facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NOVA-SOLAR

NOVA-SOLAR

Info

Heeft u interesse in zonnepanelen? Wilt u meer informatie? Of wilt u een gratis bezoekafspraak plannen met één van onze adviseurs? Neem dan snel contact met ons op.

Adres: Trasmolenlaan 12, 3447 GZ Woerden
Telefoonnummer: +31850606787
Stad: Woerden
Route: Trasmolenlaan 12
Postcode: 3447 GZ



op zoek naar gerelateerd: Nova Solar reviews, Nova Solar Merchtem, Solar nova
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kromwijk Elektro Kromwijk Elektro 1 km Helaas, sinds hij groter is geworden is de service achteruit gegaan. Kennis is goed.
Recensies
Behulpzame medewerkers bij Nova solar die zelfs in het weekend je te woord staan en de zonnepanelen zijn erg vakkundig gemonteerd door Sjors erg tevreden.
Ontzettend blij met de panelen, hadden we veel eerder moeten doen. Na een heldere uitleg waren we om. Over de service ook niks dan goeds!
Dit bedrijf doet werkelijk precies wat ze beloven! Niet de goedkoopste maar zeker de beste van de 6! partijen die we hebben laten komen! Bij mijn zwager gaan ze volgende week monteren hoop dat het resultaat daar ook zo mooi zal zijn.
Bij mij zijn de panelen vorige week geplaatst. Echt super netjes! Goede uitleg en betrouwbare formule. Lang gezocht maar bij deze zat ik meteen goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid