facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Havenstraat

Fysiotherapie Havenstraat

Info

PLUS-Praktijk Havenstraat biedt zorg op maat, voor jong en oud! Ook is er volop gelegenheid om actief onder deskundige begeleiding te trainen in ons MTC.

Geschiedenis

Bewegen de normaalste zaak van de wereld? Dat is niet zo vanzelfsprekend als je denkt! Voor mensen met een beperking of klachten zoals pijn, stijfheid, krachtsverlies, conditieverlies, zwelling, houdingsproblemen of ademhalingsproblemen is bewegen soms lastig. De klachten worden vaak veroorzaakt door overbelasting en blessures. De gevolgen kunnen heel uiteenlopend zijn. Fysiotherapie Havenstraat heeft alle faciliteiten en specialisaties in huis om zorgvuldig en op verantwoorde wijze aan uw herstel te werken!


Fysiotherapie Havenstraat heeft 2 locaties:

Fysiotherapie Havenstraat
Havenstraat 1 B
9641 BP Veendam
T. 0598-633155
F. 0598-633091

Fysiotherapie Havenstraat
Nijveenlaan 25
9648 BE Wildervank
T. 0598-633155
F. 0598-633091



"Fysio Topzorg is een hele goede keuze als u een fysio in Veendam of een fysio in Wildervank zoekt. Fysio Topzorg staat open voor iedereen en heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars.Bij Fysio Topzorg Veendam en Wildervank kun je terecht met allerlei lichamelijke klachten, pijn en/of blessures.MAATWERKElke behandeling bij Fysio Topzorg is echt maatwerk. Je staat er nooit alleen voor. Alle fysiotherapeuten van Fysio Topzorg zijn tijdens de hele behandeling volledig betrokken. Daarnaast hebben we veel specialisaties in huis.HOOGSTE KWALITEIT & 40 JAAR ERVARINGFysiotopzorg is niet zomaar een praktijk in Veendam en Wildervank. We zijn een Menzis Topzorg en Achmea/CZ pluspraktijk, wij voldoen aan de allerhoogste kwalificering."
Adres: Havenstraat 1B, 9641 BP Veendam
Telefoonnummer: 0598-633155
Stad: Veendam
Route: Havenstraat 1B
Postcode: 9641 BP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Wildervank nijveenlaan, Steenstraat 10 Veendam, Medifit Veendam, Bekkenfysiotherapie Veendam, Havenstraat 50 Veendam, Medisch Trainingscentrum Veendam, Chiropractor Veendam, Gezondheidscentrum Veendam telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oefentherapie Mensendieck Veendam Oefentherapie Mensendieck Veendam 2 km Oefentherapie Cesar/Mensendieck; de meest geschikte bewegingstherapie om uw rugklacht...
Recensies
Zeer goed. Nemen je klachten serieus en hebben een goed luisterend oor. Maken samen met jou een plan van aanpak. Gekwalificeerd personeel.
Het zijn echt top fysiotherapeuten. Weten wat de mensen nodig heeft en zorgen dat ze snel weer op de been zijn. Een echte aanrader.
Na zonder overleg een pijnlijke behandeling zonder effect te hebben uitgevoerd waarvan mij later duidelijk werd dat er geen bewijs is dat die behandeling zou werken, werd er te veel in rekening gebracht en dat werd ook direct toegegeven. Pas na een half jaar, met veel moeite en met twee keer bemiddeling van de zorgverzekeraar kreeg ik het te veel betaalde terug. Al met al een slechte ervaring.
Fysiotherapie voor mijn knie goed tedoen goede uitleg, in wat ze er aan kunnen doen. In de mensen zijn er vriendelijk.
Ik kom er al jaren als ik een blessure heb. Altijd bij een vaste en die kent mij na een aantal behandelingen kan ik er weer tegen aan.
Aantal niet invalide parkeerplaatsen aan de krappe kant. Verder alles goed geregeld, route duidelijk gegeven.
Persoonlijke behandeling erg rommelig
Super fisio locatie .
Zeer netjes, aardig personeel
Veel verschillende praktijken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid