facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Noordhoek & Hage Automotive

Info

Inkopen en verkopen van personenauto's en bedrijfswagens

'Quality is a way of life' ------- 'Qualità è un modo di vita'

Geschiedenis

NOORDHOEK & HAGE Automotive is een jonge en moderne onderneming die gespecialiseerd is in gebruikte personenauto's en gebruikte bedrijfswagens.

U kunt bij ons terecht voor elk merk en type auto.

Indien gewenst kunt u uiteraard ook voor nieuwe auto's & nieuwe bedrijfswagens bij ons terecht. Door samenwerking met een officiële dealer kan uw nieuwe auto gewoon met alle geldige fabrieksgaranties worden geleverd.

De twee eigenaren van NOORDHOEK & HAGE Automotive zijn al jaren werkzaam in de Automotive branche, en hebben de benodigde kennis en ervaring. Deze ervaring is opgedaan bij zowel universele autobedrijven als officiële merkdealers.

Ze weten precies wat uw wensen en verwachtingen zijn, en welke manier van kopen en verkopen voor u het beste is.

Het aanbod van NOORDHOEK & HAGE Automotive wisselt dagelijks. Dit aanbod wordt ingekocht bij officiële merkdealers, erkende autobedrijven, veilingen, groothandel, en rechtstreeks van particulieren. Het verhaal achter de aankoop van uw auto is dus bekend en vertrouwd.

Elke auto die bij ons binnenkomt wordt met de hand gewassen en geheel opgefrist. Dit zorgt ervoor dat uw nieuwe auto netjes is en dat u deze eventueel direct mee kunt nemen.

Mocht u interesse hebben in een van onze voorraadauto's, of bent u op zoek naar auto's om aan uw eigen voorraad toe te voegen, of mocht u andere vragen hebben, dan horen wij dit graag van u!

Adres: Mijlweg 13b, 3295 KG 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 0638295341
Stad: 's-Gravendeel
Route: Mijlweg 13b
Postcode: 3295 KG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dema Auto's Dema Auto's 456 meter Goed en vriendelijk geholpen. Ik rij met veel plezier in mijn Mini One. Ik heb een go...
Autobedrijf Boss Autobedrijf Boss 638 meter Gevalletje garantie met een scheurtje in het motorblok van onze Ford Focus werd perfe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid