehol...
Kijk en Lees Kijk en Lees 2 km mijn zoon vindt lezen lastig en de boeken van Joep en Kik vindt hij erg leuk. Gelukki...
AGN Glasbewassing Nijmegen AGN Glasbewassing Nijmegen 2 km Wij staan voor kwaliteit en persoonlijke aandacht voor de kleine details, of het nou ...
Nanny Loes Nanny Loes 2 km Kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar via gastouderbureau Kinop. Opvang als 'nann...
R.W. Steigerbouw BV R.W. Steigerbouw BV 3 km R.W. Steigerbouw B.V. voor al het Monteren & Demonteren Van u Steigers!! Veiligheid...
Ecostucco Ecostucco 3 km Wij doen gevelisolatie binnen en buiten Stukwerk
Avodesch Avodesch 3 km Prima service. altijd alles op voorraad. Een tevreden klant voor al vele jaren.
Multi Vlaai Nijmegen Multi Vlaai Nijmegen 3 km Zeer onvriendelijk personeel, klanten worden slecht behandeld. Komt nog niet eens een...
Sikkens Gelderse Poort Nijmegen Sikkens Gelderse Poort Nijmegen 3 km Mooie producten en goede service. #Topbedrijf
Bouwgroep Koenen Bouwgroep Koenen 3 km Super goed personeel Echte vakmensen....... Leveren uitstekend werk
BEO bottle BEO bottle 3 km BE O heeft voor mij 125 drinkflessen bedrukt met het logo van Yogacentrum Venray. De ...
BTC Direct BTC Direct 3 km Niet tevreden, je kan er ethereum kopen MAAR Niet meer verkopen. Daarna wordt je gebe...
Deleukedingen.nl webshop & winkel in Nijmegen Deleukedingen.nl webshop & winkel in Nijmege... 4 km Superleuk hier! Mijn favoriete kledingzaak! Iedere week nieuwe mooie, trendy en zeer ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid