facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ghio Webdesign Studio

Ghio Webdesign Studio

Info

Website. Webshop. Marketing funnel. Automatiseringen/integraties. Geregeld.

Geschiedenis

Ghio Web Studio is engaged in designing, realizing and maintaining websites and online stores since 2005.

Each website is for me a new challenge, each site is carefully built in consultation with the customer and as the customer wish.



"WEBSITE. FUNNEL. E-COMMERCE. MARKETING TECHNIEK. GEREGELD.Ons doel is je te ondersteunen en begeleiden bij het gebruiken van het beste weboplossing die blijvend bijdraagt aan je bedrijfsgroei.Ghio werkt met WordPress en specifiek voor webshops in combinatie met WooCommerce. In overleg kiezen we het meest optimale combinatie dat aansluit bij jouw business. Verkoop je digitale producten of trainingen? Fantastisch! Dan is aansluitend een Membership van belang. Ook deze kunnen we bespreken, realiseren en vlekkenklos integreren met je website/webshop.In onze industrie is het aanbod groot. Wat je niet moet vergeten is dat je een lange termijn relatie aangaat. Aan wie vertrouw je je business processen? Dat moet goed voelen en kloppen."
Adres: Grote beer, 8531 MN Lemmer
Telefoonnummer: 0653731819
Stad: Lemmer
Route: Grote beer
Postcode: 8531 MN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenewold Media Groenewold Media 696 meter Webdesign, grafisch ontwerp en print service. Wij hebben alles in huis om uw bedrijf ...
Groenewold Media Groenewold Media 696 meter Mooi bedrijf maakt mooie dingen en zeer vriendelijk!
Nova Septem - Full-Service Internet & Marketing Bureau Nova Septem - Full-Service Internet & Market... 958 meter Een eerlijk en net bedrijf. Problemen worden snel opgelost en ze doen wat ze beloven....
LV Designs LV Designs 3 km Website laten maken? Wij bieden diverse pakket mogelijkheden aan, mocht uw wens daar ...
Recensies
Ghio heeft mijn bedrijf op de kaart gezet. Hij kwam met ideeën om meer bekendheid te verkrijgen en om klanten te trekken. Ook heeft hij me geholpen om een webshop te implementeren. Zaken waar ik niet aan gedacht had maar essentieel zijn voor een beginnend ondernemer heeft hij voor mij uitstekend neergezet op marketing niveau. Daarnaast is Ghio een hele fijne en betrouwbare partner om mee samen te werken. De lijntjes zijn kort en hij denkt actief mee om van een onderneming een succes te maken. Waardevol en een topper!!!
Ghio heeft de website van Young Inspiration ontworpen naar wens en in prettig overleg. De hosting en het onderhoud hebben een faire prijs. Ghio denkt met je mee, is betrokken, snel en correct. Je kan hem bellen en hij fixt het het liefst meteen. Een echte aanrader!
Man wat is die Ghio een Topper. Altijd bereikbaar, staat altijd klaar om brandjes te blussen en heeft mij als beginnend ondernemer zo ontzettend goed ondersteund om van mijn business een succes te maken. Goud waard!
De website en funnel van Good Vibes Academy stond er binnen twee weken nadat we de samenwerking hadden gestart. Ghio communiceert altijd duidelijk en werkt doelgericht. Je weet wat je aan hem hebt en kan er op rekenen dat het goed uitgevoerd wordt. Zijn expertise is goud waard, net als de mens die hij is. TOPPER
Ghio heeft onze website van Nije Balans naar onze wensen ontworpen voor een faire prijs inclusief hosting en onderhoud. Hij is correct, behulpzaam en betrokken. Je kan hem bellen en hij fixt het. Aanrader!
Een topprofessional
Prima webdesign
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid