facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nova Septem - Full-Service Internet & Marketing Bureau

Nova Septem - Full-Service Internet & Marketing Bureau

Info

Online Marketing, Adwords Campagnes, Zoekmachine Marketing, WordPress Websites, Nieuwsbrief Campagnes, Domeinnamen en Hosting.



"Wij zijn ‘Nova Septem’. Wij zijn gevestigd in Lemmer en werken met enorme passie voor alles wat met websites en online marketing te maken heeft.Bijvoorbeeld: het bouwen van goede websites en webshops, het optimaliseren van deze websites, het plaatsen van advertenties bij Google, het versturen van nieuwsbrieven en het uitvoeren van Social Media-marketing.Verder ontwerpen wij nieuwe logo’s en huisstijlen en maken samen met een partner bedrijfsfilms. Wij willen wij dat elke bezoeker snel vindt wat hij of zij zoekt.Via onze marketing campagnes zorgen wij ervoor dat de producten van webshops en de pagina’s van websites super goed vindbaar zijn in Google. Hierdoor stijgen de verkopen en de aanvragen vanonze klanten."
Adres: Taanderij 1A, 8531 WB Lemmer
Telefoonnummer: 0514 700 222
Stad: Lemmer
Route: Taanderij 1A
Postcode: 8531 WB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ghio Webdesign Studio Ghio Webdesign Studio 958 meter Ghio heeft mijn bedrijf op de kaart gezet. Hij kwam met ideeën om meer bekendheid te ...
Groenewold Media Groenewold Media 2 km Webdesign, grafisch ontwerp en print service. Wij hebben alles in huis om uw bedrijf ...
Groenewold Media Groenewold Media 2 km Mooi bedrijf maakt mooie dingen en zeer vriendelijk!
Prana Vision Prana Vision 2 km Prana Vision: een duurzaam reclamebureau. Onze adviezen zijn nuchter, helder. De uitv...
LV Designs LV Designs 3 km Website laten maken? Wij bieden diverse pakket mogelijkheden aan, mocht uw wens daar ...
Recensies
Een eerlijk en net bedrijf. Problemen worden snel opgelost en ze doen wat ze beloven. Een zeer betrouwbare partij waar ik al jaren fijn mee samenwerk.
Nova Septem een internet & marketing bedrijf dat meedenkt, luistert naar de klant en een snelle service levert. Super blij met mijn nieuwe site, de duidelijke uitleg het geduld en de tijd die de mannen voor je nemen. Bedankt Daniël en Rene
Ik ben erg blij met mijn website gemaakt door Nova Septem. René en Daniël Koops dank jullie wel! Super aardige, geduldige en betrokken kerels zijn het! Echt een aanrader! En dat gewoon in Lemmer. Als er iets is? Dan zijn ze dichtbij, hoe fijn?
Nova Septem ervaren als een gedegen en betrouwbare onderneming met een uitstekende ervaring en tevreden klantenkring. Veel kennis en expertise wat betreft online-marketing en de techniek achter het bouwen van een website.
NovaSeptem gaat verder dan alleen het bouwen van je website. Zij denken ook met je mee wanneer je een nieuwe huisstijl wilt. Je ontvangt scherpe en overzichtelijke offertes zodat je weet wat je krijgt. Zeker aan te bevelen!
Er zit wel een positief stukje kennis en techniek bij deze onderneming op het gebied van on-line marketing. Fijn -mijn nieuwe website op een goede, vindbare en juiste manier op het web te plaatsen.
Ben erg blij met NovaSeptem, houden de boel voor je in de gaten en reageren direct bij ongeregeldheden. Je merkt dat er veel vakkennis aanwezig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid