facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Espressofix

Espressofix

Info

Espressofix is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op verkoop, onderhoud en reparatie van koffiemachines en espressomachines.

Geschiedenis

Espressofix is een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op verkoop, onderhoud en reparatie van koffiemachines en espressomachines.

Goede service en betaalbare prijzen
Wij staan bekend om onze goede service en niet onbelangrijk, betaalbare prijzen. Daarnaast krijgt u ook nog 3 maanden garantie. Wilt u meer informatie over de kosten, reparatie- of onderhoudsbeurt? Neem dan nu contact met ons op!

Adres: Weerenweg 11-C, 1161 AC Zwanenburg
Telefoonnummer: 0681949808
Stad: Zwanenburg
Route: Weerenweg 11-C
Postcode: 1161 AC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Solis reparatie, Reparatie koffiemachine Den Haag, Espresso machine laten maken, Espresso machine winkel, Reparatie koffiemachine Leiden, Espressodokter, Profitec onderhoud, Koffiemachine service
Recensies
Onze witte Jura e8 kraakte en er kwam soms geen koffie meer uit. Gistermiddag ingeleverd, vanochtend alweer op kunnen halen. Vooraf prijsopgave van de onderhoudsbeurt. Ik kan weer heerlijke koffie maken. Hij is weer supernetjes en loopt weer als een tierelier. Gracie mille Espressofix Haarlem!
Wat een slimme, laagdrempelige service. Je apparaat gaat zo veel langer mee. En ze kennen alle merken.
Dit is een geweldige koffie, sterk, mild, geen zuurtje, echt Top! Gemaakt in m'n JURA S8 , tip van de eigenaar van Espressofix: zet de maling op fijn, heb ik dus gedaan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Espressofix.

Zwanenburg apparaten

openingstijden, locatie, vervoer. Weerenweg 11-C zwanenburg elektronicazaak kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Espressofix adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Espressofix. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Espressofix delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuis BV Nuis BV 1 km Beste firma Nuis, hartelijk bedankt voor jullie expertise , ervaring en eerlijkheid....
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid