facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oerle-Zuid

Oerle-Zuid

Info

Dit is een pagina van de gemeente Veldhoven over Oerle-Zuid, een van de fases binnen het nieuwbouwplan Zilverackers in Veldhoven.

Geschiedenis

Dit is de Facebookpagina van de gemeente Veldhoven over Oerle-Zuid.

ZILVERACKERS; DE GROENE PAREL VAN DE REGIO
Oerle-Zuid is een van de fases binnen Zilverackers, een uniek plan aan de westelijke rand van Veldhoven. De komende jaren krijgt het plan verder vorm. Er verschijnen prachtige woningen, bijzondere groengebieden, allerlei voorzieningen en een ontsluitingsweg. Hoge leefkwaliteit staat centraal: het is de ultieme plek om te genieten van rust en ruimte, nabij de stad met alle belangrijke voorzieningen. De groene dorpen in het plan (waar Oerle-Zuid de eerste van is) passen perfect in het mooie natuurlandschap. Zilverackers is beslist de groene parel van de regio.

UW DROOMHUIS OP UW EIGEN KAVEL
Oerle-Zuid bestaat uit twee woonbuurten die grenzen aan twee oude dorpslinten aan de zuidrand van Oerle. Tussen de woonbuurten ligt een groen, autovrij uitloopgebied, dat het centrum van het dorp verbindt met de bossen ten zuiden van Oerle.
Er zijn veel mogelijkheden: van (half)vrijstaande woningen tot appartementen, rijenwoningen en luxe villa’s. Modern of traditioneel, realiseer uw droomhuis op uw eigen kavel!

TRADITIONEEL BRABANTS DORP
Voor de winkelvoorzieningen bent u snel via de nieuwe randweg in het centrum van Veldhoven. Oerle heeft een afwisselende, karakteristieke bebouwing tussen veel groen. De sfeer en vertrouwdheid van een traditioneel Brabants dorp zullen velen aanspreken. Tegelijkertijd zijn alle elementen van de moderne tijd aanwezig.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met gemeente Veldhoven via [email protected] of telefoon 14 040. Kijk voor de beschikbare kavels op www.kavelsveldhoven.nl/oerle-zuid.

Adres: 5500 GA Veldhoven
Telefoonnummer: 14 040
Stad: Veldhoven
Postcode: 5500 GA



op zoek naar gerelateerd: Nieuwbouw Veldhoven 2022, Toekomstige nieuwbouw Veldhoven, Nieuwbouw Seniorenwoningen Veldhoven, Plattegrond Oerle, Oerle info, Oerle Tilburg, DorpsVereniging Oerle, Nieuwbouwproject Oerle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Veldhoven Gemeente Veldhoven 2 km Dit is de officiële Facebook-pagina van Gemeente Veldhoven. Kijk voor de actuele open...
Veldhoven Veldhoven 3 km Veldhoven is a municipality and a town on the Gender stream in the southern Netherlan...
Samsung Business Center Samsung Business Center 4 km Samsung Business Center is de zakelijke verkooporganisatie voor complete Samsung port...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid