facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oefentherapie Mensendieck Veendam

Oefentherapie Mensendieck Veendam

Info

Oefentherapie Cesar/Mensendieck; de meest geschikte bewegingstherapie om uw rugklachten, nek/schouderklachten, ademhalingsklachten, langdurige pijn of slaapproblemen en nog veel meer klachten, zelf te lijf te gaan.

Geschiedenis

Klachten aan spieren en gewrichten ontstaan vaak door een verkeerde houding of door belastende bewegingen, eventueel in combinatie met een lichamelijke aandoening. Door oefentherapie Mensendieck leer je zelf de klachten te verhelpen en te voorkomen.

Je werkt aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt je lichaam in goede conditie. je wordt je bewust van je houding en manier van bewegen en de relatie hiervan met de klachten.

Ook krijg je inzicht in de reactie van je lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Oefentherapie is gericht op gedragsverandering van houding en beweging.
Je krijgt oefeningen, houdings-en bewegingsadviezen die je kunt toepassen in het dagelijks leven. Zowel werk, activiteiten thuis als hobby's en sport komen aan de orde.

Speerpunten in de therapie zijn bewustwording, gedragsverandering en zelf doen. Elke behandeling is op maat gesneden, toegespitst op je klacht, mogelijkheden, beperkingen en dagelijks leven.

Oefentherapie Mensendieck is vernoemd naar grondlegster Bess Mensendieck.

Adres: De Reede 1, 9642 MA Veendam
Telefoonnummer: 06-33863161
Stad: Veendam
Route: De Reede 1
Postcode: 9642 MA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysiotherapie Havenstraat Fysiotherapie Havenstraat 2 km Zeer goed. Nemen je klachten serieus en hebben een goed luisterend oor. Maken samen m...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid