facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nobel's Brood

"Bij Nobel’s Brood vind je mooie Franse landbroden, heuse roomboter croissants, reuze eierkoeken, krentenwegge, citroencake en nog veel meer! Denk aan regionale jam, honing en appelstroop maar ook aan volle melk uit Molenaarsgraaf en vrije uitloopeieren van Eibaar. Oh, en nog even over de broden, wij bakken deze de hele dag waardoor je bijna altijd met warm brood thuis komt. Geluksvogel!Alles wat je bij ons in het restaurantje kunt eten, kun je ook meenemen. Zittend langs de haven, aan de voet van de Grote Kerk in het gras, op een bankje bij de rivier, onderweg op de fiets of al lopend door de mooiste binnenstad van Nederland Dordrecht dus."
Adres: Grotekerksbuurt 53 , Dordrecht 3311 CA, NL
Telefoonnummer: 078 737 0377
Stad: Dordrecht
Route: Grotekerksbuurt 53
Postcode: 3311 CA


Openingstijden

Dinsdag: 07:30-16:00
Woensdag: 07:30-16:00
Donderdag: 07:30-16:00
Vrijdag: 07:30-16:00
Zaterdag: 07:30-16:00
Zondag: 09:00-12:00


op zoek naar gerelateerd: nobel's brood ontbijt, bakker dordrecht centrum, nobels brood openingstijden, broodbar boer'n bontje, ontbijt dordrecht, coffeelicious, broodcafe jaap, villa augustus
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Bart Bakker Bart 378 meter De kaasbroodjes waren goed gebakken. Alleen als je bestelt dan het volgende. Het opw...
Recensies
Voor heerlijk ontbijtje of lunch ter plaatse of voor togo. Altijd vriendelijk en attent personeel. Veel biologische producten en natuurlijk heerlijk brood en lekkernijen.
Wij rijden dagelijks naar Dordrecht om hier koffie/en ontbijt te halen. Nog nooit teleurgesteld. Huiskamersfeertje wat het erg toegankelijk maakt. Normale prijzen! Lief personeel. Beste koffieplekje van dordrecht wat ons betreft.
Aardig zaakje,had er meer van verwacht eigenlijk. Kwam voor de eierkoeken en nog wat lekkers. Eierkoeken zagen er naar mijn idee iets te donker uit dus heb ik het bij de citroencake gehouden. Die was oke. Voor de bakerij zou ik niet helemaal meer omlopen voor de buurt daarentegen weer wel!
Altijd fantastisch ontbijten hier. Voor slechts €10 een heerlijk Frans ontbijt. Koffie, jus d'orange, een croissant en een heerlijk dikke snede brood. Tip; het is zo populair en druk hier, kom zo vroeg mogelijk als je een goed plekje wilt hebben!
Wat een heerlijke sfeer, top service en heerlijk ontbeten.
Vreselijke kleine zaak waar je op elkaars lip zit. Jankende kinderen all over. Dus gaan wij niet meer heen
Al veel mooie plaatjes voorbij zien komen op instagram. Toevallig in de buurt dus nu zelf een kijkje nemen. Personeel is ontzettend vriendelijk en geduldig. Inrichting is wat armoedig. Niet comfortabel...wc nodig toe aan een opknapbeurt. Broodjes en gebak smakelijk maar niet heel anders dan een standaard lokale bakker. Op zoek naar een instagram waardige plek om een foto te maken van croissant met een cappuccino dan moet je hier zeker naartoe
De absolute topper van de Nederlandse bakkers. Super kwaliteit en goede prijzen, veel keuze en alles is heerlijk. Het vriendelijke personeel helpt je rustig met alle vragen die je hebt, aangezien het aanbod soms nogal overweldiggend kan zijn met alle heerlijke broden, zoette gebakjes, lokale sappen en thees. Ik raad het aan om een keer lekker te ontbijten of te lunchen met Nobels Brood, zodat ook U kan ervaren wat echte bakkunst is.
Ontbijtje op zich was heerlijk, maar de bezorging was chaos. Op zondag vanaf 8.00 uur zitten wachten bezorgtijd is tussen 8 en 10 om 10.00 uur nog niks, dus maar even bellen. Het was bezorgd op nr 5, wij wonen op 35. Week erop weer zitten wachten. Blijkt het weer bezorgd op 5! Bezorger had het daar aan de deur gehangen, dus daar maar zelf opgehaald. Adres was beide keren goed doorgegeven! Wat een prutsers.
Kleine, gezellige bakkerij met goede koffie en heerlijk brood! Koffie is to go te krijgen, maar je kunt ook achterin plaats nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid