facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nuis BV

Nuis BV

Info

Nuis Bv is een service gericht bedrijf voor levering van beeld, geluid, wassen, drogen,koelen en inbouwapparatuur. Onze eigen snelle technische dienst staat voor u klaar voor het repareren en installeren van uw apparatuur.



"Nuisbv is sinds 1932 een servicegericht familiebedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Wij bieden een uitgebreide keuze aan beeld,geluid,wassen,drogen,koelen en inbouwapparatuur. Ook kunt u bij ons terecht voor aansluitkabels, batterijen,verlichting en een groot assortiment aan onderdelen.Onze eigen technische dienst staat voor u klaar voor het repareren en installeren voor uw reeds aangekochte apparaat of nieuwe aankoop. Het vervangen van uw keuken inbouwapparatuur doen wij snel en vakkundig en voor het ophangen van uw nieuwe Ledtv hebben onze servicemonteurs de kennis in huis.Voor persoonlijk advies op maat ontvangen wij u graag in onze winkel. Liever thuis advies; natuurlijk komen wij dan naar u toe.Tot ziens bij Nuis B.V."
Adres: Dennenlaan 38, 1161 CS Zwanenburg
Telefoonnummer: 020-4974359
Stad: Zwanenburg
Route: Dennenlaan 38
Postcode: 1161 CS


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nuis betekenis, Welhof Zwanenburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Espressofix Espressofix 1 km Onze witte Jura e8 kraakte en er kwam soms geen koffie meer uit. Gistermiddag ingelev...
Recensies
Beste firma Nuis, hartelijk bedankt voor jullie expertise , ervaring en eerlijkheid. Nadat ik met jullie contact heb opgenomen over mijn overleden koelvriescombinatie hebben jullie alle moeite gedaan om me te helpen zelfs met een offerte en daar ook een eerlijk advies over gegeven "reparatie voor een koelkast van 20 jaar raden we af Ik wist niet eens dat de koelkast zo oud was Het gaat jullie niet om het geld ...ondanks de moeite die jullie nemen en dus ook kosten aan jullie kant ... hebben jullie mij overtuigd nogmaals bedankt wat een toppers zijn jullie echt een top bedrijf
Geweldige service wederom. Halen en brengen van een vaatwasser, plaatsen en alles op een nette en professionele wijze. Hopelijk gaan ze nooit meer het dorp uit. Steun je lokale ondernemer.
Goede service,vriendelijke mensen en vakbekwaam monteurs. De prijs is dezelfde als bij de grote winkelketens en de service is veel beter.
Fijne winkel, vriendelijk personeel en goede service. Een maand na plaatsen van mijn inbouwkoelkast gebeld of ze nog even wilde kijken of de deur niet te had dichtsloeg. Geen probleem, na twee dagen stond de vriendelijke monteur Ferry voor de deur en heeft de deur even afgesteld. Top.
Wat is het toch een topwinkel met superpersoneel! Op woensdag wasmachine stuk. Karin zorgde voor 2 monteurs op donderdagochtend. Machine na 14 jaar! niet meer te repareren. Op vrijdagochtend stond er, op zolder, een 98 kg zware Miele. Klaar voor gebruik. Oude Miele, 50 kg zwaarder dan de nieuwe, werd zonder problemen meegenomen. Chapeau heren, wat een klus! Nuis, we doen jullie nooit meer weg! Zeldzaam goede service.
Een poosje geleden Nuis BV gebeld voor reparatieservice. Heel vriendelijk geholpen en goudeerlijk over wat ze wel/niet konden betekenen voor mij. Eerlijke prijs.
Bosch vaatwasser uit 2013 met watertoevoer storing. Firma Nuis ingeschakeld en ze hebben hem weten te maken. M'n vaatwasser draait weer als nieuw. Dank!
Prima winkel voor het dorp.
Prima bedrijf koelkast gekocht. Keurig en vakundig geplaatst. Vriendelijke mannen en de rommel meegenomen perfect.
Zeer mooi en vakkundig koelkast geplaatst, van inbouw naar vrijstaand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid