facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kromwijk Elektro

Kromwijk Elektro

Info

Kromwijk Elektro is een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf en is als totaalinstallateur actief op nagenoeg alle disciplines van het e-installatievak.

Geschiedenis

Kromwijk Elektro is een familiebedrijf van oorsprong en bestaat al meer dan 25 jaar. Wij zijn een gecertificeerd elektrotechnisch bedrijf en is als totaalinstallateur actief op nagenoeg alle disciplines van het e-installatievak.

Wij willen onze klanten altijd de best passende installatieoplossing bieden. Van ontwerp en realisatie tot service en onderhoud. Maatwerk, partnerschap en kwaliteit staan daarbij altijd voorop.

Adres: Oostzee 18, 3446 CH Woerden
Telefoonnummer: 0348-481280
Stad: Woerden
Route: Oostzee 18
Postcode: 3446 CH



op zoek naar gerelateerd: Kromwijk Woerden, Elektro 16, Ton Kromwijk, Installatiebedrijf Woerden, Duurzame initiatieven Elektrotechniek, Gijs den Daas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NOVA-SOLAR NOVA-SOLAR 1 km Behulpzame medewerkers bij Nova solar die zelfs in het weekend je te woord staan en d...
Recensies
Helaas, sinds hij groter is geworden is de service achteruit gegaan. Kennis is goed.
Fijn bedrijf ik werk er erg lekker
Goed bedrijf !
Uitstekende monteurs
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid