facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor O.B.S. Noorderbreedte

O.B.S. Noorderbreedte

Geschiedenis

De Noorderbreedte is een brede basisschool. We wonen en werken samen met de andere participanten in ons gebouw. De school speelt een centrale rol in de wijk waar de school staat.
Daarnaast is de Noorderbreedte een openbare basisschool. We leren de kinderen respect te hebben voor de overtuiging en opvatting van de ander.
Het is belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan en veel leren.

Adres: Meezenbroekstraat 90, 9645 Veendam
Telefoonnummer: 0598-613970
Stad: Veendam
Route: Meezenbroekstraat 90
Postcode: 9645


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jenaplan School in De Manne Jenaplan School in De Manne 1 km De BSO 'Tamariki' heeft niet voldoende en geen competent personeel om aan de behoefte...
O.B.S De Braskörf O.B.S De Braskörf 1 km Was prima basisschool voor mijn kinderen!
OJBS de Ommewending, Veendam OJBS de Ommewending, Veendam 3 km Helaas door volledige personeel wisseling niet meer de unieke school die het was. Moe...
Openbare Basisschool de Viermaster Openbare Basisschool de Viermaster 3 km Het is een heel goede school volgens mijn dochter.
Recensies
Prachtige school, keurig net geordend gebouw. Leerkrachten zijn bovengemiddeld van alle markten thuis! Kinderen worden breed en sociaal opgeleid en erg aantrekkelijk zijn alle projecten en bijzondere activiteiten die naast het reguliere onderwijs worden aangeboden. Echte aanrader!
Hele fijne school die er écht voor álle kinderen is. Goede leerkrachten, intern begeleider en directie. Naast alle schoolse zaken wordt er ook veel aandacht besteedt aan het sociale aspect en worden er vele activiteiten georganiseerd. Absoluut de moeite waard!
Gezellige school, warm en mooi ingericht, ruim! Zeer gastvrij!
Een heel leuk school
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid