facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NTI NLP

NTI NLP

Info

NTI NLP

Geschiedenis

NTI NLP is hèt trainingsinstituut in effectieve communicatie en persoonlijke ontwikkeling

Het instituut is in 1993 opgericht door Bouke de Boer en Dorien Groot.
We geven trainingen en workshops op het gebied van NLP, Systemisch werken, Oplossingsgericht werken en Deep Change. Ook verzorgen wij maatwerktrainingen voor bedrijven.

Alle trainingen staan in het teken van persoonlijke groei en ontwikkeling. De redenen waarom mensen een training bij ons volgen zijn vaak: effectiever willen communiceren, het doorbreken van niet functionele gedragspatronen, het aanleren van nieuwe communicatievaardigheden, succesvoller willen functioneren, stemmingen positief kunnen beïnvloeden. Kortom, de kwaliteit van leven te vergroten.

Onze waarden:
Ons instituut is herkenbaar door kwaliteit, persoonlijke aandacht, integriteit en resultaatgerichtheid, met een no-nonsense mentaliteit.

Adres: Oosterzijweg 8, 1906 AX Limmen
Telefoonnummer: 072 505 35 01
Stad: Limmen
Route: Oosterzijweg 8
Postcode: 1906 AX



op zoek naar gerelateerd: NTI NLP STAP budget, NTI NLP Master Practitioner, Jim Spaansen NTI NLP, NLP met overnachting, NLP in 4 dagen, NLP jeugd, NLP opleiding Amsterdam, NLP opleiding Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tellekamp Bouw -& Timmerwerken Tellekamp Bouw -& Timmerwerken 302 meter 5 sterren kwaliteit ! Goeie communicatie, echt een aanrader.
Roos van der Blom - DNA Care Roos van der Blom - DNA Care 1 km Unlock the Healing Power of Your Body We help women break free from chronic illness,...
Bouwoffer Bouwoffer 1 km Een uniek en zeer persoonlijk geschenk voor allerlei gelegenheden. Voor een nieuw te ...
Vlijmentotaal Vlijmentotaal 2 km Heb helaas geen gebruik mogen maken van hun dienst. Nadat meneer langs was geweest bl...
Loonbedrijf Baltus Loonbedrijf Baltus 2 km Op alle markten thuis
Recensies
Fijne plek met enthousiaste en goede trainers. Ik vind de NLP Master practitioner bij NTI NLP bijzonder gevarieerd en zorgvuldig opgebouwd. Ik heb in ieder blok weer mooie inzichten opgedaan en erg fijn gewerkt met de andere deelnemers. Een mooie reis met waardevolle ontdekkingen die ik koester en die me dankbaar maken.
De training Embodied Leadership is een indrukwekkende training die behalve veel inzicht ook daadwerkelijk tot verandering van gedrag van jezelf en je omgeving leidt, mits je open staat voor ervaringen en activiteiten buiten je comfortzone.
Samen op reis, samen groeien en echt thuis komen bij mezelf! Zowel de Embodied Leadership, de Vitaliteit & Gezondheid, de Master Practitioner en de Ademhaling & Koudetraining. Veilig, Vertrouwd en Verbindend #dankbaar
Ik heb de cursus NLP Practitioner in januari 2022 afgerond. Ik ben hem ingegaan om beter te leren communiceren met de clienten en het personeel. Het heeft echter heel veel meer gebracht. Elk management/leidinggevende zou deze cursus moeten volgen. Al is het een kortere versie.
Wat een fijne veilige plek om te starten met een NLP en dan wel met de practitioner. Veel gedaan, veel geleerd, dat smaakt naar meer.
Ik heb bij NTI NLP de opleiding CODEROOD gedaan. Wow, wat een bijzondere dagen waren dit! Met een mooie groep mensen, onder de bezielende leiding van Bouke de Boer en Astrid van Amerongen, gewerkt met systeemopstellingen, healing, NLP, ademhalen en het luisteren naar je gevoel. Het was voor mij een life changing ervaring !
Terug kijkend op een fantastische week, een week waarin ik weer mijn balans heb kunnen vinden.
Wat een mooi instituut! Al vele fantastische opleidingen mogen doen. En ik ga hier zeker nog meer mooie dingen doen. Aanrader!
Wat een geweldige ervaringen bij NTINLP! Een reis die ik niet had willen missen. Kennis, kwaliteit en heel veel warmte. Welkom in Limmen. Zo heb ik het ook ervaren!
NTI NLP in Limmen - dat is een warm nest waar je terecht komt. Zeer professioneel, met veel aandacht voor ieder mens en altijd veilig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid