facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kijk en Lees

Kijk en Lees

Info

Leren lezen met strips! Vrolijke stripboeken op AVI-leesniveau voor groep 3 t/m 6. Leren lezen is nog nooit zo leuk geweest.

Geschiedenis

Strips op leesniveau, even een andere manier om kinderen met plezier zélf te laten lezen. Dat is het idee achter de serie Kijk en Lees, speciaal voor lezers van groep 3 tot en met 6 (6 tot 9 jaar). De serie bestaat uit vijftien vrolijke stripboeken op oplopend AVI-niveau, door Cito gecertificeerd.

Adres: Spadestraat 4, 6532 TW Nijmegen
Stad: Nijmegen
Route: Spadestraat 4
Postcode: 6532 TW



op zoek naar gerelateerd: leren lezen met strips, stripboek avi m3, schooltv, stripboek lezen, kik stripboek
Recensies
mijn zoon vindt lezen lastig en de boeken van Joep en Kik vindt hij erg leuk. Gelukkig leest hij nu met plezier! De combinatie van plaatjes en korte teksten + de grapjes doen het hem. Mijn zoon vindt boeken snel spannend en deze verhalen juist niet. Hij leest ze keer op keer en kan er echt van genieten. Bedankt dat jullie dit hebben gemaakt! Maak er meer van!
Mijn dochter vond lezen niet heel erg leuk. We zijn toen begonnen met het eerste deel van Joep. De combinatie van de korte worden en de getekende strip maakte dat ze er lol in kreeg. Inmiddels is ze een aantal delen verder en geniet ze van de grappige strips. Ook de boeken 'Mijn vriend Grompf' en "Geheim agent G.ruwel" vindt ze heerlijk om te lezen. De combinatie van lezen met het "fun" element maakt het dat er plezier in lezen komt. Het eerste boek van Joep is nu aan haar jongere broertje gegeven. We genieten van alle verhalen en grappen in de verhalen.
De boekenserie van Kijk en Lees valt geweldig in smaak bij onze zoon. Al voordat hij echt kon lezen kon hij de makkelijkste boekjes van Kik en Joep toch lezen, en inmiddels leest hij er trots uit voor. De grapjes blijven leuk en hij geniet er van!
De stripboeken van Kijk en Lees heb ik gebruikt bij mijn afstudeeronderzoek aan de Katholieke PABO te Zwolle. De kinderen uit mijn afstudeergroep groep 5 vonden het erg leuk om in de stripboeken te mogen lezen. Ze waren dan ook zeer gemotiveerd. Uit mijn afstudeeronderzoek is naar voren gekomen dat de stripboeken goed te combineren zijn met verschillende leesmotiverende werkvormen en dat de stripboeken van Kijk en Lees makkelijk inzetbaar zijn in de klas. Ook is uit mijn onderzoek naar voren gekomen dat de stripboeken van Kijk en Lees een geschikt middel zijn om de leesmotivatie van kinderen te stimuleren. Ik zou de stripboeken van Kijk en Lees dan ook zeer aanbevelen!
Mooie combi van lezen op avi- niveau met humor! Korte stripjes verdeeld over 1 of 2 bladzijdes. Het lezen van een pagina wordt steeds 'beloond' met n grapje. Heerlijk om je kind te zien lezen met een lach op het gezicht! En ook regelmatig n schaterlach!
Via een actie hebben wij een joep pakket gewonnen. Wat een succes! Wat een leuke boeken! Onze dochter heeft met veel plezier zitten lezen, tussendoor konden we haar hardop horen lachen! Plezier in lezen!
Mijn kinderen zijn dol op Kik. Het is met veel humor "geschreven." De plaatjes vertellen duidelijk het verhaal, en de tekst nodigt uit tot lezen. Anders dan standaard AVI boekjes is dit echt een stipverhaal, waar zelf de jongste lezer mee uit de voeten kan.
De boeken van Kijk en Lees zijn heel grappig; de kinderen lezen het met heel veel plezier! De boeken zijn op verschillende leesniveau's verkrijgbaar, passend bij elk kind. Echt een aanrader!
Eindelijk boeken die kinderen aan het lezen krijgen! De makers begrijpen wat leesplezier betekend. Alle kinderen die leren lezen zouden deze reeks moeten hebben. Leuk én nuttig!
Onze dochter heeft moeite met lezen maar de boekjes van Joep zorgen ervoor dat ze met plezier leest en haar leesprestaties vooruit gaan.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kijk en Lees.

Nijmegen bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Spadestraat 4 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kijk en Lees adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kijk en Lees. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kijk en Lees delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Veilingbedrijf Corstens Veilingbedrijf Corstens 2 km Veiling en verkoop van uiteenlopende bedrijfsinventarissen
BEO bottle BEO bottle 2 km BE O heeft voor mij 125 drinkflessen bedrukt met het logo van Yogacentrum Venray. De ...
Off The Grid Off The Grid 2 km Na een fijn en verhelderend adviesgesprek hebben we in snel tempo 28 panelen kunnen l...
R.W. Steigerbouw BV R.W. Steigerbouw BV 2 km R.W. Steigerbouw B.V. voor al het Monteren & Demonteren Van u Steigers!! Veiligheid...
Avodesch Avodesch 2 km Prima service. altijd alles op voorraad. Een tevreden klant voor al vele jaren.
Global Sports Communication Global Sports Communication 2 km Wij begeleiden vanuit Sportaccountant een sporter welke is aangesloten bij GSC. Commu...
We Lift We Lift 2 km We Lift is an organization that provides education in the sport of Olympic Weightlift...
Sikkens Gelderse Poort Nijmegen Sikkens Gelderse Poort Nijmegen 2 km Mooie producten en goede service. #Topbedrijf
Dyona - Edelstenen & Spiritualiteit Dyona - Edelstenen & Spiritualiteit 2 km Welkom bij Dyona! Een webshop met prachtige edelstenen, geurige wierook en unieke sie...
Classic Original Paint Classic Original Paint 2 km Classic Original Paint levert verfproducten. Deze worden exclusief gedistribueerd voo...
Bouwgroep Koenen Bouwgroep Koenen 2 km Super goed personeel Echte vakmensen....... Leveren uitstekend werk
KlokGroep KlokGroep 2 km Daar kom ik langs maar ik ben bekend met dit bedrijf goed bedrijf maatschappelijk bet...
Bens & Bouman Buitenreiniging Bens & Bouman Buitenreiniging 2 km Dakreiniging Gevelreiniging Terrasreiniging en Zonwering leveren, monteren en duurzaa...
Deleukedingen.nl webshop & winkel in Nijmegen Deleukedingen.nl webshop & winkel in Nijmege... 2 km Superleuk hier! Mijn favoriete kledingzaak! Iedere week nieuwe mooie, trendy en zeer ...
Dollars Nijmegen Dollars Nijmegen 2 km Heel vaak live muziek! Gisteren genoten met "Moon Spark". Fantastische sfee...
Excluled BV Excluled BV 3 km Tegen de juiste prijs, kwaliteit krijgen. Met goed advies.
Nanny Loes Nanny Loes 3 km Kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar via gastouderbureau Kinop. Opvang als 'nann...
Dizz Factory Dizz Factory 3 km casual kleding | ontwerp | drukwerk
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid