facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dema Auto's

Dema Auto's

Info

Dema Auto’s BV is gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte auto’s. Particulieren hebben als voordeel bij ons een auto te kunnen kopen tegen groothandelsprijzen.



"Dema Auto's BV is gespecialiseerd in het in- en verkopen van gebruikte auto's. Wij staan klaar voor zowel autobedrijven als de algemene handel, de export en de particuliere klant."
Adres: Mijlweg 14, 3295 KH 's-Gravendeel
Telefoonnummer: 078-6733007
ln.sotuaamed@ofni
Stad: 's-Gravendeel
Route: Mijlweg 14
Postcode: 3295 KH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: dema auto's ervaringen, tweedehands auto, dema autos recensies, dema twenty one pilots, dema cars, dema hoensbroek, auto gravendeel, garage s gravendeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Boss Autobedrijf Boss 194 meter Gevalletje garantie met een scheurtje in het motorblok van onze Ford Focus werd perfe...
Noordhoek & Hage Automotive Noordhoek & Hage Automotive 456 meter Inkopen en verkopen van personenauto's en bedrijfswagens 'Quality is a way of life' ...
Recensies
Goed en vriendelijk geholpen. Ik rij met veel plezier in mijn Mini One. Ik heb een goed en betrouwbaar gevoel over gehouden en kan zeker DEMA Auto's aanbevelen.
Goede service , alles snel geregeld ook ism lease maatschappij. Gewoon top !
Goede service, mooie auto, ben er erg tevreden mee.
Vandaag langs geweest om te kijken voor een andere auto. Compleet blanco en merk voorkeur vrij naar binnen gegaan. De vriendelijkheid en kennis over verschillende merken, voor en nadelen, en vooral het luisteren naar mijn wensen in 1 woord: perfect! Normaal ben ik niet van de reviews en ben ik meer voor de mond tot mond reclame maar voor dit maak ik graag een uitzondering! Helaas voor nu niet kunnen vinden wat ik zocht, maar als hun wat zien/binnen krijgen houden ze me op de hoogte. Op zoek naar een auto zonder specifiek merk? Echt een aanrader!!
Via lease maatschappij bij dema terecht gekomen. Mooie Audi a4 die ik binnen week mee kon nemen. Oude auto voor een mooie prijs ingeruild. Duidelijke en goede service!
Mooie showroom en zeer vriendelijk personeel. Gewoon een eerlijk verhaal en recht door zee. Voor mijn volgende auto kom ik hier zeker terug.
Zeer vertrouwd en heb boven verwacht een inruilwaarde gekregen voor mijn auto! Binnen één dag mijn mini cooper kunnen ophalen !
Mooie Mini gekocht en auto ingeruild tegen een mooie prijs. Zeer goede aftersales. Ben zeer blij met de aankoop!
In januari 2022 op zoek naar een recentere auto, we hadden nog geen definitieve keus gemaakt. Enkele merken/modellen bekeken in glanzende showrooms met ditto verkopers... Toen kregen we, mede uit nostalgie 20 jaar Mini's gereden vroeger het idee om eens voor een Mini Clubman te gaan kijken. Beetje in de buurt Googelen bracht ons bij Dema. Aan Henk ons verhaal uitgelegd, en op naar de voorraad Mini's! Grote keuze uit de complete Mini range! Heerlijk relaxed rondgelopen, alles passen en meten, plussen en minnen, afstrepen, dit alles zonder enige over-bemoeienissen van Henk. Geweldig! Bij vragen meteen kundig antwoord. Na bijna 3 uur uiteindelijk voor een 3 jaar jonge grijze Clubman gekozen omdat we voor onze toenmalige auto ook nog een mooie inruilprijs kregen. Waarom nu pas deze review? We hebben Clubbie nu een half jaar met groot plezier in gebruik. Geen gekkigheid, geen toestanden. Alleen maar plezier! De Bovag garantie zit er op dus we hebben vandeweek de Mini preventief laten checken en kleine onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij een Mini Specialist... conclusie: "U heeft een prima auto, mankeert werkelijk niets aan". Ja Henk, wij hadden meteen een vertrouwd gevoel! Keep up the good work!! Groetjes, Peter en Ineke
Vriendelijke ontvangst en goede service. Heel mooie en goed onderhouden Volkswagen Polo gekocht bij Dema. Heel blij met mijn nieuwe auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid